Historiekart/Tidslinje om hva som skjedde i Regjeringskvartalet 22. juli 2011

Da har Jostemikk og jeg snekra sammen et visuellt historiekart/tidslinje som bedre viser en rekke mistenkelige individers unaturlige adferd, merkelige bevegelser og åstedsposisjoner utenfor regjeringskvartalet i sekundene og minuttene etter bomba smalt 22. juli 2011. Det ligger i sakens natur at vi på bakgrunn av Jostemikks etterforskning og det foreliggende materiale mener at vi her – MER enn høyst sannsynlig – ser et TEAM AV TERRORISTER og disses hjelpere.

Presentasjonen heter historiekart, og er en slags tidslinje, men litt annerledes. Vi håper at dette gjør det enklere å holde styr på hvem som oppholdt seg hvor til forskjellige tidspunkt, og hvilke roller de i persongalleriet kan ha spilt.

Stoffet er omfattende og peker i en klar og bedrøvelig retning. Politiet, avisene og myndighetene har ikke fortalt oss sannheten om hva som skjedde i Regjeringskvartalet da bomba eksploderte. De har aldri vist folket snev av dokumentasjon på at Anders Behring Breivik var i Regjeringskvartalet den dagen, de har kun servert en mengde påstander. Av den grunn har de heller aldri vist den norske befolkningen snev av respekt. Etterforskningen må gjenåpnes, og det norske folk må kreve at sannheten kommer på bordet. ~ Jostemikk

Her er nok solid stoff i massevis til at det burde sørge for EN HELT NY OG GRUNDIG ETTERFORSKNING av terrorhendelsen, også fordi den tidligere etterforskning og rettsak var et makkverk og helt klart en dekkoperasjon.

Vi ber instendig om at dere alle hjelper til å dele dette overalt hvor dere kommer til!

Legg merke til at det er plassert tilhørende åstedsmarkører i kartdelene til venstre i slidesettet. Legg musepekeren over disse og se teksten, og klikk gjerne på dem for å gå direkte til scenen som utspant seg der de er plassert på kartet. Ellers er det bare å begynne forfra. God lesning!

Klikk på nedenforstående illustrasjonsbilde for å åpne historiekartet i separat full breddes vindu.

Jeg anmoder om at kommentarer hovedsakelig legges i Jostemikk’s tilhørende artikkel, slik at vi får samlet kommentarer, kritikk og evt. forslag til forbedringer på et og samme sted.

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

1 Comment

  1. Historiekartet/Tidslinja er nå oppdatert med en SVÆRT VIKTIG FIGUR. Det er den høye blonde mannen, han som er kalt garderobemannen fordi han rett etter eksplosjonen kommer løpende i MØRKE klær, skifter så til LYSE klær ved det søndre bassenget på Johan Nygaardsvolds plass. Dette er rett på høyre siden av den utsprengte lobbyen i Høyblokka. Han skiftet klær og etterlot seg en bag med de klærne/utstyret han hadde på seg før han skiftet. Denne bagen ble liggende på bassengkanten, mens garderobemannen – nå i LYSE klær – forsvinner fra området gående med en sykkel.

    Dette er en SVÆRT VIKTIG OPPDATERING. Hjelp oss å spre informasjon om oppdateringen i kommentarfeltene hvor dette Historiekartet/Tidslinja er publisert på FB og andre steder.

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*