En daglig velbrukt hersketeknikk, med repeterende DØDELIGE konsekvenser. Derfor må den stilles midt på torget med buksene nede, avsløres og taes fullstendig avstand fra!

Israelsk politiker som selv er kritisk til Israel, forklarer hvordan kritikk av Israel og zionismen effektivt blir kneblet i USA og Europa.

I et intervju med den amerikanske journalisten Amy Goodman (2002), forklarte den israelske politikeren Shulamit Aloni hvordan anklager om anti-semittisme “er et triks vi bruker” for å undertrykke kritikk av Israel i USA.  Når den samme type kritikk fremmes i Europa “drar vi i tillegg alltid frem Holocaust”.

Anti-Semitic: “Well, it’s a trick, we always use it.”

Amy Goodman:  Yours is a voice of criticism we don’t often hear in the United States. Often when there is dissent expressed in the United States against policies of the Israeli government, people here are called anti-semitic. What is your response to that as an Israeli Jew?

Shulamit Aloni:  Well, it’s a trick, we always use it. When from Europe somebody is criticizing Israel, then we bring up the Holocaust. When in this country people are criticizing Israel, then they are anti-Semitic. And the organization is strong, and has a lot of money, and the ties between Israel and the American Jewish establishment are very strong and they are strong in this country, as you know. And they have power, which is OK. They are talented people and they have power and money, and the media and other things, and their attitude is “Israel, my country right or wrong”, identification. And they are not ready to hear criticism. And it’s very easy to blame people who criticize certain acts of the Israeli government as anti-Semitic, and to bring up the Holocaust, and the suffering of the Jewish people, and that is justify everything we do to the Palestinians.

“Jøden” Harold W. Rosenthal, som i sin tid var rådgiver for den amerikanske senator Jacob Javits (også “jøde”) fortalte under et intervju i 1976:

«Anti-Semitism er ikke en betegnelse på opposisjon til semittisme. Det finnes ikke noe slikt. Det er et uttrykk vi jøder effektivt tar i bruk for å sverte noen, det kan brukes til å merke fanatikere og alle som kritiserer jøder. Vi bruker det mot hat-spredere.»

Tilsvarende skal den tidligere israelske utenriksminister Tzipi Livni ha uttalt under et TV-intervju.

Sekkebetegnelsen “anti-semittisme” kan altså, i følge “jødene” selv, fritt taes i bruk som hersketeknikk for å sverte hvem som helst, når som helst, for å forsvare “jødene” og Israel fra enhver kritikk.  For å gjøre det enda lettere for dem å slenge rundt seg med denne hersketeknikken, har de i tillegg en annen beslektet hersketeknikk, nemlig en sekkebetegnelse de kaller “hat-spredere”.  Kritiserer du Israel, “jødene” eller sionismen så er du en anti-semitt, en hat-spreder eller begge deler.

Om Norgesaksjonens fokus på 'Gud's utvalgte folk'
Norgesaksjonen har opprettet egen artikkelkategori for “Gud’s utvalgte folk”, og det gjøres FORDI den dokumenterte historie viser at dette folks ideologer, ledere, demagoger og fanatiske trosfeller i praksis er de værste rasister på planeten, som SELV fremmer rasisme, ondskap, løgn, bedrag, svindel, undertrykkelse og terror.  Og dette i et omfang som nærmest er ufattelig….helt til man begynner å sette seg inn i hva de har holdt på med i tusenvis av år, og hva de stadig holder på med. SÅ FATTER MAN DET!

Denne gjengen står i tillegg ansvarlig for omfattende historieforfalskning, en omskrivning som gir dem dekke for å planlegge og utføre renspikket ondskap mot folk og nasjoner, utført i ly av en oppkonstruert og selvdyrket OFFER-ROLLE de beviselig har hatt på tegnebrettet, løpende prøvd ut verden rundt ad nauseam og perfeksjonert siden siste millenium f.Kr.  Energetiske erkekannibaler som ikke bare ofrer andre, men som også glatt ofrer sine egne i store hopetall for å komme i mål med sine agendaer.

Jeg snakker ikke om den jevne “hverdagsjøde” som passer sitt liv og omgåes andre mennesker på fredelig og anstendig vis, jeg snakker om “jødenes” luciferianske lederskap, sionistene, talmudistene, satanistene, det gigantiske korps av håndtlangere og forførere, de svært så mange sayanims og hjernevaskede fanatiske følgere (inkludert sionistiske KRISTNE som støtter opp om denne djevelskapen).

Et utmerket eksempel på denne gjengens djevelske “håndtverk” var den Russiske “Revolusjon” i 1917.  Dette var overhodet IKKE en revolusjon initiert av det russiske folk, det var et SIONISTKUPP som ble mulig å gjennomføre hovedsakelig med bakgrunn i de samme khazarjødiske sionisters infiltrering av de russiske sikkerhetstjenester og militære, og det hele planlagt av crypto-jøder og sionister, og finansiert av crypto-jødiske og sionistiske finansoligarker og industrimagnater i vesten. En må være blind på begge øynene – og lam i mellom ørene – om en (etter å ha satt seg en liten smule inn i dette) ikke klarer å se at den samme type sionistiske infiltrering av sikkerhetstjenester, militære og andre offentlige institusjoner har pågått for fullt i ALLE VESTLIGE LAND de siste minst 100 år.

