Den svevende englebassen “ABB” og dypstatens photoshopmøkkajobbere

Det er ikke tvil om at “noen” snart må stilles for retten anklaget for høyforræderi mot land og folk!  Og disse involverte “noen” ser etterhvert ut til å utgjøre svært mange, inkludert dypstatrepresentanter i våre ledende riksmedier.  Corporate Mockingbird Mafia Media som jeg kaller dem.  Jeg deler her Jostemikk’s siste avslørende artikkel om denne bandittgjengens folkesvik og forræderi, og anbefaler samtidig alle lesere å også studere og dele vårt Historiekart/Tidlinje som viser hvem som egentlig utførte terrorangrepet i Oslo 22. juli 2011.

22. juli-kommisjonens bilde av «ABB»

Av Jostemikk  04.06.2017

Dette er viktig av den enkle grunn at det viser hva de har vært villige til å gjøre for å skjule sannheten om hva som skjedde den 22. juli 2011. Dette dreier seg om et av bildene De presstituerte har presentert for sine lesere med teksten: Her ser vi Anders Behring Breivik idet han er iferd med å … Nei, vi ser ikke ABB, vi ser et manipulert bilde. Personen kan være hvem som helst innvalgt eller ansatt i regjeringskontorene for det vi vet.

Dette bildet har blitt diskutert her tidligere, men saken er så viktig at den har fortjent egen artikkel. Her er det bare å gå rett på sak. Bildet jeg benytter her er fra 22. juli-kommisjonens rapport. Den må lastes ned og åpnes som PDF-fil. Det er ikke forstørre eller på noen annen måte manipulert av meg med unntak av at jeg har klippet ut den uniformerte, spinkle og smalskuldrede personen og forstørret dette utklippet, og deretter limte jeg inn denne forstørrelsen til venstre i bildet. Det er det eneste.

Med unntak av den forstørrede kopien av den spinkle kroppen i uniform, er dette bildet som det er å finne originalt i 22. juli-rapporten.
Med unntak av den forstørrede kopien av den spinkle kroppen i uniform, er dette bildet som det er å finne originalt i 22. juli-rapporten.

De har rett og slett benyttet en eller annen teknikk for å gjøre konturene av den uniformerte personen fullstendig ødelagte. Om ikke noe annet, vil dette være en brukbart teknikk for å skjule at bildet er fotobehandlet inn på bakgrunnsbildet da dette ofte medfører synlige problemer i overgangen mellom bakgrunnen på det opprinnelige bildet og objektet man limer inn. For virkelig å vise hvor grotesk denne manipulasjonen er har jeg forstørret den uniformerte.

De som har gjort dette hører hjemme bak lås og slå. Så til den mer humoristiske siden av saken. «Pistolen» til denne «ABB», ser den ikke ut til å ha ørlite problemer med potensen? Et annet interessant fenomen er at det virker å være snakk om en engel, altså en svart engel. Har ikke de en glorie rundt seg? Se på figurens venstre fot. Der er manipuleringen til bildeeksperten hos 22. juli-kommisjonen litt mindre grov. Da dukker det opp et tydelig tegn på at figuren opprinnelig hadde en lysere bakgrunn, og at de ikke var så nøye når de limte ham inn mot fortauet i Grubbegata.

Det ser ut som om ingen av føttene er nær bakken. Nok et sikkert tegn på at det er en engel.

Her er orginalbildet fra 22. juli-rapporten uten innlimt og forstørret «ABB», så kan dere laste det ned og studere det selv.

Kilde: http://www.jostemikk.com/22-juli-kommisjonens-bilde-av-abb/

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*