Partikkelakseleratoren LHC (Large Hadron Collider) i Genève – Ødelagt ved hjelp av tankekraft?

Partikkelakseleratoren LHC (Large Hadron Collider) i Genève
Partikkelakseleratoren LHC (Large Hadron Collider) i Genève

Det hevdes nå at partikkelakseleratoren Large Hadron Collider ved hjelp av meditasjon/tankekraft ble delvis ødelagt 14. og 15. November.  Den tidligere britiske politiker Simon Parkes hevder at han også ledet en meditasjonsgruppe i August, som også stoppet og delvis skadet partikkelakseleratoren.  I begge tilfeller hevdes at dette skjedde for å stoppe gale vitenskapsfolk fra å åpne et “wormhole” (interdimensjonal portal) til PARALLELLE UNIVERS i 38 minutter for å slippe inn en spesiell type extraterrestrial (ET) fraksjon med formål å ytterligere ta over planeten.

Her omtales den type eksperiment disse gruppene hevder de gruppemediterte for å stoppe, og lykkes med å stoppe.

Simon Parkes, tidligere britisk politiker, hevder han stoppet partikkelakseleratoren ved hjelp av et tilsvarende meditasjonsprosjekt for bare få uker siden.
Simon Parkes, tidligere britisk politiker, hevder han stoppet partikkelakseleratoren ved hjelp av et tilsvarende meditasjonsprosjekt for bare få uker siden.

Det kan høres utrolig ut, men begge disse grupper fremstår både seriøs og høyst troverdig.  Spesielt Simon Parkes, som allerede før han startet arbeid som FOLKEVALGT POLITIKER hadde informert befolkningen om sine spesielle evner, at hans mor var en alien, og at han har blodsbånd til Illuminati.  At han likevel ble valgt indikerer en viss grad av troverdighet og offentlig tillidt man ikke umiddelbart kan avfeie.  Lengre ned i artikkelen kan du selv lytte til Simon Parkes, og danne dine egne konklusjoner.  Her får du antakelig også høre den mest oppegående redegjørelse for maktelitens planer for menneskeheten.

Informasjonen som fremkommer er spektakulære greier, men støttes faktisk fra mange hold, som jeg skal komme tilbake til etterhvert.  Nettopp fordi denne type informasjon støttes fra flere hold, mener jeg det nå er viktig å bringe dette frem slik at offentligeheten kan begynne å forholde seg til denne type informasjon, og ta stilling til det.  Jeg kan ikke si at dette stemmer, men OM dette (og resten av hva som blir avslørt) er sant, så er det for det første svært alvorlig for menneskeheten, samtidig som det bærer med seg et veldig positivt budskap – for budskapet er at disse onde krefter på flere vis nå blir bekjempet, OG IKKE MINST – at vi ALLE kanskje har denne type evner og krefter (meditasjon og mentalt fokus) vi aktivt kan ta i bruk.  Mennesket er kanskje et mye mer kraftfullt vesen enn hva vi læres opp til å tro?

Foreløbig lenker jeg bare til omtalte videokonferanse, og poster videobeskrivelsen under.  Så skal jeg komme tilbake med mer etterhvert.


Publisert 19. nov. 2015

Ground breaking whistleblower from Sgt Daniel Brad MacBolan III. Features Unacknowledged Special Access Program – Deep Operations, USAF (subset) ZETA DIAGENES/CLEAREYES LEVE I-V:- ZETA DIOGENES / CLEAREYES, this was the USAF Subset that he believes came about from the likes of Eric Von Marbod, Gen. Phil Gast, Gen. Howard Fish, & Irving Davidson, listed in many places: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mindcon06.htm

A lot of alphabet soup lettered agencies. Daniel is doing this to quote ” help others to escape this prison to begin new lives & a new journey for themselves, by becoming Free-Moral Agents in Service- To-Others.
Area 51 ET criminal ET sectors described S4, S66 (Text). In simple terms a vast amount on new information is brought out in this release by Daniel.

Features the actual blow out of the Hadron Collider as it happened across the weekend of Nov 14th-15th. It is cliamed this was done to stop the abuse of technology by rougue science, to allow a rupture in space time, a worm hole for 38 mins, to allow enemy ETs to further take over our planet. Draco ETs.

Further data on TROJAN Technology is revealed, notably CMOS (Logic gate technoloy is funadenatal to digital elkectronics) can be accessed by the mind, and more importantly, by specically bred Humbrid Generated Life Forms, (as opposed to Hydrid).

This long 3 part Skype, features some humour, and covers agreat deal of new topics and information. See Part 4 with Karen Macdonald.

Daniel’s function in the program is a “balancer” He is trained to kill in over 270 wasy, and has done so. If elements of the program step out of line, no matter their rank, he would kill them. By making this Skype with Miles Johnston (me) he is now at risk of being killed. His answer to this question was, “I dont care”.

Due to the nature of the Hadron Disaster, which has been totally suppressed, a more technical brief will follow. See other news with Karen MacDonald, and Pattie Bracket.

Any further information from scienctific sources or eye witnesses on the destruction (up to 45%) of the Hardon ring, and systems, is required.

***

Her er oppfølgeren:

Publisert 20. nov. 2015

In Part 1-3, the Hadron Collider at CERN, and its ‘synchronised’ junior devices across the planet were discussed. The basic narrative being that this massive device was being used for nefarious purposes to open a worm hole allowing ‘Draco’ ETs, who have been on earth for thousands of years (Aka Demons) to have massive reinforcements, in a great space war above our heads.

Thus the term Draco. The issue here being that the Draco should not have space flight/or ‘gate technology’ or even be here. They are not the bad guys here. They are manipulated by an “A-I” Articfical intelliegence, found in the sentient fluid from another location or source in the universe. Found in crude oil, (Falklands War), it is extremnely dangerous substance that pulls down higher conscious beings and makes them into homicidal killers (Nazi Germany)

In this Tek Chat, Patty Brassard gives a basic run down of the destruction of the Collider, and the detailed images obtaijned to show the beams go off focus, and the damage starts. Preceeded by a brief chat with Karen MacDonald, who introduced us to Sgt Daniel for the first time. A major whistle blower with an long list of agencies to his name.
(USAF number and data is on file)
As with Bases we listen to what people have to say, and then draw conclusions as best we can. A further 2nd interview with Sgt Daniel is planned.

Intervju med Simon Parkes 20. september 2015

Det følgende er en konferanse hvor Simon Parkes intervjues over internet foran et stort publikum, hvor han formidler litt av sin historie, men hovedsakelig kommer inn på hva som skjedde i August da han og en større gruppe utførte et “mind warp” for å stoppe CERN Large Hadron Collider, samt hva han vet om maktelitens planer for menneskeheten.

“Simon Parkes returned live via Skype to the Triad Theater in Yelm (Washington), on September 20, 2015 for a conversation with Linda McCallum. He gave important information about the plans of the elite for the days/months ahead.”

Basically no public word has emerged from CERN, as to what has been reported in these interviews.

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*