Den lange vonde historie om maktelitens bruk av falsk flagg terror for å dominere verdens befolkning

Tror en at “ansvarlige myndigheter” har sluttet å bruke falsk flagg terror som del av “verktøykassen”, så må en være fryktelig naiv.  Faktum er at det meste av terror som skjer i dagens samfunn er FALSK FLAGG statsfabrikert terror og FALSK FLAGG terror planlagt og utført av nasjonale og internasjonale såkalte “sikkerhets- og etterretningstjenester” i samarbeid med militært personell og paramilitære grupper, krydret med en drøss “crisis actors”, illusjonsmakere, propagandamaskineriet og andre folkesvikende kollaboratører finansiert av den jevne skattebetaler, samt den store majoritet nyttige og manipulerbare idioter og hjernedøde order followers.  Vi har også all grunn til å tro at NATO’s terroravdeling “GLADIO/STAY-BEHIND” er i full sving igjen med sine falsk flagg destabiliserings operasjoner. “If it walks like a duck, and quacks like a duck, it most probably is a duck!”  Slidesettet leses best ved å klikke maksimeringsknappen i øvre høyre side av sliden.

Slidesettet kan fritt deles på andre nettsider ved hjelp av embedkoden (innbygg) i nedre venstre side av sliden (ovenfor).  Du må gjerne tipse om andre falsk flagg operasjoner vi ikke har fått med her. Bruk i så fall kontaktformularen.  Tipset må være SOLID BEGRUNNET med kildemateriale/video/bilder som dokumenterer eller sterkt sannsynliggjør at det dreier seg om en FALSK FLAGG operasjon.  Der knallsolide bevis mangler, oppsummer i det minste de mest sentrale momenter som viser at den “offisielle” historie (som vanlig) må være LØGN!
If it walks like a duck, and quacks like a duck, it most probably is a duck!

 

2 Comments

 1. Tusen takk for det enorme arbeidet du har lagt ned, Pål! Jeg håper mange leser ditt innlegg, for det er ekstremt viktig at folk forstår hva slags umennesker det er som styrer vår verden i dag. Det er ALDRI den vanlige befolkningen i et land som ønsker krig og terror, det er dets ledere. De politiske systemene vi har i Vesten er råtne tvers igjennom, og folk må forstå det dersom vi noen gang skal få en bedre verden. Men kanskje tiden er i ferd med å renne ut?
  Det er det evige problemet med det onde og det gode i vår verden. De gode er i flertall, men lider ikke av maktbegjær, mens de onde, som er i stort mindretall, allikevel klarer å ta makt over nesten alle, og inntar ledende posisjoner i de forskjellige nasjonene.

  Når det gjelder Gulf of Tonkin, var også Norge involvert. Dette sitatet er fra Wikipedia:

  “For the maritime portion of the covert operation, a set of fast patrol boats had been purchased quietly from Norway and sent to South Vietnam. In 1963 three young Norwegian skippers traveled on a mission in South Vietnam. They were recruited for the job by the Norwegian intelligence officer Alf Martens Meyer. Martens Meyer, who was head of department at the military intelligence staff, operated on behalf of U.S. intelligence. The three skippers did not know who Meyer really was when they agreed to a job that involved them in sabotage missions against North Vietnam.[13] Although the boats were crewed by South Vietnamese naval personnel, approval for each mission conducted under the plan came directly from Admiral U.S. Grant Sharp, Jr., CINCPAC in Honolulu, who received his orders from the White House.[14]
  https://en.wikipedia.org/wiki/Gulf_of_Tonkin_incident

  • Mange takk for positiv tilbakemelding Ingrid. Ja, vi viser frem menneskehetens pest og plage (psykopatene) så godt vi kan, i håp om at folk skal våkne. Tiden er vel ved å renne ut som du nevner. Hvis ikke de store masser snart prøver å kurere seg selv for Stockholmsyndromet, så er det antakelig over og ut, og velkommen til det fascist-kommunistiske bloddiktatur…for dem som overlever overgangen. Takk for info vedr. Gulf of Tonkin, jeg skal legge det inn.

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. En daglig velbrukt hersketeknikk, oftest med DØDELIGE konsekvenser. Derfor må den stilles midt på torget med buksene nede, avsløres og taes fullstendig avstand fra! – Norgesaksjonen
 2. Israelsk universitet i 2011: Israelsk rabbi hevder JØDENE er ET/ED COMMANDOES, kommet hit fra en annen galaxe for å «CONQUER THE EARTH and THE EARTHLINGS» – Norgesaksjonen

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*