Når en begynner å forstå “denne gjengen” og disses modus operandi, så har en også moralsk plikt til å bidra til å avsløre og stoppe dem. DET har vi gått i gang med her. Dette forklarer selvsagt ikke ALT, men det forklarer AVGJØRENDE VIKTIGE DELER av menneskehetens historie, og hvorfor verden er slik den er, på kanten av stupet, på randen av en lenge planlagt total global finanskollaps, på randen av den lenge planlagte WW3 og innføring av den planlagte BABYLONSKE VERDENSREGJERING (forøvrig er det mange oppegående samfunnsanalytikere som hevder at WW3 allerede har startet, hvor menneskehetens hovedoppgaven så er å få galskapen stoppet!)

Den beste start for å kunne forstå denne gjengens “modus operandi” er å lese den norske oversettelsen av Douglas Reed’s bok “Kontroversen om Sion“.  For å danne seg et godt inntrykk av hvor langt omtalte infiltrering har kommet i Norge, samt gi seg selv en solid realitetsorientering om høykriminellt “styre og stell” i Norge, så finnes det vel knapt en bedre bok å lese enn “GroGate – Historien om ‘den fjerde tjeneste’ og Mossad i Norge” av Hans Henrik Ramm og Major M. Setsaas.  Husk boken ble skrevet i 1996, infiltreringen er GARANTERT mye mye værre nå, 20 år senere.

Og la deg for alt i verden ikke skremme av folk som roper “anti-semitt” og “anti-semittisme”.  Begrepet “anti-semittisme” ble oppfunnet som en hersketeknikk av den samme khazarjødiske sionistgjengen som IKKE HAR EN DRÅPE SEMITTISK BLOD I ÅRENE, med det enkle formål å SKREMME DEG VEKK fra å undersøke disse sakene!  Her har vi altså IKKE-SEMITTER som har prestert det fantastiske illusjonsnummer å skjerme seg selv fra kritikk, ved å KAMUFLERE seg som semitter, og kalle sine kritikere for anti-semitter. Det er så galemathias som det er mulig å få det, vi har alle gått på limpinnen og latt oss lure trill rundt de siste 100 år, MEN NÅ ER LURERIET AVSLØRT OG PÅ GOD VEI TIL Å BLI ALLMENT KJENT!!  Les om “anti-semittisme” i Åsmund Kaspersens utmerkede artikkel “Hva er antisemittisme“.

Følgende foredrag om Rothschild-Zionism kan tjene som innledning for dem som er interessert i å sette seg grundigere inn i disse tema, hvilket burde gjelde ALLE.  Og husk….dette er bare starten – en forsmak –  på hva en BØR sette seg inn i. “David Icke – What Others Dare Not Say

OM det store saks- og faktakompleks, belyst her på nettsiden, i andres relevante artikler og i en masse kvalitetsbøker om emnet, IKKE ER NOK til å få deg til forstå at vi står overfor særdeles onde og farlige samfunnskrefter…..tenk så gjennom dette;  Er det overhodet mulig å DIKTE opp så mye gjennomsyret fandenivoldsk galskap, djævelskap og ondskap? Er ikke ondskapen av så massiv INFAMT utspekulert karakter at vi må konkludere med at den umulig kan komme fra andre enn nærmest….den onde selv?

«De fleste jøder vil helst ikke innrømme det, men vår gud er Lucifer.» ~ Harold Wallace Rosenthal

Og hvem har alt å tjene på at vi lar oss skremme til ikke å undersøke disse ting nærmere? Det er tid for ABSOLUTT NØDVENDIG FOLKEOPPLYSNING, og det er tid for en SANNFERDIG KORRIGERING AV HISTORIEN!

Gitt informasjonen presentert nedenfor, så er det overhodet ikke merkelig at den internasjonale sionistiske kontrollmatrixen nå intensiverer sine anstrengelser for definere ALL kritikk som “anti-semittisme”, og sørge for at denne samlesekken av GROTESK MENNESKEFIENDLIG COVER-UP får “statsmaktens beskyttelse” under de ulike nasjoners rasismelovgivning og annen knebling av ytringsfriheten.

Nobelprisvinner Aleksandr Solzhenitsyn fra boken "200 Years Together"
Nobelprisvinner Aleksandr Solzhenitsyn fra boken “200 Years Together”

Hva skjer når man kritiserer Israels folkemord i Palestina? Anti-Semitt! Hva skjer når en påpeker og graver i Israel/Mossad’s uomtvistelige beviste sentrale rolle, både i forbindelse med falsk flagg terroraksjonen i USA, 11/9-2001 og den etterfølgende “krigen mot terror”? Anti-Semitt! Hva skjer når en kritiserer finansoligarkene? Anti-Semitt!  Hva skjer når en graver i gjeldspengesystemet og sentralbankenes historie? Anti-Semitt! Hva skjer når en forholder seg til moderne vitenskapelig historierevisjonisme som tilbakeviser viktige deler av den offentlig fremstillte “holocausthistorie”? Anti-Semitt! Hva skjer når man stiller kritiske spørsmål med de “jødiske” pengefyrstenes gavmilde hånd i finansieringen av den russiske “revolusjon” i 1917? Anti-Semitt! Hva skjer når en stiller kritiske spørsmål ved disse “jødiske” pengefyrstenes finansiering av begge sider i enhver krig opp gjennom den morderne historie? Anti-Semitt!

