David Icke: Ashkenazi-Khazarene – “Jødenes” gigantiske historiesvindel (What else are they lying about?)

Hør de store historiske trekk om “jødene” som ikke har en eneste dråpe semittisk blod i årene, idet de i virkeligheten ikke er jøder, de er tyrkisk-mongolske konvertitter fra Khazaria som konverterte til judaismen ca. år 740, folk som historisk sett aldri satte sin fot i det såkale “Bibelske Israel”. De har kuppet historien, løyet for en hel verden om sitt “rettmessige krav” på det “jødiske hjemland” Israel, kamuflerer seg som jøder, kaller seg “Guds utvalgte folk”, gjennomfører et løpende folkemord på det Palestinske folk og kaller sine kritikere for anti-semitter.

De har stått bak alle revolusjoner og igangsatt og finansiert begge sider i alle kriger siste 200 år, de slaktet 60 – 66 millioner russere og sovjetborgere fra og med det bolsjevikske kupp i Russland i 1917. De står bak terrorangrepet 11/9-2001 og den påfølgende “krigen mot terror” med invasjon av og rasering av en hel rekke nasjoner, og de aspirerer for verdensherredømme via innføring av en global kommunistisk/fascistisk verdensregjering med seg selv som herskere. (Allerede godt på vei via FN’s Agenda 2030)

De har vært slavedrivere, slavehandlere, pengevekslere, landeveisrøvere, leiesoldater og banditter gjennom hele historien, og er i dag eier og driver av det rentebaserte gjeldspengesystem og holder hele planeten i sofistikert gjeldsslaveri. Det er i sannhet en kreativ gjeng.

David Icke stiller spørsmålet: “What else are they lying about?…Well EVERYTHING!”

OPPDATERING: Synkronisiteten slår til. Jeg publiserte denne artikkelen/videoen natt til i dag, 10 januar kl: 01.43. Nå senere samme dag, 10 januar kl: 16.20 publiserte NewsVoice følgende svært så relevante artikkel:

Khazarien kan återuppstå i Ukraina enligt israeliska planer

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*