“Løgnen og samfunnsbedraget 11/9-2001” – Overskriften våre barn vil lese i historiebøkene om omtalte hendelse.

Hvor mye statsfabrikert terrorisme, og hvor mye statsfabrikert løgn og bedrag skal verdens folk måtte tåle før vi stopper galskapen??

FALSK FLAGG OPERASJONEN "Terrorangrepet 11/9-2001" - Har du fått med deg at den offisielle historien er en MONSTRØS GIGANTLØGN?
FALSK FLAGG OPERASJONEN "Terrorangrepet 11/9-2001" - Har du fått med deg at den offisielle historien er en MONSTRØS GIGANTLØGN?

Ny film, publisert 10 september 2015 – En oppsummering av The Toronto Hearings on 9/11.

“On the tenth anniversary of the Attacks of September 11th, 2001, expert witnesses gathered at Ryerson University in Toronto, Canada to provide evidence-based research that called into question the official story of 9/11. This was known as The Toronto Hearings on 9/11.

Over a period of four days, these experts in Structural Engineering, Physics, Chemistry, and History gave researched and professional testimony to an international panel of distinguished judges. The panel of judges, in conjunction with the steering committee would go on to publish their final analysis of the evidence provided, which called for a new investigation into the Attacks of September 11th, 2001.

This film is a summary of the strongest evidence given over the four days of hearings. To see the hearings in their entirety please visit http://torontohearings.org/ or read the final report available on the aforementioned website.”

Viktig informasjon om artikler og forfattere på Norgesaksjonen

Formålet med publisering av denne og andre artikler her på Norgesaksjonen er hovedsakelig tredelt:

  • Vi ønsker å drive frem kritisk viktig folkeopplysning som det etablerte norske media undertrykker, manipulerer og tilbakeholder (etter direktiver “ovenfra”, fra eiere, politikere, “hemmelige” gutteklubber, såkalte “sikkerhetstjenester” og andre elitiske pressgrupper og maktmisbrukerkonstellasjoner med folkefiendtlige og skjulte agendaer
  • Vi ønsker å hjelpe frem informasjon som kan bidra til langsiktig vitalitet for individ, samfunn og miljø. Nåværende konkurranseparadigme og den fordekte føydalismen er ikke bærekraftig, og de relaterte samfunnsproblemer og utfordringer kan ikke løses ved innførelse av globalt diktatur og folkemordagendaer – som dagens globale maktelite åpenbart har hatt på tegnebrettet svært lenge .
  • Vi ønsker å bidra til å hjelpe folk å organisere seg, både i protest mot og avdekking av overgrep, maktmisbruk, svindel og bedrag, folkesvik og landsvik, og for å hjelpe folk å organisere seg for bedre å kunne formidle, fremdrive og praktisere bærekraftige løsninger.

Hver forfatter som bidrar med innlegg her på Norgesaksjonen er selvstendig ansvarlig for egne innlegg. Det siteres og videreformidles informasjon/artikler fra andre nettsider. Norgesaksjonen tar ikke ansvar for innhold som opprinnelig er publisert på andre nettsteder.

Pål
Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*