Vi kan liste opp eksempler i det uendelige!

Hva skjer når man begynner å snakke om de “jødiske” og crypto-jødiske vestlig pengefyrstefinansierte og vestlig revolusjonsskolerte “bolshevikere”s MASSESLAKT OG FOLKEMORD av ca. 66 millioner russere under og etter “revolusjonen” (les: Det sionistiske kupp i 1917)?

Vel, da blir det som regel MUSESTILLE, før det kommer en tsunami av panikkslagne avledningsmanøvre vekk fra temaet, og du er igjen Anti-Semitt!

En bekjent av meg kom i denne forbindelse med følgende tankevekkende kommentar, som jeg syns var så treffende relevant for denne artikkelens tema at jeg ba om å få dele den:

Det er merkelig hvordan folk alltid blir beskyldt for anti-semittisme med en gang de kritiserer “makten bak makten”, det må jo ha sin årsak. I tiden rundt 2. verdenskrig ble folk i USA til og med kalt for anti-semitter dersom de kritiserte kommunismen! Og i dag vet vi jo hvem som sto bak kommunismen.

“Jødene” selv innrømmer det, og de fleste som har lest historie ut over den gjengse hjernevask og indoktrinering vet dette.  Likevel, overfor de store masser forsøkes dette holdt skjult.  I beste fall er det “noe man ikke snakker om”.  Her et sitat fra “A program for Jews and Humanity” (du får selv finne ut hva dette er)

For a Jewish source acknowledging Jewish dominance in the early USSR, see Benjamin Ginsberg, The Fatal Embrace, pp. 30-33 & 53-56.  Ginsberg writes, “Three of the six members of Lenin’s first Politburo – Trotsky, Kamenev, and Zinoviev – were of Jewish origin. … Kamenev and Zinoviev became members of the triumvirate (along with Stalin) that ruled the Soviet Union immediately after Lenin’s death in 1924. … the special contribution of the Jews to the Bolshevik state involved the organization of coercion. From the beginning, the Soviet state relied heavily upon military, police, and security services to sustain itself, and Jews were active in these agencies. Like Sikhs and Gurkhas in British India, Jews had traditionally been at the margins of Russian society and, hence, prepared to staff and direct the coercive instruments upon which the state relied to control its citizens.  During the 1920s and 1930s, Jews were a major element in the secret police and other Soviet security forces. Genrikh Yagoda, for instance, served as chief of the secret police during the 1930s” (pp. 30-31).

JØDENE SLAKTET MILLIONER AV RUSSERE!  Og det kun få år før andre verdenskrig!  Men det hører vi ikke et pip om i den daglige hjernevask og indoktrinering i skole, utdanning og øvrige samfunnsliv, vi hører kun om det “Jødiske Holocaust”.  Er ikke dette svært så merkelig? Har vi ikke nå etablert tilstrekkelig gode grunner til å undersøke disse ting nærmere? Begynner du nå å fatte hvorfor man blir forsøkt stemplet som anti-semitt når man stiller spørsmål ved den “offisielle vedtatte historie”?

Dog tok Putin feil på et punkt, eller bevisst gav “forsonende feilinformasjon” da han hevdet at disse “idiologiske blinkere og den bolshevikske ideologi har kollapset”.  Vi ser nemlig i dag, åpenlyst i dagen i form av den vestlige neocon/zionist-kabalens krigshissing mot Russland, at det 1100 år gamle ashkenazi-khazarske(*) ERKEHATET MOT RUSSLAND og RUSSERE lever videre i beste velgående etter at Russerne hærtok Khazaria og fordrev khazarene rundt år 995.  Khazarene har deretter prøvdt å få sin hevn over Russland flere ganger i historien, og er nå i ferd med å prøve igjen.  (Tar også med et kort moment som “Joh.” minner om i kommentarfeltet, nemlig dette hatet også har sine røtter mye lengre tilbake i bibelsk historie, og dreier seg i bunn og grunn om hat mot den hvite rase, ikke bare mot russere.)

(*) 90% – 95% av dagens “jøder” er nemlig IKKE semitter, de er altså IKKE jøder, de er ashkenazi-khazarer – av tyrkisk mongolsk opphav.  Mer om dette lengre ned i artikkelen.

Tro hvorfor dette herrefolket og disses politisk korrekte bevissthetskrympere misliker Jüri Lina‘s film “In the Shadow of Hermes“, en internasjonalt anerkjent dokumentar som viser hvordan sionistene på lag med Frimurere, Illuminati, og de internasjonale jødiske ideologer, pengefyrster og industrimagnater, kakket seg på lag, og gjennom den Bolshevikske (“jødiske”) “Revolusjon” i 1917 etablerte det mest brutale folkemord- og slavesamfunn verden noen gang har sett?

