FN’s Agenda 21/2030: “Bærekraftig utvikling og ivaretagelse av biologisk mangfold” for de mer visuelt orienterte

Filmen AmeriGEDDON blir en visuell oppvekkelse for mange. Karikaturtegninger er også effektive i formidling av budskaper. Her får du særdeles viktige budskaper om det terrorvældet våre norske rikspolitikere i det skjulte har arbeidet for å innlemme oss alle under.  Om du ikke stoler på karikaturtegninger, så kanskje det vil være til hjelp å innlede med et par videoreportasjer fra den virkelige Agenda 21 verden.

http://www.naturalnews.com/049679_rainwater_collection_Oregon_government_dependence.html

Dyrker du din egen mat blir du stemplet som ekstremist og potensiell innenlandsterrorist

screenshot-www realfarmacy com 2016-05-14 16-16-44

TRESPASSING-COWS

Traffic-calming-

SUST-FUT-MATH-CLASS

SUST-DEV-BLDG-DEPT

SMART-METER-CONTROL

ICLEI

HOMING-IN-ON-THE-RANGE

GREEN-ECO-VILLAGE

DELPHI-TECH

CHANCE-FOR-TYRANNY

CARBON-FOOTPRINT-HOUSE

Kilde: http://www.freedomadvocates.org

Viktig informasjon om artikler og forfattere på Norgesaksjonen

Formålet med publisering av denne og andre artikler her på Norgesaksjonen er hovedsakelig tredelt:

  • Vi ønsker å drive frem kritisk viktig folkeopplysning som det etablerte norske media undertrykker, manipulerer og tilbakeholder (etter direktiver “ovenfra”, fra eiere, politikere, “hemmelige” gutteklubber, såkalte “sikkerhetstjenester” og andre elitiske pressgrupper og maktmisbrukerkonstellasjoner med folkefiendtlige og skjulte agendaer
  • Vi ønsker å hjelpe frem informasjon som kan bidra til langsiktig vitalitet for individ, samfunn og miljø. Nåværende konkurranseparadigme og den fordekte føydalismen er ikke bærekraftig, og de relaterte samfunnsproblemer og utfordringer kan ikke løses ved innførelse av globalt diktatur og folkemordagendaer – som dagens globale maktelite åpenbart har hatt på tegnebrettet svært lenge .
  • Vi ønsker å bidra til å hjelpe folk å organisere seg, både i protest mot og avdekking av overgrep, maktmisbruk, svindel og bedrag, folkesvik og landsvik, og for å hjelpe folk å organisere seg for bedre å kunne formidle, fremdrive og praktisere bærekraftige løsninger.

Hver forfatter som bidrar med innlegg her på Norgesaksjonen er selvstendig ansvarlig for egne innlegg. Det siteres og videreformidles informasjon/artikler fra andre nettsider. Norgesaksjonen tar ikke ansvar for innhold som opprinnelig er publisert på andre nettsteder.

Pål
Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

1 Trackback / Pingback

  1. FN skal fremover diktere våre barns «utdannelse» (les: indoktrinering) slik at de kan bli gode hjernevaskede globalister og «Global Citizens» – Nasjonalstaten skal undergraves fra innsiden, ved hjelp av DINE Agenda 21 indokt

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*