NRK på integritetskurs hos Norgesaksjonen – Her er sakene de interesserte seg for

NRK på integritetskurs hos Norgesaksjonen
NRK på integritetskurs hos Norgesaksjonen

I Februar og Mars 2017 hadde Norgesaksjonen den ære å få flere besøk av NRK, som sannsynligvis ønsket opplæring i hvordan man formidler sannheten til befolkningen, i stedet for å lyve folket huden full 24/7/365, manipulere, sensurere, hjernevaske, formidle stats- og etterretningsdiktert propaganda og FAKE NEWS som de har gjordt siden selskapet ble etablert.  De var svært målrettet, og konsentrerte seg kun om et par-tre saker.

Når man ser hvilket snevert utvalg saker de interesserte seg for, så må det vel sies at de gjorde et svært så godt valg.

Jeg anbefaler ALLE å lese disse samme artikler som NRK valgte å konsentrere seg om, her er nemlig svært mye å lære av enormt viktig samfunnsmessig betydning – hvilket NRK tydeligvis er klar over, enten de er her for å lære eller de ankommer i sin gamle velkjente “fjerde tjeneste” rolle som AP/Mossad-dypstatens propagandaavdeling.

Her er sakene NRK interesserte seg for:

22.02.17 ankommer NRK direkte til følgende artikkel:

Ovenstående artikkel kan du selv lese her: Gro H. Brundtland og AP – folkesvikermafiaen som FORMELT har holdt det norske folk TOTALT FOR NARR de siste 55 år (uformelt enda lengre). En «FN-STYRT» FASCIST-KOMMUNISTISK VERDENSREGJERING ble deklarert som hovedagenda på Socialist International Council Conference i Oslo i 1962 – Del 1

10.03.2017 kommer de tilbake til samme artikkel.  Tydeligvis interessant stoff dette:

24.03.2017 er NRK tilbake atter en gang.  Denne gangen ser det faktisk ut til at de går svært så målrettet direkte til artikler som kan bidra med oppfølgende og utdypende historisk stoff tilknyttet “samme gjengen” som er omtalt i ovenstående artikkel:

Denne artikkelen kan du lese her: Om “jødene” som SLAKTET over 60 millioner russere og sovjetborgere, og kamuflerte seg selv som “nazi holocaust survivors”

Gutta Boys - Eksempler til undring....
Gutta Boys – Eksempler til undring….

Når jeg i subheaderen over skriver “samme gjengen“, så har det sin forklaring i flere sentrale norske politikeres (og andre norske maktaktørers) historiske, familiære, slektsmessige, etniske og ideologiske tilhørighet til de samme folkene som stod bak grusomhetene under og etter Bolsjevik”revolusjonen” i Russland fra 1917 og fremover.

Mange av disse har en skjult og fordekt fortid, enkelte rett og slett formelt “unndratt offentlighet” (Hva kan motivere mektige mennesker til så grundig forsøke å skjule egne, egen families og andres spor?), noen av dem således nærmest dukket opp FRA INTET og plassert i sentrale norske maktposisjoner. (Vil nærmere undersøkelser avdekke at enkelte av disse individer og “familier” i tillegg har skiftet navn og identitet som del av en bevisst coverup?  Hva tror du?.)

Det er uansett ingen tvil om at det her har foregått saker og ting som DET NORSKE FOLK BØR OG MÅ GRAVE I – SNAREST OG GRUNDIGST!

Så avsluttet NRK besøket med å oppgradere seg på HoloCash-svindelen:

Denne artikkelen kan du lese her: “6 MILLIONER JØDER”, allerede i 1839? – Et sionist-talmudisk okkult mantra gjentatt i offentlighet ad nauseam fra 1839 og frem til 1945 for å kick-starte mytene om “anti-semittisme” og “folkemord på 6 millioner jøder”?

TELEVISION BAENA S.L.

Oppdatering 07.05.2017

En kan jo også lure på om NRK har en fordekt relasjon til et spansk medieselskap ved navn Television Baena S.L.  Umiddelbart før NRK’s overnevnte besøksrunde hos Norgesaksjonen (Februar-Mars), hadde vi nemlig også besøk av Television Baena S.L. som “leste” en av de samme overnevnte artikler, samt en annen like viktig artikkel om dagens pengesystem.  Grunnen til at jeg mistenker en relasjon mellom NRK og det spanske selskap Television Baena S.L., er at I DAG MORGES, kun få timer etter publisering av denne saken om NRK, fikk vi på nytt besøk av Television Baena S.L. som leste denne hovedartikkelen samt artikkelen om jødenes masseslakt av russere og sovjetborgere under og etter “Bolsjevikrevolusjonen”.