YouTube-sensur av Juri Linas dokumentar "In the shadow of Hermes"
YouTube-sensur av Juri Linas dokumentar “In the shadow of Hermes”

NB: Etter at denne artikkelen ble publisert 12. oktober, har YouTube sensurert lyden på Jüri Lina‘s film “In the Shadow of Hermes“, som dere kan se av skjermdumpen til høyre.  Jeg har derfor sørget for at en backup av filmen inklusiv lyd kan sees nedenfor:

Hva denne filmen dokumenterer, og som beskriver det værste masseslakt av mennesker i historien, er så jævlig, bestialsk og grotesk at jeg har vanskelig med å trekke ut hva som er det viktigste.  Dog velger jeg her kort å rette fokus mot de vestlige “jødiske” finansoligarker, som finansierte Lenin og Trotsky med ca $20 millioner for igangsettelse og gjennomføring av revolusjonen (enormt mye penger på den tiden).  Mye av disse pengene ble i starten brukt til å betale misfornøyde russere for å stille opp i protester og demonstrasjoner (misnøyen bunnet hovedsaklig i brødmangelen, som “jødene” kunstig hadde skapt i verdens største kornproduserende land).  50 rubel om dagen for å stille i demonstrasjoner, 70 rubel for å iverksette opptøyer.  De vestlige finansoligarker fikk rikelig igjen for sine $20 millioner.  Det estimeres at disses fortjeneste var opp mot $130 millioner.  Lenin, Trotsky og flere andre av de ledende “bolshevikere” hadde kontoer i Sveits og andre steder, flere av dem med $60 millioner til $80 millioner innestående, penger og verdier de hadde ranet fra sine russiske slakteoffer. (Vi ser at nøyaktig samme metode de siste år har blitt (og løpende blir) brukt av “jøden” George Soros og hans kamerater, i alle de fargerevolusjoner de har satt i gang i Øst-Europa og Midt-Østen, altså å bestikke og betale folk som lever under elitens fabrikerte nød- og misnøyetilstander, for å få disse til å stille opp som nyttige idioter i elitens likeså oppkonstruerte og fabrikerte “folkeopprør”.)

NB: De fleste av dem som opp gjennom historien har latt seg bestikke og lokke med penger til å delta som maktelitens nyttige idioter i slike “revolusjoner” har ikke hatt et fnugg av anelse om hvilke krefter som står bak, og hvilke skjulte agenda de har latt seg lure til å støtte.  Når menneskeheten i skole og utdanning ikke får lære EKTE historie, og ikke får lære å ta konsekvensene av tidligere tiders ondskap, så er menneskeheten dømt til å lide og bli offer under den samme type ondskap, igjen og igjen og igjen og igjen.  Vi kan trygt påstå, at dette er en av de VIKTIGSTE ÅRSAKER til at en viss type mennesker bevisst sørger for at den oppvoksende slekt indoktrineres med FORFALSKET HISTORIE, om noe historie i det hele tatt!  En blir ikke et opplyst menneske av å overfladisk pugge UFARLIGE historiske datoer, navn på historiske skikkelser og geografiske lokaliteter. TVERT I MOT – dette er hjernevaskens, indoktrineringens, fordummingens og forfjottingens MODUS OPERANDI!

Folkene som står bak innførelsen av denne æra av global fordumming og forfjotting av menneskeheten har sannelig gjordt en god jobb.

Arthur Koestler: «Etter hvert som khazarrikets historie utfolder seg, vil århundrets største svindel bli avslørt» - dvs. sannheten om det virkelige opphavet til dagens jøder"
Arthur Koestler: «Etter hvert som khazarrikets historie utfolder seg, vil århundrets største svindel bli avslørt» – dvs. sannheten om det virkelige opphavet til dagens jøder”

Hva skjer når man forholder seg til DNA undersøkelser og moderne historieforskning (også jødiske forskere og historikere, og til og med “jødenes” egen “Encyclopedia Judeica), som beviser at ca. 90% – 95% av dagens “jøder” (både innad i Israel og i resten av verden) overhodet ikke er de jødene de påstår de er, derimot er de av mongolsk tyrkisk avstamming (ashkenazi-khazarer) og har ikke en dråpe semittisk blod i årene.  Hvordan kan det så ha seg, at disse IKKE-SEMITTER kaller oss europeere (som faktisk ER av semittisk herkomst, og som ER etterkommerne av ISRAELITTENE) for anti-semitter når vi kritiserer disse IKKE-SEMITTENES forbrytelser rundt om i verden, ikke minst i Palestina?

Arthur Koestler, selv jøde, og forfatteren av boken “The Thirteenth Tribe” sa noe (i sær relevant for denne artikkelen) veldig viktig om et av hans formål med boken; nemlig å eliminere betydningen og bruken av “anti-semittisme” som hersketeknikk:

Should this theory be confirmed, the term ‘anti-Semitism’ would become void of meaning,” ~ Arthur Koestler

“Teorien” er altså – som tidligere nevnt – ettertrykkelig bekreftet, forbi ethvert fnugg av tvil!

Her har vi altså IKKE-SEMITTER (historiske landeveisrøvere, identitetstyver, banditter, leiesoldater og pengevekslere) som har prestert det fantastiske illusjonsnummer å skjerme seg selv fra kritikk, ved å kuppe den forøvrig kunstig oppkonstruerte “judaismen”, KAMUFLERE seg selv som semitter, fremstille seg selv som “Gud’s utvalgte folk”, og kalle sine kritikere for anti-semitter.  Det er så galemathias som det er mulig å få det, vi har alle gått på limpinnen og latt oss lure trill rundt de siste 100 år, MEN NÅ ER LURERIET AVSLØRT OG PÅ GOD VEI TIL Å BLI ALLMENT KJENT!!  Selvfølgelig en viktig årsak til at de i panikkmodus nå beordrer sine tilhengere og order followers verden over til å iverksette og intensivere “tiltak mot anti-semittisme”.  De hevder seg godt i konkurransemiljøer, det skal de ha, men deres dokumenterte ambisjoner om verdensherredømme må vi alle bevisstgjøre oss, stagge og undersøke nærmere, før det er for sent!  De har kommet ganske nær målet, så vi bør “få ut fingern”!

