David Dees – Kunst for bevisstgjøring om den sionistiske New World Order agendaen

David Dees
David Dees

Fra Red Ice Radio – (Sverige)

Nettside: David Dees

https://redice.tv/red-ice-radio/art-against-the-new-world-order-zionist-agenda

David Dees begynte sin karriere som en kommersiell artist tidlig på 80-tallet og har produsert reklame og illustrasjoner for Paramount Studios, Hanna Barbera, Disney Home Video, sammens med tegneserier og barnebokillustrasjoner for magasiner som Sesame Street, Family Home Entertainment, og TIME Magazine for Kids. I 2003, da Dees til fulle ble klar over den sionistiske New World Order agendaen, begynte han å kjempe tilbake med sin egen merkevare av politiske aktivistkunstverk og sosiale kommentarer, nå med nesten 600 hardtslående og humoristiske verk. David designer og illustrerer også for andre forfatterne av helse, politikk, fiksjon og non-fiction bøker.

I ovenstående Red Ice Radio intervju (DEL 1), starter David med å fortelle historien om sin NWO oppvåkning og hva som fikk ham til å forlate Hollywoods underholdningsindustri og heller etablere et liv som politisk kunstner i Sverige, hvor han til slutt ble utvist da hans provoserende kunst ble for plagsom for myndighetene. I intervjuet beskriver David Dees det sosiale klima i Sverige og den typiske selv-undertrykkende, selv-korrigerende, og underdanige tenkemåte som holder dem selv i “ørene” slik at de ikke reagerer på den sionistiske maktelites agenda for å destabilisere Europa. David snakker om kommende endringer på jorden, om dype underjordiske militærbaser under Sveriges store skoger og over hele USA. Samtalen kommer inn på EU’s totalitære utenrikspolitikk som har åpnet slusene for en muslimk “flyktningeinvasjon” og de vurderer og analyserer de taktikker den organiserte sionismen tar i bruk i deres målbevisste ødeleggelse av europeiske staters kulturelle homogenitet og suverenitet. Deretter fremhever David noen av hans egne kunstkomposisjoner, som tar for alt fra 9/11 til “anker babyer” (såkalt fødselsturisme), vaksiner, GMO og den pågående geoengineering/terraforming av jorda og vårt himmelrom.

DEL II av dette invervjuet er reservert Red Ice Radio medlemmer. I DEL II Fra Red Ice Radio – (DEL II) fortsetter David detaljerte fortellinger om hans kunstverk, inkludert Holocaust Exposé serien han ennå ikke har utgitt. Vi snakker om den magiske mind-kontrollerende verden av Hollywood, og Dees forklarer deprogrammingseffekten av hans verker. Dees sier at vi er i forkant med å utvide bevisstheten og tiden er moden for kunstnere av alle raser til å hjelpe til i oppvekkingen av de programmerte virkelighetsflyktende masser og samtidig inspirere andre kreative sjeler til å bli med i oppvekkingen. Deretter snakker de sosiale påvirkninger og mekanismer som former Sveriges kultur i forhold til hva som skjer i USA. De kommer også inn på Agenda 21 Wildlands-prosjektet sammen med den høyst seriøse trusselen fra vaksiner som åpenbart brukes til depopulasjonsformål. Mot avslutningen gir David oss en idé om hva du kan forvente hvis vi faktisk får oppleve en magnetisk katastrofe som f.eks Planet X (Nibiru) inn i vårt solsystem og hvordan man kan forberede seg.

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

1 Comment

  1. Jeg har vœrt inne på siden til Davis Dees adskillige ganger og bruker hans illustrasjoner .
    Han er fantastisk.
    ETT BILDE SIER MER ENN 1000 ORD.

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*