Ny evaluering av tilfellet WTC7

Av Amatoer1

Noen av oss har ingeniørbakgrunn, med forståelse for konstruksjoners oppførsel og begrensninger. For denne gruppen har 11. September 2001 aldri framstått som noe annet enn et surrealistisk bedrag. Stålkonstruksjoner som WTC1, WTC2 og ikke minst WTC7 faller ikke pladask til jorden under noen omstendighet som følge av mindre branner eller kollisjon med fly.

Hvis vi kort først nevner tvillingtårnene WTC1 og WTC2 kan vi for ordens skyld ta som utgangspunkt at ble disse truffet av hvert sitt fly, slik den offisielle historien forteller. Hvilke fly dette egentlig var er en annen sak, men poenget her er at begge tårn var designet for å tåle kollisjon med fly av typen Boeing 720.

De begrensede brannene som fulgte sies å skulle ha forårsaket katastrofal “kollaps” etter den meningsløse “pannekaketeorien”. Enhver ingeniør vet at forklaringsmodellen for “kollapsen” er tøv, og undertegnede har 30 års erfaring med styrkeberegning med Elementmetoden. Hvert tårn bestod av stål tilsvarende flere Eiffeltårn og varmekapasiteten samt ledningsevnen gjorde ikke disse brannene kritiske på noen måte. I tillegg må det nevnes at den svarte røyken fra brannene viser at det brant med oksygenunderskudd, et tegn på svak varmeutvikling. Mennesker ble også observert i hullet på det ene bygget, noe som underbygger det samme.

Dette kjenner mange til, og poenget er at årsaken til at tårnene ble fullstendig pulverisert og falt rett til jorden er å finne andre steder. Vi nøyer oss med å peke på at flyenes rolle var å sjokkere og fungere som avledning fra det egentlige hendelsesforløpet.

WTC7

Mindre kjent iblandt menigmann er et annet bygg, nemlig World Trade Center 7 eller WTC7. Dette var et 47-etasjes stålbygg som var plassert ca 100m unna tvillingtårnene. Et viktig poeng er at WTC7 ble ikke truffet av noe fly, selv ikke etter den offisielle forklaringen. Like fullt falt WTC7 pladask til jorden med en hastighet som tilsvarte fritt fall, noen timer etter WTC1&2.

Disse spørmålene, med styrkeberegning som utganspunkt er temaet for et nytt foredrag om WTC7:

“Dr. J. Leroy Hulsey, PE, SE, introduces the WTC 7 Evaluation study to the University of Alaska Fairbanks Student Chapter of the American Society of Civil Engineers, October 15, 2015.

Title: “A Presentation to the University of Alaska Fairbanks Student Chapter of the American Society of Civil Engineers”

Project topic: World Trade Center (WTC) Building 7

World Trade Center Building 7 Evaluation is an engineering study at the University of Alaska Fairbanks (UAF) using finite element modeling to evaluate the possible causes of World Trade Center Building 7’s collapse. Dr. Hulsey is the Chair of UAF’s Civil and Environmental Engineering Department.

Structural engineers, civil engineers, mechanical engineers, architects, building design and construction professionals, physicists, mathematicians, scientists, as well as everyday citizens, are invited to get involved. Every aspect of the scientific process will be posted at http://WTC7Evaluation.org. The study is being crowd-funded by the nonprofit organization Architects & Engineers for 9/11 Truth.”

Direkte link til foredraget på YouTube. Foredraget er også vist under, alle som mener noe om 11. September bør se dette.

Kilde: http://www.jostemikk.com/ny-evaluering-av-tilfellet-wtc7/

Viktig informasjon om artikler og forfattere på Norgesaksjonen

Formålet med publisering av denne og andre artikler her på Norgesaksjonen er hovedsakelig tredelt:

  • Vi ønsker å drive frem kritisk viktig folkeopplysning som det etablerte norske media undertrykker, manipulerer og tilbakeholder (etter direktiver “ovenfra”, fra eiere, politikere, “hemmelige” gutteklubber, såkalte “sikkerhetstjenester” og andre elitiske pressgrupper og maktmisbrukerkonstellasjoner med folkefiendtlige og skjulte agendaer
  • Vi ønsker å hjelpe frem informasjon som kan bidra til langsiktig vitalitet for individ, samfunn og miljø. Nåværende konkurranseparadigme og den fordekte føydalismen er ikke bærekraftig, og de relaterte samfunnsproblemer og utfordringer kan ikke løses ved innførelse av globalt diktatur og folkemordagendaer – som dagens globale maktelite åpenbart har hatt på tegnebrettet svært lenge .
  • Vi ønsker å bidra til å hjelpe folk å organisere seg, både i protest mot og avdekking av overgrep, maktmisbruk, svindel og bedrag, folkesvik og landsvik, og for å hjelpe folk å organisere seg for bedre å kunne formidle, fremdrive og praktisere bærekraftige løsninger.

Hver forfatter som bidrar med innlegg her på Norgesaksjonen er selvstendig ansvarlig for egne innlegg. Det siteres og videreformidles informasjon/artikler fra andre nettsider. Norgesaksjonen tar ikke ansvar for innhold som opprinnelig er publisert på andre nettsteder.

Pål
Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*