Her er Television Baenas opprinnelige besøk:

26.01.2017 ankom de følgende artikkel:

Denne artikkelen kan du lese her: Det åpne brev til Finansdepartementet, 4000 bankansatte, samtlige journalister og aviser, som ingen av dem er villig til å svare på.

02.02.2017 besøker de nettsiden på nytt:

Denne artikkelen kan du lese her: “6 MILLIONER JØDER”, allerede i 1839? – Et sionist-talmudisk okkult mantra gjentatt i offentlighet ad nauseam fra 1839 og frem til 1945 for å kick-starte mytene om “anti-semittisme” og “folkemord på 6 millioner jøder”?

Kort tid etterpå “dukket NRK opp” på sin Februar/Mars-visitt.  Eksisterer der en relasjon mellom NRK og Television Baena S.L, så kan vi anta at dette kan være saken som trigget NRK’s interesse – formidlet dem av deres kontakter i Television Baena S.L?

TELEVISION BAENA S.L. PÅ HUGGET:

Kun få timer etter publisering av denne artikkelen du leser her og nå, altså i morges 07.05.2017 ankommer Television Baena S.L. på nytt direkte til denne artikkelen:

 

De følger opp “temaet”, ved å enda en gang lese om de jødiske masseslaktere fra Bolsjevikrevolusjonen i Russland

Denne artikkelen kan du lese her: Om “jødene” som SLAKTET over 60 millioner russere og sovjetborgere, og kamuflerte seg selv som “nazi holocaust survivors”

Er det ikke forunderlig dere, at både NRK og det spanske selskapet Television Baena S.L. har interesse for de samme sakene, på samme tid, og fremstår så merkelig koordinerte i sin aktivitet?

Dersom noen vil hjelpe til med å grave frem litt informasjon om Television Baena S.L., så er en hjertelig velkommen til å dele i kommentarfeltet.  Den iherdige etterforsker kan sikkert også finne om det er annen samsvarende aktivitet mellom NRK og Television Baena ved å studere og sammelikne disses aktivitet via RSS-feeds fra MediaCreeper (RSS-feeds inneholder mer informasjon enn hva hva som umiddelbart er synlig på MediaCreeper’s nettside):

Television Baena S.L (MediaCreeper)

NRK (MediaCreeper)

Television Baena S.L. er visst veldig interessert i omtale av dem selv.  Etter at jeg nå for få minutter siden oppdaterte denne artikkelen med å inkludere aktiviteten til Television Baena, har de vært på nytt besøk for å sjekke hva som er skrevet om dem:

 

God lesning!

Utover disse besøk har vi hatt NRK på visitt på nettsidens forside et begrenset antall ganger i samme periode.  Det er altså KUN ovenstående artikler som har fått direkte besøk.

Les også: En daglig velbrukt hersketeknikk, med repeterende DØDELIGE konsekvenser. Derfor må den stilles midt på torget med buksene nede, avsløres og taes fullstendig avstand fra!

Hvordan vet vi så hva norske mediehus interesserer seg for på “alternative blogger”?

I tillegg til nettsidens egne statistikkverktøy finnes det et utmerket verktøy som heter MediaCreeper – ANBEFALES!

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

2 Comments

  1. “NRK, som sannsynligvis [IKKE] ønsket opplæring i hvordan man formidler sannheten til befolkningen, i stedet for å lyve folket huden full 24/7/365, manipulere, sensurere, hjernevaske, formidle stats- og etterretningsdiktert propaganda og FAKE NEWS som de har gjordt siden selskapet ble etablert.”

    Jeg har tillatt meg til å føye inn et IKKE i sitatet ovenfor.
    God oppramsing av hva NRK bedriver og har bedrevet! Dog i stadig sterkere grad.
    I dag er det knallhard og planmessig ‘social engieering’ i HVERT ENESTE program
    (kanskje med unntak av noen av naturfilmprogrammene de viser)….

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*