Det finnes enorme mengder VERIFISERT informasjon om Khazarenes historie og virke i vårt samfunn, men man får selvsagt IKKE høre om disse ting på skolen, eller i media.  Disse ting er vi NØDT til å sette oss inn i, og vi må oppsøke informasjonen SELV.  For å gi leserne en start har jeg valgt to videoer (av sikkert hundredevis om emnet).  Grunnen til at jeg har valgt disse er at de ikke bare forklarer Khazarenes bakgrunn og historie, men også viser metodene hvordan de kommer seg i posisjon til å utøve makt, og derved sakte men sikkert infiltrere og etterhvert totalt dominere disse maktposisjoner.  Som de så igjen bruker til å bringe flere av sine egne inn i andre maktposisjoner, for på den måte å hele tiden øke sin samlede makt, innflytelse og evne til å implementere deres egne politiske agendaer overalt hvor de befinner seg.  Et utmerket artikkel som også illustrerer dette får du i Jostemikk’s artikkel “Sionistenes Ørnulf Ørn og sosiopatene med dobbelt statsborgerskap” som viser hvordan de nærmest fullstendig har tatt over makten i USA.

Du MÅ sette deg inn i dette.  Om ikke disse videoene, så i det minste prøv å finn noen andre selv.

(Jeg anmoder leserne om å tipse meg, dersom en mener å kjenne til videoer som demonstrerer disse ting bedre enn de to over.)

Dersom en stadig ikke klarer å øyne farene ved disse ashkenazi-khazarske identitetstyvenes (disse “jødenes”) aspirasjon for verdensherredømme via list og lempe, infiltrasjon, korrupsjon, manipulasjon, terror, psykologisk og økonomisk krigføring etc etc, så kan kanskje følgende sitat fra dokumentet “A program for Jews and Humanity(*)” kanskje være til hjelp for å forstå hvor målbevisste denne gjengen egentlig er:

“Since the Jews are the highest and most cultured people on earth, the Jews have a right to subordinate to themselves the rest of mankind and to be the masters over the whole earth. Now, indeed, this is the historic destiny of the Jews, but not in the sense of Hitler and the nazis. With Jesus, who only symbolizes the Jews, the Jews say: Our kingdom is not of this world. The Jews will become the masters over the whole earth and they will subordinate to themselves all nations, not by material power, not by brute force, but by light, knowledge, understanding, humanity, peace, justice and progress.  Judaism is communism, internationalism, the universal brotherhood of man, the emancipation of the working class and the human society. It is with these spiritual weapons that the Jews will conquer the world and the human race.

Er du i tvil om hvor kommunismen og globalismen kommer fra, og hva som er endestasjonen, så har du nå fått viktige deler av svaret.

Dokumentet “A program for Jews and Humanity” er først og fremst et horribelt rasistisk dokument i sin ytre presentasjon (Husk: Alle vi andre er bare skitne dyr og kveg i disses øyne.  Mer om akkurat dette senere i artikkelen).  I dypet beskriver dokumentet maktelitens planer om verdenssamfunnets overgang fra privatkapitalisme, via statskapitalisme/fascisme (hvor vi er nå) og til global kommunisme under jødisk herredømme etter modell av Bolshevik-kommunismen i Russland etter 1917 (som altså ble realisert gjennom talmud-sionistenes KUPP som historiebøkene feilaktig kaller en “revolusjon”)

Sionistenes folkemord i Palestina, og etniske rensing av uønskede elementer.

Jeg tror ikke jeg trenger å skrive så mye om dette.  Om det stadig er noen av leserne som ikke har fått med seg sionistenes råskap, ondskap og folkemord på Palestinerne, og denne ondskapens ideologiske bakgrunn tilknyttet nyere historie, så vil jeg anbefale å lese en norsk kronikk datert 11 august 2014, forfattet av sosialøkonom og forfatter Peder M. Lysestøl.  Lysestøl var medstifter av Palestinakomiteen. og var leder for den i 1971–73. I 1973 ga han ut boka Palestinerne. Her kan du lese Lysestøls kronikk: “Sionismen bak tragedien

Sionist-rasistenes utrensking av "uønskede elementer"
Sionist-rasistenes utrensking av “uønskede elementer”

Utover det åpenlyse folkemord på Palestinere, kan vi f.eks trekke frem Israels mer skjulte bruk av tvangsprevensjon på de etiopiske jøder, svarte, rusmisbrukere, funksjonshemmede og andre “uønskede elementer”.  Dette innslaget (se bilde og lenke til venstre) ble til og med publisert i Dagbladet i 2013.

Med det “jødiske” Bolshevikske terror- og menneskeslaktregimet friskt i minne, prøv å forestill deg hvilket scenario som høyst sannsynlig vil utspille seg dersom denne gjengen og disses folkemorderiske ideologer skulle lykkes med sine planer om global kommunisme med dem selv – “jødene” som verdens herskere.

De VIL lykkes, dersom ikke folk flest snarest våkner opp til hva som foregår!

