Det nye Israelske anti-semittismepolitiet – FACEBOOK – oppfordrer nå til å “drepe nazister”!

Kan du forestille deg annonser på Facebook som oppfordrer til drap av SIONISTER som underholdning?  Kan du forestille deg annonser på Facebook som oppfordrer til drap av JØDER som underholdning?  NEI, det er det ingen av oss som kan forestille oss, og det ville garantert bli både “huskestue” og storrengjøring om så skjedde.   Men annonser som oppfordrer til og forherliger dreping av NAZISTER(nasjonalsosialister), det er helt greit, i følge Facebook!

Dette er i grunnen ikke overraskende.  Facebook ledes av en Rothschild, er fullstendig gjennomsyret av den sionistiske ideologi, og kontrolleres i stor grad av….you guessed it – ISRAEL.

untitled-design

Bloggen JOSTEMIKK har en god sak om nettopp dette, som jeg oppfordrer ALLE til å lese!

http://www.jostemikk.com/har-du-lyst-til-a-drepe-en-sionist/

Et lite sitatutvalg fra JOSTEMIKK:

Vi kan jo tenke oss hvordan ramaskriket ville knust desibelskalaen hvis noen oppfordret gjennom bilder og tekst til at vi skulle skyte sionister. Jeg mener, det har jo vært mer eller mindre ulovlig å rette noen som helst form for saklig kritikk mot sionistene de siste hundre årene, så vi kan jo bare tenke oss hvordan det ville endt hvis noen i en annonse uttrykte et ønske om å skyte dem som underholdning.

Jeg har dokumentert i utallige innlegg her på bloggen hvordan sionistene har stått bak revolusjoner, kriger og industrialisert massedrap. Jeg har aldri oppfordret noen til å drepe sionister eller deres sympatisører av den grunn. Jeg ser derfor ingen legitim grunn til at noen skal oppfordre andre til å synes at det er underholdning å drepe nasjonalsosialister. Det er greit, det er bare et spill, men hva om noen laget et spill der hensikten var å drepe sionister, og markedsførte spillet ved å spørre folk om de føler for å drepe sionister? Er det et spill og en annonse som hadde kommet gjennom sensuren til Tryneboka? Hvordan hadde nordmenn flest reagert, eller andre nasjoners innbyggere for den saks skyld, hvis noen produserte et slikt spill? Alle vet at det ville endt med et ramaskrik av store dimensjoner, og De presstituerte ville overfylt propagandanettsidene på både Internett og i papirutgaver om hvor forkastelig en slik oppførsel var. Med de politisk kjøpte og betalte ville det vært det samme. De ville hylt samstemt for å få et slikt spill forbudt.

Les også:  En daglig velbrukt hersketeknikk, med repeterende DØDELIGE konsekvenser. Derfor må den stilles midt på torget med buksene nede, avsløres og taes fullstendig avstand fra!

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*