Den svevende englebassen “ABB” og dypstatens photoshopmøkkajobbere

Det er ikke tvil om at “noen” snart må stilles for retten anklaget for høyforræderi mot land og folk!  Og disse involverte “noen” ser etterhvert ut til å utgjøre svært mange, inkludert dypstatrepresentanter i våre ledende riksmedier.  Corporate Mockingbird Mafia Media som jeg kaller dem.  Jeg deler her Jostemikk’s siste avslørende artikkel om denne bandittgjengens folkesvik og forræderi, og anbefaler samtidig alle lesere å også studere og dele vårt Historiekart/Tidlinje som viser hvem som egentlig utførte terrorangrepet i Oslo 22. juli 2011.

22. juli-kommisjonens bilde av «ABB»

Av Jostemikk  04.06.2017

Dette er viktig av den enkle grunn at det viser hva de har vært villige til å gjøre for å skjule sannheten om hva som skjedde den 22. juli 2011. Dette dreier seg om et av bildene De presstituerte har presentert for sine lesere med teksten: Her ser vi Anders Behring Breivik idet han er iferd med å … Nei, vi ser ikke ABB, vi ser et manipulert bilde. Personen kan være hvem som helst innvalgt eller ansatt i regjeringskontorene for det vi vet.

Dette bildet har blitt diskutert her tidligere, men saken er så viktig at den har fortjent egen artikkel. Her er det bare å gå rett på sak. Bildet jeg benytter her er fra 22. juli-kommisjonens rapport. Den må lastes ned og åpnes som PDF-fil. Det er ikke forstørre eller på noen annen måte manipulert av meg med unntak av at jeg har klippet ut den uniformerte, spinkle og smalskuldrede personen og forstørret dette utklippet, og deretter limte jeg inn denne forstørrelsen til venstre i bildet. Det er det eneste.

Med unntak av den forstørrede kopien av den spinkle kroppen i uniform, er dette bildet som det er å finne originalt i 22. juli-rapporten.
Med unntak av den forstørrede kopien av den spinkle kroppen i uniform, er dette bildet som det er å finne originalt i 22. juli-rapporten.

De har rett og slett benyttet en eller annen teknikk for å gjøre konturene av den uniformerte personen fullstendig ødelagte. Om ikke noe annet, vil dette være en brukbart teknikk for å skjule at bildet er fotobehandlet inn på bakgrunnsbildet da dette ofte medfører synlige problemer i overgangen mellom bakgrunnen på det opprinnelige bildet og objektet man limer inn. For virkelig å vise hvor grotesk denne manipulasjonen er har jeg forstørret den uniformerte.

De som har gjort dette hører hjemme bak lås og slå. Så til den mer humoristiske siden av saken. «Pistolen» til denne «ABB», ser den ikke ut til å ha ørlite problemer med potensen? Et annet interessant fenomen er at det virker å være snakk om en engel, altså en svart engel. Har ikke de en glorie rundt seg? Se på figurens venstre fot. Der er manipuleringen til bildeeksperten hos 22. juli-kommisjonen litt mindre grov. Da dukker det opp et tydelig tegn på at figuren opprinnelig hadde en lysere bakgrunn, og at de ikke var så nøye når de limte ham inn mot fortauet i Grubbegata.

Det ser ut som om ingen av føttene er nær bakken. Nok et sikkert tegn på at det er en engel.

Her er orginalbildet fra 22. juli-rapporten uten innlimt og forstørret «ABB», så kan dere laste det ned og studere det selv.

Kilde: http://www.jostemikk.com/22-juli-kommisjonens-bilde-av-abb/

Viktig informasjon om artikler og forfattere på Norgesaksjonen

Formålet med publisering av denne og andre artikler her på Norgesaksjonen er hovedsakelig tredelt:

  • Vi ønsker å drive frem kritisk viktig folkeopplysning som det etablerte norske media undertrykker, manipulerer og tilbakeholder (etter direktiver “ovenfra”, fra eiere, politikere, “hemmelige” gutteklubber, såkalte “sikkerhetstjenester” og andre elitiske pressgrupper og maktmisbrukerkonstellasjoner med folkefiendtlige og skjulte agendaer
  • Vi ønsker å hjelpe frem informasjon som kan bidra til langsiktig vitalitet for individ, samfunn og miljø. Nåværende konkurranseparadigme og den fordekte føydalismen er ikke bærekraftig, og de relaterte samfunnsproblemer og utfordringer kan ikke løses ved innførelse av globalt diktatur og folkemordagendaer – som dagens globale maktelite åpenbart har hatt på tegnebrettet svært lenge .
  • Vi ønsker å bidra til å hjelpe folk å organisere seg, både i protest mot og avdekking av overgrep, maktmisbruk, svindel og bedrag, folkesvik og landsvik, og for å hjelpe folk å organisere seg for bedre å kunne formidle, fremdrive og praktisere bærekraftige løsninger.

Hver forfatter som bidrar med innlegg her på Norgesaksjonen er selvstendig ansvarlig for egne innlegg. Det siteres og videreformidles informasjon/artikler fra andre nettsider. Norgesaksjonen tar ikke ansvar for innhold som opprinnelig er publisert på andre nettsteder.

Pål
Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*