KALERGIPLANEN –  Enda et eksempel på talmud-sionistenes folkemordbegjær.

(2014) EU:s president Jean-Claude Juncker tar i mot 2014 års Kalergipris (EU's raseekspermimentpris) fa prins Nikolaus av Lichtenstein
(2014) EU:s president Jean-Claude Juncker tar i mot årets Kalergipris (EU’s raseekspermimentpris) fra prins Nikolaus av Lichtenstein

Det blir som regel også stille når man trekker frem en av sionistbevegelsens store planer for Europa – KALERGIPLANEN – Den jødisk-illuminatiske langsiktige plan om slow kill utryddelse av den kaukasoide rase, hovedsakelig det europeiske folk som i antropologien er definert som “den hvite rase”.  Henry Makow har publisert en solid artikkel om Kalergiplanen, oversatt til svensk i PDF-format her, og den engelskspråklige orginalartikkel her. Richard von Coudenhove-Kalergi kan du bli kjent med her.

“The man of the future will be of mixed race,” Kalergi wrote in his book Practical Idealism. “Today’s races and classes will gradually disappear owing to the vanishing of space, time, and prejudice. The Eurasian-Negroid race of the future, similar in its appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples with a diversity of individuals.”

According to Kalergi, the “natural” overseers of such a deracinated mass of plebs would be the Jews whom he called the “spiritual nobility of Europe.” Kalergi reasoned that, “Instead of destroying European Jewry, Europe, against its own will, refined and educated this people into a future leader-nation through this artificial selection process.” Kalergi’s Jewish supremacist outlook lied at the heart of his anti-European integration project and its aim to subdue Europe’s peoples under a Jewish-led totalitarian dictatorship.

Jarle Johansen har forfattet en solid sak om bl.a Kalergiplanen og tilsvarende talmud-zionistisk galskap i artikkelen: Jødenes Nye Verdensorden – Anti Krists Rike

Her får vi høre det direkte “from the hourses mouth”, en “Jødisk” kalergi-disippel bosatt i Sverige som skryter av “jødenes ledende rolle” i den pågående elitestyrte “Weapon of Mass Migration” til Europa med tvangsassimilering og etniske utrensking av den kaukasoide rase som langsiktig formål.

EU parlamentet konfronteres om Kalergi-planen av parlamentarikeren Mr. Griffin

Siterer om ovenstående EU-video fra artikkelen: Is the ‘Migrant Crisis’ Part of a Zionist Plot Against White Europeans?

Nick Griffin, the former head of the British National Party (BNP), stood up in the halls of the European Parliament and denounced the amazingly sinister plot to erase Europe from the map. An alliance of “capitalists, leftists and Zionist supremacists” has conspired to promote “immigration and miscegenation with the deliberate aim of breeding us out of existence in our own homelands,” Griffin said. “As indigenous resistance to this human genetic modification industry grows, the criminal elite seeks new ways to camouflage their project,” Griffin proclaimed. He added:

“First their immigrant pawns were temporary guest workers. Then it was a multiracial experiment. Then they were refugees. Then the answer to a shrinking population. Different excuses, different lies! And asylum is just another one. But the real aim stays the same: the biggest genocide in human history. The final solution of the Christian-European problem. This crime demands a new set of Nuremberg Trials, and you people will be in the dock!”

To back up this claim Griffin pointed directly to Richard Coudenhove-Kalergi’s plan to race-mix Europeans out of existence as part of his genocidal “Pan European” (i.e. anti-national) project kick-started in 1923 with the publication of his first book, Pan-Europa. Born in 1894, Coudenhove-Kalergi was the product of an Austrian-Hungarian diplomat father and Japanese mother. He is credited as a “Pioneer of European integration” and served as the founding president of the Pan-European Union movement for 49 years.  Kalergi’s globalist, Illuminati-inspired movement was the precursor to the modern European Union (EU) established in 1993.  In his many writings, Kalergi outlined his vision of a mongrelized Europe ruled by a Jewish aristocracy.

“The man of the future will be of mixed race,” Kalergi wrote in his book Practical Idealism. “Today’s races and classes will gradually disappear owing to the vanishing of space, time, and prejudice. The Eurasian-Negroid race of the future, similar in its appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples with a diversity of individuals.”

According to Kalergi, the “natural” overseers of such a deracinated mass of plebs would be the Jews whom he called the “spiritual nobility of Europe.” Kalergi reasoned that, “Instead of destroying European Jewry, Europe, against its own will, refined and educated this people into a future leader-nation through this artificial selection process.” Kalergi’s Jewish supremacist outlook lied at the heart of his anti-European integration project and its aim to subdue Europe’s peoples under a Jewish-led totalitarian dictatorship.

Kalergi’s own autobiography noted his connections to wealthy Jewish financiers who backed his movement. Prominent Zionist bankers Baron Louis de Rothschild and Max Warburg are said to have given him 60,000 gold marks in 1924. Warburg was especially keen on Kalergi’s proposals for a Pan-European order and introduced him to wealthy Jewish financiers from the Unites States such as Paul Warburg (founder of the Federal Reserve bank) and Bernard Baruch.

