Oslo 22. juli 2011: Ny bombemann sannsynligvis avslørt, ble filmet av forbipasserende og forsøkte å gjemme seg

Konsekvensen er astronomiske

Bombemann nr. 2 avslørt av forbipasserende. Dette mens ABB hevdes å være på vei til Utøya.
Bombemann nr. 2 avslørt av forbipasserende. Dette mens ABB hevdes å være på vei til Utøya.

En av folkets egne “privatetterforskere” representert ved bloggeren “Jostemikk” på http://jostemikk.com, bringer nå fler og fler bekreftelser på hva mange har mistenkt fra første dag, nemlig at “Terrorangrepet Oslo/Utøya 22. juli 2011” må ha vært utført av FLERE, og høyst sannsynlig er en såkalt FALSK FLAGG operasjon (statsfabrikert terrorisme) for å presse Norge til å delta i “krigen mot terror” og/eller få det norske folk til å akseptere mer terrorlovgivning, mer overvåkning, mer innskrenkinger i personlige friheter og rettigheter, politibevæpning etc.

screenshot-www jostemikk com 2015-09-20 08-55-49

En ørlite uheldig bombemann nummer to – ble filmet av forbipasserende og forsøkte å gjemme seg bak et tre

Her er omtalte korte videosnutt som viser mannen som forsøker å gjemme seg, for deretter å stikke av, når to modige sivile tilstedeværende individer forsøker å konfrontere ham.  Jostemikk.com‘s bildeanalyser viser at omtalte person bærer hjelm med glassvisir.

Dette er ikke så overraskende for mange av oss som har fulgt med de tallrike avsløringer av falsk flagg operasjoner siden (og inkludert) terrorangrepet 11.09.2001 i USA.  På tide folk våkner opp til den internasjonale maktelites MODUS OPERANDI.

Her er også et intervju med den danske privatetterforsker Ole Dammegaard om hva han har funnet ut rundt 22. juli Oslo/Utøya.

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

10 Comments

 1. Takk. Fint at dette blir lagt merke til. Det er av stor betydning at så mange som mulig får muligheten til å se med egne øyne hva som skjedde den 22. juli 2011. Terroristene var noen helt andre enn påtalemyndigheten og riksmediene har narret det norske folk til å tro.

 2. Flott, Pål! Denne saken inneholder såpass mye fakta at tenkende mennesker er nødt til å begynne lure nå, om de ikke har gjort det tidligere. Denne saken vil vokse.

 3. Takk til dere som graver frem og publiserer denne type avsløringer. Det er bare å peise på så vi får eksponert djævelskapen og disses agenter. Det norske folk må snarest våkne opp av tornerosesøvnen.

 4. Ja, bevisa ligg opp i dagen for alle som vil sjå at den offisielle historia om 22/7 er feil. Vi kan sjølvsagt gløyme å gå til politi og presse om dette. For min del byrja oppvakninga etter 9/11 då eg fjorten år etterpå forsto at dette var berre tull. Så har det balla på seg.

  • Du har så rett. Politi, overvåkning, etterretning, sikkerhetstjenester, presse, rettsystemet inklusiv advokatstanden, forsvaret, heimevernet, akademia, ja hele maktstrukturen (inklusiv storting, regjering, kongehus og departementene) er korrumpert og infiltrert av krefter som har sin lojalitet helt andre steder enn hos det norske folk og nasjonen Norge. Og som du sier, bevisene ligger opp i dagen for alle som er villig til å se. Desverre lider de fleste av den politiske korrektheten, av kraftig kognitiv dissonans, kraftig av Stockholmsyndromet og flere generasjoner med nesegrust autoritetstilbedene og autoritetsunderkastende pottetrering. Vi jobber i kraftig motbakke i forsøket på å opplyse folket. Dog er det positive tegn å spore, på at fler og fler nå våkner til bedragene og illusjonene som spinnes rundt menneskeheten for å holde oss i uvitenhet.

   Sjekk denne f.eks. Her forteller den danske professor Niels Harrit hvordan akademia over hele verden fikk munnkurv etter 9/11

   https://www.youtube.com/watch?v=uW4Z3P8BER0

 5. Det er frustrerande at folk ikkje forstår at dei blir lurt. Men det er klart, folk flest har like vanskelig som eg hadde for å fatte at nokon blant våre eigne styresmakter kan ha noko å gjere med 22/7. Det tok lang tid før eg forsto at den eigentlige makta er samla på nokre få hender, og at denne makta grip inn i Norge også. Men eg visste ikkje at det var så gale som du skildrar. Trist at også kongehuset ikkje var den bastionen som eg trudde.

  Men ja, det finst lyspunkt. Snakka forleden dag med ein kar som var sikker på at Breivik ikkje var hovedpersonen den 22/7, men Illuminati.

  Breivik er forresten eit mysterium i mine auger. Han synest vera ein person når han blir pågripen, ein annan når han sit i hovedhuset på Utøya like etterpå, ein tredje under rettssaken, og ein fjerde på ungdomsbilder av han. Samtidig som det kan likna.

  • Jeg vil jo anbefale deg og alle andre å lese alle relevante 22/7 artikler hos Jostemikk: http://www.jostemikk.com/category/22-juli-saken/

   Jostemikk er norges desidert beste private open source intelligence blog. Han gjør jobben våre myndigheter burde gjøre men som de ikke gjør. Det er virkelig ille å måtte erkjenne at våre egne myndigheter og media driver renspikket coverup av hva som skjedde. Den elendige etterforskningen og farsen av en rettssak forteller sitt tydelige språk om nettopp det, spesiellt når man sammenlikner med hva Jostemikk har gravd frem og analysert seg frem til.

 6. Takk for tipset, eg har følgt med på den bloggen ei stund. Den og foredraga til Hans Gaarder og Ole Dammegård om 22/7. Dei har gjort jobben som politiet skulle ha utført.

1 Trackback / Pingback

 1. Opererte Anders B. Breivik alene? | GIABO

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*