Det stille, fordekte og avskyelige SNIKFORRÆDERI som har pågått bak folkets rygg i tiår etter tiår – og hvorfor det nettopp derfor er så enkelt å sette en permanent stopper for det.

SI NEI!

Ondskapen er nå tvunget ut av sine skjulesteder.  Ondskapen har det travelt, for menneskeheten våkner nå opp i millioner på millioner til erkjennelse av hva denne ondskapen har påført menneskeheten av lidelser, og vi våkner opp til hvilke planer Ondskapen har for menneskeheten og planeten. På FN-toppmøtet i New York, 25 – 27 september 2015 vedtok 192 medlemsland en agenda ved navn Transforming Our World: The 2030 Agenda for Sustainable Development, eller forkortet Agenda 2030. Ved å underskrive denne Agenda 2030, som også er underskrevet av våre egne folkesvikende norske rikspolitikere, så har altså 192 medlemsland forpliktet seg til å legge til rette for innførelse av en FN-styrt verdensregjering innen år 2030. Her på Norgesaksjonen, og på tusenvis av andre nettsteder verden rundt, finner du drøssevis av artikler skrevet av mennesker som har advart mot dette i flere tiår.  Vi har blitt forsøkt latterliggjort, uthengt, kneblet, stigmatisert, mange har blitt tatt av dage, atter andre har blitt torturert og truet til taushet, andre igjen har blitt innespærret på psykiatriske klinikker og fått sin kropp og sinn totalrasert av tvangsmedisinering og mishandling – ALT FOR Å FORSØKE Å HOLDE DISSE PLANER SKJULT FOR MENNESKEHETEN SÅ LENGE SOM MULIG! david_rockefeller_msm_world_government_quote Norske politikere og media er denne maktelitens ORDER FOLLOWERS, og hver og en av disse må nå bære sitt FULLE INDIVIDUELLE ANSVAR for egen rolle i tilretteleggelsen av det SNIKFORRÆDERI, LANDSSVIK OG FOLKESVIK de aktivt har tatt del i, OG I FLERE TIÅR HAR HOLDT SKJULT FOR FOLKET. 1002774_553186658071817_87062452_n Jeg oppfordrer deg selvsagt til å begynne å sette deg inn i denne saken, men du trenger ikke det.  Det holder i massevis om du bare nå klarer å erkjenne, at det du kanskje tidligere avviste som “konspirasjonsTEORI” nå er BEVIST å være konspirasjonsFAKTA.   Den planlagte innførelse av en verdensregjering er nå offentlig og formelt annonsert av FN selv. Her er en god artikkel å starte med: FN’s Agenda 2030 – Rystende FAKTA myndigheter og media holder skjult for befolkningen Alt du så trenger å gjøre, er å sette deg ned i en stol, la virkeligheten sige inn over deg, og KJENNE ETTER HVORDAN DETTE SVIKET FØLES.  Det norske folk er forrådt av våre egne “folkevalgte” politikere, og norsk media.  De har løyet til oss alle, i alle år….bak vår rygg har de i det stille jobbet med tilretteleggelsen av denne verdensregjeringen, som beviselig vil gjøre slutt på nasjonalstaten Norge (og alle andre nasjonalstater).  Det er bare å sette seg inn i temaet, så forstår en det. I høyre side i toppen av denne artikkelen vil du finne to små videoforedrag av Mike Cechanowicz, hvor han tar deg med på en reise i forståelse av DET ONDE og DET GODE.  Jeg anbefaler deg å lytte gjennom begge. Og hva er det som er så enkelt med dette? Jo, sviket er så altomfattende, så klart i dagen, at derom eksisterer ingen tvil.

ALT VI SÅ BEHØVER Å GJØRE ER Å RETTE LYSET MOT ONSKAPEN, OG INDIVIDUELLT OG KOLLEKTIVT – SI NEI!

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*