Det nye Israelske anti-semittismepolitiet – FACEBOOK – oppfordrer nå til å “drepe nazister”!

Kan du forestille deg annonser på Facebook som oppfordrer til drap av SIONISTER som underholdning?  Kan du forestille deg annonser på Facebook som oppfordrer til drap av JØDER som underholdning?  NEI, det er det ingen av oss som kan forestille oss, og det ville garantert bli både “huskestue” og storrengjøring om så skjedde.   Men annonser som oppfordrer til og forherliger dreping av NAZISTER(nasjonalsosialister), det er helt greit, i følge Facebook!

Dette er i grunnen ikke overraskende.  Facebook ledes av en Rothschild, er fullstendig gjennomsyret av den sionistiske ideologi, og kontrolleres i stor grad av….you guessed it – ISRAEL.

untitled-design

Bloggen JOSTEMIKK har en god sak om nettopp dette, som jeg oppfordrer ALLE til å lese!

http://www.jostemikk.com/har-du-lyst-til-a-drepe-en-sionist/

Et lite sitatutvalg fra JOSTEMIKK:

Vi kan jo tenke oss hvordan ramaskriket ville knust desibelskalaen hvis noen oppfordret gjennom bilder og tekst til at vi skulle skyte sionister. Jeg mener, det har jo vært mer eller mindre ulovlig å rette noen som helst form for saklig kritikk mot sionistene de siste hundre årene, så vi kan jo bare tenke oss hvordan det ville endt hvis noen i en annonse uttrykte et ønske om å skyte dem som underholdning.

Jeg har dokumentert i utallige innlegg her på bloggen hvordan sionistene har stått bak revolusjoner, kriger og industrialisert massedrap. Jeg har aldri oppfordret noen til å drepe sionister eller deres sympatisører av den grunn. Jeg ser derfor ingen legitim grunn til at noen skal oppfordre andre til å synes at det er underholdning å drepe nasjonalsosialister. Det er greit, det er bare et spill, men hva om noen laget et spill der hensikten var å drepe sionister, og markedsførte spillet ved å spørre folk om de føler for å drepe sionister? Er det et spill og en annonse som hadde kommet gjennom sensuren til Tryneboka? Hvordan hadde nordmenn flest reagert, eller andre nasjoners innbyggere for den saks skyld, hvis noen produserte et slikt spill? Alle vet at det ville endt med et ramaskrik av store dimensjoner, og De presstituerte ville overfylt propagandanettsidene på både Internett og i papirutgaver om hvor forkastelig en slik oppførsel var. Med de politisk kjøpte og betalte ville det vært det samme. De ville hylt samstemt for å få et slikt spill forbudt.

Les også:  En daglig velbrukt hersketeknikk, med repeterende DØDELIGE konsekvenser. Derfor må den stilles midt på torget med buksene nede, avsløres og taes fullstendig avstand fra!

Viktig informasjon om artikler og forfattere på Norgesaksjonen

Formålet med publisering av denne og andre artikler her på Norgesaksjonen er hovedsakelig tredelt:

  • Vi ønsker å drive frem kritisk viktig folkeopplysning som det etablerte norske media undertrykker, manipulerer og tilbakeholder (etter direktiver “ovenfra”, fra eiere, politikere, “hemmelige” gutteklubber, såkalte “sikkerhetstjenester” og andre elitiske pressgrupper og maktmisbrukerkonstellasjoner med folkefiendtlige og skjulte agendaer
  • Vi ønsker å hjelpe frem informasjon som kan bidra til langsiktig vitalitet for individ, samfunn og miljø. Nåværende konkurranseparadigme og den fordekte føydalismen er ikke bærekraftig, og de relaterte samfunnsproblemer og utfordringer kan ikke løses ved innførelse av globalt diktatur og folkemordagendaer – som dagens globale maktelite åpenbart har hatt på tegnebrettet svært lenge .
  • Vi ønsker å bidra til å hjelpe folk å organisere seg, både i protest mot og avdekking av overgrep, maktmisbruk, svindel og bedrag, folkesvik og landsvik, og for å hjelpe folk å organisere seg for bedre å kunne formidle, fremdrive og praktisere bærekraftige løsninger.

Hver forfatter som bidrar med innlegg her på Norgesaksjonen er selvstendig ansvarlig for egne innlegg. Det siteres og videreformidles informasjon/artikler fra andre nettsider. Norgesaksjonen tar ikke ansvar for innhold som opprinnelig er publisert på andre nettsteder.

Pål
Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*