Satirefilm om politisk korrekthet har blitt Youtube-hit – Over 2,5 millioner visninger.

Vil du ha mer politisk korrekthet så skal du bare forholde deg passiv - FN's Agenda 2030 vil levere varene, innpakket i regnbuens farver.

POLITISK KORREKTHET
En video om politisk korrekthet har blitt sett over 2.5 millioner ganger siden den ble lastet opp på nettet for to uker siden. Den tar for seg hvordan spesielt skolen har blitt et sentrum for feminisme, antirasisme, sexisme og andre -ismer.

 

Denne filmen er en oppfølger fra en tidligere film kalt #Equality, som kan ses under her:

 

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*