Former French President Nicolas Sarkozy made clear his intention to enforce the Kalergi scheme upon the White French population. In a December 2008 speech, Sarkozy spoke of the need to “meet the [European Union] challenge of racial interbreeding. The challenge of racial interbreeding that faces us in the 21st Century.”  Sarkozy stressed that race-mixing is “not a choice but an obligation” of White Europeans. If Europeans would not willingly go along with this hostile program, Sarkozy asserted, then France and other EU member states would have to resort to “more coercive measures” to ensure Europeans are bred out of existence.

This surreal position contrasts sharply with Sarkozy’s views towards Israel and Jews. Sarkozy, a Jew himself who functioned as a “Sayanim” for the Israeli Mossad before becoming president of France, is a fanatical supporter of Israel as an exclusive, expansionist Jews-only ethno-state. He supports and defends all of Israel’s atrocities against Arab Palestinians and has dragged France into conflicts in the region that benefit Tel Aviv, most notably the 2011 regime change operation in Libya. The cause of Israel is the “fight of my life,” Sarkozy told a Jewish journalist who queried him on his commitment to the Jewish state.

Til nå har du som leser fått mest teoretisk stoff å forholde deg til, så her kommer en meget god minidokumentar som viser oss den sjokkerende virkelighet om hvor langt denne makteliten har kommet i implementeringen av Kalergi-planen.  Har du sans for, og respekt for intellektet til komikeren John Cleese, så får du også hilse på ham her, i en betraktelig mer alvorlig tone.

Dersom en enda ikke forstår at den nå pågående masseinnvandring IKKE er en konsekvens av kriger i Midt-Østen, men derimot er en av disse krigenes VIKTIGSTE FORMÅL, i maktelitens stræben på å rasere de Europeiske nasjoners kulturelle homogenitet og utrydde den kaukasoide rase i tråd med Kalergi-planen, så får du nedenfor høre det fra Peter Sutherland, leder for FN-organet “Global Forum on Migration & Developement

The EU should “do its best to undermine” the “homogeneity” of its member states, the UN’s special representative for migration has said.

Den elitestyrte og åpenbart lenge planlagte masseinnvandring av folkefremmede til Europa, passer også som hånd i hanske med den sionistdominerte maktelitens veldokumenterte planer om å innføre globalt diktatur via en verdensregjering og avvikling av nasjonalstater.  En viktig komponent i disse planene å bruke masseimporten av maksimalt fremmede og ukompatible kulturer for å øke mulighetene til å innføre det planlagte diktatur via erklæring av unntaktstilstander, gjennom kynisk utnyttelse av etniske gruppers motsetninger, opptøyer, borgerkriger og borgerkrigliknende tilstander (problem – reaction – solution/thesis – antithesis – synthesis), noe som i sin tur sammenfaller perfekt med “Sovereign Grand Commander” i frimureret og selverklært satanist Albert Pike’s plan om tre stykker verdenskriger som nødvendighet for å kunne innføre det fascist/kommunistiske globale diktatur de ønsker seg.  Og da er vi inne på kjernen i denne “Weapons of Mass Migration” planen, nemlig maktelitens bruk av SPLITT OG HERSK taktikker for å skape kaos, slik at den større verdensregjerings-agenda (med “jødene” som herskere, i følge Kalergiplanen, til og med etablert som offisiell EU policy med egen “Kalergipris” for de flinkeste folkemordarkitektene i klassen) kan avansere mest mulig ubemerket under et dekke av kaos, støv, terror, lidelse og forvirrelse.

Hvilken ideologi forholder de seg til, sånn egentlig, disse talmud-sionistene?  Og hva er den ultimate konsekvens av denne ideologien? Hvordan påvirker de verdenssamfunnet i dag, internasjonalt og lokalt i Norge, og hvilke planer og ønsker har dem for denne verden?  Hva planlegger de for vårt uerstattelig verdifulle mylder av folkeslag, og vårt uerstattelig verdifulle mylder av ulike kulturer? Alle disse spørsmål er særdeles viktige å få svar på, men av en eller annen merkelig grunn ønsker ikke denne gjengen at vi vanlige folk (goym) skal beskjeftige oss med slike spørsmål.  For å sikre seg at vi holder oss langt vekk fra å kikke dem i kortene, så har de derfor funnet opp den værste og mest effektive hersketeknikken på planeten, nemlig å skremme oss vekk fra alle disse saker under trusselen om å bli stemplet som anti-semitt og rasist.  Dette vet jo enhver som noen gang har prøvd å tenke selv om disse typer tema, og snakket åpent om det.  Og det skal visst snart bli mye latterligere værre, i følge sionistene i og utenfor vårt eget Storting:

screenshot-www-nrk-no-2016-10-13-15-10-28

Kongefamilien har også kommet ut av skapet.
Kongefamilien har også kommet ut av skapet.

De fleste burde nå begynne å fatte for et vanvittig narrespill vi alle er utsatt for.  Artikkelen gjengitt ovenfor bør også bekrefte for samtlige nordmenn, at gjengen som styrer Norge overhodet ikke arbeider for det norske folks interesser.  Tro hvem de så er i tjeneste for, når de så klinkeklart LYVER for det norske folk om ALT som vedrører begrepet “anti-semittisme, og LYVER om hvem disse “jødene” egentlig er.  Ja, de LYVER, for de vet utmerket godt at bandittgjengen vi snakker om i denne artikkelen overhodet IKKE er semitter!  De vet også utmerket godt, at denne gjengen ikke er de uskyldige lam de fremstiller seg som, og de vet utmerket godt at denne gjengens selvutnevnte og selvskapte historiske offerrolle er et EVENTYR – BOKSTAVELIG TALT!

