Smart Power & The Human Rights Industrial Complex

Artikkel og intervju viser hvordan “menneskerettigheter” de siste tiår har blitt omgjordt til Weapons of Mass Destruction i hendene på Pentagon/FN/NATO, NGO’s, media og skogen av parasittiske vestlige krigsprofittører, som alle trenger krig og konflikt i sin stræben etter å etablere verdensherredømme og fylle egne lommebøker.

Du får høre og lese hvordan “menneskerettighets”-INDUSTRIEN har blitt en MULTIMILLIARDINSDUSTRI, med en salig blanding av aktører som George Soros, Pentagon, NATO, media og en drøss såkalte NGO’s med hovedoppgave å utøve “Smart Power”, dvs. sørge for å å hjernevaske “the bottom 51%” for å skaffe seg “legitim” støtte til regimevelting, okkupasjon, fordekte forbrytelser mot menneskeheten og krigshandlinger mot land og folk som betraktes som “fiender av NATO”.

Det som foregår er global psykologisk operasjon mot hele menneskeheten, for å få så mange av oss som mulig til å støtte agressive intervensjoner i andre land. I kjernen av alt dette står “Menneskerettighetserklæringen”.  Enhver som gidder å lese den, og i tillegg evner å tenke “utenfor boksen”, MÅ (hvis en er ærlig med seg selv) klart og tydelig kunne se hvordan Menneskerettighetserklæringen er formulert på en slik måte at den like godt kan brukes til forsvar av de mest grusomste overgrep mot enkeltindivider og folkegrupper.

Og det er nettopp hva den brukes til! Vestens groteske krigsforbrytelser i Libya (med Norge i spissen) er bare ett av mange eksempler man kan trekke frem hvor “hensyn til og forsvar av menneskerettigheter” har vært hovedargumentet for krigshissernes høykriminelle intervensjoner.

Les også Pål Steigans ferske artikkel av 4. mai 2016: Norge i ny ulovlig krig

Tvangsvaksinering og tvangsmedisinering, spesiellt relatert til barn, er et annet utmerket eksempel.  Les menneskerettighetserklæringen, så ser du det selv.  Les også artikkelen Et hån av Turid Heidi Dammann, som kort og presist illustrerer at “menneskerettigheter” kun “fungerer” og praktiseres når det kan brukes som propaganda for å tjene politiske agendaer – rett og slett et narrespill.

Her er omtalte intervju fra Corbettreport.com

Intervjuet omhandler temaene som først ble diskuttert i artikkelen AN INTRODUCTION: Smart Power & The Human Rights Industrial Complex, publisert av 21stCenturyWire, 19 april 2016.

Les også: Amnesty – skjebnegudinnen som tilrettelegger for krig

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*