FN artikkel oppsummerer nå den trojanske hesten – FN’s Agenda 21/2030 – det snikende statskupp Gro Harlem Brundtland igangsatte i 1972, og som stadig pågår uten at det norske folk har hørt et pip om det i media.

Dette er bare en kort notis til leserne.  Grafikken under viser FN-artikkelen som oppsummerer reisen, fra globalistkuppets formelle start i 1972 (Stockholmkonferansen), via 1983 (Bruntlandkommisjonen) til Rio konferansen i 1993 (Agenda 21), og den oppfølgende utvikling via en serie “bærekraftsmål”.

Det norske folk har i årevis hørt om “bærekraftig utvikling”, “ivaretagelse av biologisk mangfold” og liknende typer floskler, men ALDRI i norsk media, og ALDRI fra politikermunn har vi hørt et pip om AGENDA 21 og AGENDA 2030.  Norske folkesvikende politikere, med Gro Harlem Brundtland i spissen, har I FLERE TIÅR, OG I DET SKJULTE implementert Agenda 21 i norske kommuner og i norsk forvaltning (som “Lokal Agenda 21“), UTEN AT DET NORSKE FOLK NOENSINDE HAR BLITT SPURT OM DE ØNSKER DETTE, OG UTEN AT DET NORSKE FOLK HAR BLITT ORIENTERT OM AGENDAEN OG KONSEKVENSENE FOR FREMTIDEN.

Om en ikke forstår at dette er LANDSSVIK, så anbefaler jeg å lese de andre 19 artikler om Agenda 21/2030 her på nettsiden, som forteller hva denne agendaen egentlig går ut på, og om folkesviket, landssviket og forræderiet disse politikerbandittene(smør på flesk) har drevet med bak folkets rygg.

OBS: Nedenstående artikkel på FN-sambandet er nå tydeligvis fjernet (orginal url: http://www.fn.no/Tema/Baerekraftig-utvikling/Baerekraftig-utviklings-historie).  Men en kopi finnes på archive.org, sjekk her: https://web.archive.org/web/20170402012029/http://www.fn.no/Tema/Baerekraftig-utvikling/Baerekraftig-utviklings-historie

screenshot-www-fn-no-2016-12-31-14-29-27

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

1 Comment

  1. WEF og Støre/Erna tenker på egen lønn og fremgang. Drit i folket. Her skal importeres mørkhudede og dei skal ta land frå folk. Skal jaga dei ut om dei prøver seg. Klaus Schwab må fengsles!

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Gro H. Brundtland og AP – folkesvikermafiaen som FORMELT har holdt det norske folk TOTALT FOR NARR de siste 55 år (uformelt enda lengre). En «FN-STYRT» FASCIST-KOMMUNISTISK VERDENSREGJERING ble deklarert som hovedagenda på Socialist In
  2. Gro H. Brundtland og AP – folkesvikermafiaen som FORMELT har holdt det norske folk TOTALT FOR NARR de siste 55 år (uformelt enda lengre). En “FN-STYRT” FASCIST-KOMMUNISTISK VERDENSREGJERING ble deklarert som hovedagenda på Socialist In

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*