Statsministerens rådgiver uttaler: “Climate Change er en FN SVINDEL iverksatt for innføring av en FN-styrt verdensregjering (New World Order)”

Maurice Newman, chairman of Tony Abbott’s business advisory council
Maurice Newman, chairman of Tony Abbott’s business advisory council

Maurice Newman, styreleder for den australske statsminister Tony Abbott’s “business advisory council”, uttaler at FN bruker miljøkatastrofisme og tilbakevist og ugyldiggjordt “climate change” vitenskap (dvs. ren forsknings-svindel), som middel for å påføre verdens befolkning en planetær diktatorisk verdensregjering ledet av FN selv.

Fra avisa TheGuardian.com

“The real agenda is concentrated political authority,” Newman wrote in an opinion piece published in the Australian newspaper. “Global warming is the hook. It’s about a new world order under the control of the UN…” ~ Maurice Newman

VIKTIG PRESISERING:  Klimaforandringer er et reellt fenomen, men det er ikke menneskeskapt.  De samme klimaendringer vi ser her på jorda skjer nemlig også samtidig på de andre planetene i vårt solsystem.  Svindelen blir åpenbar når man stiller spørsmål ved om fisende melkekyr i Nord-Norge og utslipp fra landets bilpark kan skape klimaforandringer på Mars og Venus.  Slik jeg tolker Maurice Newman, så avviser han ikke klimaforandringer som fenomen, derimot kritiserer han hva som åpenbart er en gigantisk forskningsmessig klimasvindel som er igangsatt og misbrukes av dagens maktelite til å innføre en allmektig diktatorisk FN-styrt verdensregjering.

Fra Collective-Evolution.com

It is amazing to me that someone as high profile as the Australian prime minister’s chief business adviser has said this is all one big step towards a planned new world order. It certainly seems that way, and it’s a shame that these kinds of potentially unifying crises are being used to take away our rights and hand more power over to big corporations. One very recent example of this in action is the Trans Pacific Partnership (TTP).

I really wouldn’t be surprised if climate change was being used in the same way. And the unfortunate reality is that this manipulation doesn’t just extend to the scientific world, but rather to all arenas of importance in our world. A number of high level politicians and academics recently gathered at what is called the International Conference on the New World Order. There, it was discussed how terrorism is being used, funded, and manufactured by the Western military alliance to bring about a new world order.

So, as you can see, it’s not just global issues like climate change and GMOs, it’s also terrorism (and who knows what else). We continue to identify these problems, some of which are created by the same people we charge with stopping them, without ever seeing actual progress being made. So what is really going on here? Is this really an issue which has inspired our political leaders to gather and discuss how to change it, or is there some fraud going on here in order to push along the new world order agenda? Are all those who are in attendance even aware of this agenda? Or only a select few?

Det er forøvrig ikke noe tvil om at menneskeheten drastisk må endre kurs for å ivareta denne planeten, en omstillingsprosess som allerede er godt igang over hele verden.  Men vi trenger IKKE en diktatorisk fascistisk New World Order styrt av selvoppnevnte bankoligarker, mengeleforskere, teknokrater, blodlinjefamilier, kongelige, Illuminati, Freemasons, Scull & Bones, Bilderberger Group, etc. for å klare den biffen.

Nedenfor er en video av Dr. Vandana, Ph.D., en internasjonal aktivist, forsker og ekspert på miljøteknologi.  Hun bringer opp et viktig poeng, og et faktum, nemlig at dagens globale politikk og klimaspørsmål nå i hovedsak dreier seg om å forsterke korporasjoners makt og profittmuligheter, hvor vi alle skal tvinges til å akseptere disse “løsninger”, når det faktisk finnes mye bedre løsninger som vi ikke hører mye om i media.

Her er et utmerket intervju med Lord Christopher Monckton om årets klimakonferanse og historien bak. Er du ikke klar over for et gigantisk udemokratisk kuppforsøk verden nå utsettes for, så får du servert det hele her.  Intervjuet avsluttes med en klar advarsel til oss alle om at det neste som vil falle er YTRINGSFRIHETEN, med mindre vi alle nå våkner opp og ansvarliggjør våre egne politikere (som i praksis har fungert som landssvikere og femtekolonnister de siste 45 – 50 år).

Sjekk også denne ferske oppdateringen fra Lord Christopher Monckton om den pågående United Nations Climate Conference, og hvordan denne brukes for innførelse av en verdensregjering, basert på løgner, maktmisbruk og fascistiske diktatoriske metoder.

Vil du ha det hele fra et sylskarpt fugleperspektiv, så er det antakelig ingen som gjør jobben bedre enn David Icke.  Her fra et nylig foredrag holdt for flere tusen mennesker.

Les også: Filmserien Hunger Games – Din fremtidige slavetilværelse under VERDENSREGJERINGEN – den kommende FN-styrte NEW WORLD ORDER (FN’s Agenda 2030)

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*