“Løgnen og samfunnsbedraget 11/9-2001” – Overskriften våre barn vil lese i historiebøkene om omtalte hendelse.

Hvor mye statsfabrikert terrorisme, og hvor mye statsfabrikert løgn og bedrag skal verdens folk måtte tåle før vi stopper galskapen??

FALSK FLAGG OPERASJONEN "Terrorangrepet 11/9-2001" - Har du fått med deg at den offisielle historien er en MONSTRØS GIGANTLØGN?
FALSK FLAGG OPERASJONEN "Terrorangrepet 11/9-2001" - Har du fått med deg at den offisielle historien er en MONSTRØS GIGANTLØGN?

Ny film, publisert 10 september 2015 – En oppsummering av The Toronto Hearings on 9/11.

“On the tenth anniversary of the Attacks of September 11th, 2001, expert witnesses gathered at Ryerson University in Toronto, Canada to provide evidence-based research that called into question the official story of 9/11. This was known as The Toronto Hearings on 9/11.

Over a period of four days, these experts in Structural Engineering, Physics, Chemistry, and History gave researched and professional testimony to an international panel of distinguished judges. The panel of judges, in conjunction with the steering committee would go on to publish their final analysis of the evidence provided, which called for a new investigation into the Attacks of September 11th, 2001.

This film is a summary of the strongest evidence given over the four days of hearings. To see the hearings in their entirety please visit http://torontohearings.org/ or read the final report available on the aforementioned website.”

https://youtu.be/xqqelDq4P48

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*