Dette oppgulpet fra Jan Tore Sanner er altså ikke noe norske politikere har “sugd fra eget bryst”.  Tiltaket er del av sionistenes og Israels MASSIVE INTERNASJONALE KAMPANJE i Vesten som går under betegnelsen Hasbara (forklaring).  Våre egne norske rikspolitikere skal altså nå hjelpe ashkenazi-khazarske IKKE-SEMITTER, folkemordere, barnemordere, terrorister og torturister med å skjerme dem fra fortjent og berettiget kritikk fra verdenssamfunnet.  HVA ER DET MED DENNE GJENGEN, OG DENNE GJENGENS GJØREN, LADEN og HISTORIE, som gir dem makt til å benytte nasjonalstaters regjeringer til å skjerme seg selv fra kritikk?

Les også: Vi må feie for egen dør først – sionistene er mektige i vårt land

Alfred Olsen har også skrevet en meget informativ artikkel om sionistenes virke i Norge og ellers i verden. BØR ABSOLUTT LESES!

NB: Vedr. Alfred Olsen‘s og andre viktige artikler vi henviser til, hvor enkelte av forfatterne kan ha et kristent livssyn.  GÅ IKKE I FELLA DET ER Å HELLE BABYEN UT MED BADEVANNET!  Talmud-sionistenes århundreder lange kampanje for utslettelse av kristendommen har kommet langt, så langt at mange i dagens samfunn går glipp av dokumenterte viktige fakta og kanskje til og med livsviktig informasjon, alene fordi budbringeren signaliserer sitt kristne livssyn.  Er du av denne type hjernevaskede og lettmanipulerte ignoranter, så kan vi kun gratulere sionistene, for da er du akkurat der de vil ha deg!

Gitt den siste tids sterkt økte internasjonale fokus i offentligheten på Israels og Mossads involvering i falsk flagg terror (i sær 11/9-2001), annen internasjonal terror, deres sentrale rolle i “krigen mot terror”, sterk internasjonal kritikk av gjeldspengesystemets og pengefyrstenes globale parasittisme og bloddryppende historie, moderne forskning og anerkjente historierevisjonister som plukker “offerhistorien” fra hverandre osv, så ligger det ganske klart i dagen at disse talmud-sionistene og deres villige håndtlangere nå jobber på spreng for å legge lokk på folks økende oppvåkning til realitetene.  Kan man klare å definere all kritikk som anti-semittisme, og samtidig legalisere sterke innskrenkninger i ytringsfriheten, ja så kan disse bandittene klare å ri av stormen.  Men vi kan ikke tillate dem det!

Knebling av ytringsfriheten kan vi rett og slett ikke akseptere.  Det norske folk må nå gi klar melding til våre politikere at kneblingsagendaer til beskyttelse av en global mafia av folkemordere, terrorister og torturister ikke hører hjemme i Norge.

14699630_221628891588760_1753129975_o

Peter M. Johansen skriver på steigan.no

Det er kampen om å befeste Israels narrativ gjennom definisjonsmakten i Palestina-spørsmålet. (Og Holocaust: Norgesaksjonens tilføyelse) To sentrale elementer er det velkjente å stemple Israel-kritikk som antisemittisme eller sammenlikne med nazipropaganda, som i dette tilfellet, og blandingen av den «unike» offerrollen samtidig med framhevelsen av Israel som unikt, som Vesten-allierte sivilisert, demokratisk utpost i hav av mørke.

Jordana Cutler, som har vært rådgiver for Benjamin Netanyahu, er utnevnt til sjef for politikk og kommunikasjon for Facebook i Israel.
Jordana Cutler, som har vært rådgiver for Benjamin Netanyahu, er utnevnt til sjef for politikk og kommunikasjon for Facebook i Israel.

Hovedskytset retter seg mot å kriminalisere den internasjonale BDS-kampanjen (Boikott, deinvesteringer, sanksjoner) og å sensurere Israel-kritikk.  Tolv amerikanske delstater vurderer å forby boikott av Israel, med følgende trussel fra New Yorks guvernør Andrew Cuomo: «Om du boikotter Israel, boikotter New York deg!». Og nylig ble det kjent at Facebook har møter med den israelske regjeringen for å «rense» Facebook for «anti-israelske utsagn», ifølge justisminister Ayelet Shaked fra det høyreekstreme bosetterpartiet Jødiske hjem og Gilad Erdan, intern sikkerhetsminister fra Likud, som representerte regjeringen på møtet.
…..

1. juli 2014 skrev Ayelet (Israelske justisminister): «Hele det palestinske folket er fienden og skal ødelegges, dets eldre og kvinner, byer, landsbyer, eiendom og infrastruktur», og hun gjenga utsagn om at palestinske mødre føder «små slanger». «Død over araberne» går igjen i tusentall på Facebook hvor folk hyller likvideringen av palestinere.

Så HVEM er EGENTLIG verdens værste rasister og reelle anti-semitter?

Verdens biblioteker flyter nærmest over av dokumentasjon på nettopp dette fra jødenes egne skrifter, men siden vi snakker norsk så kan det jo være enklest å best å sitere den norske bloggen JOSTEMIKK som i drøssevis av artikler har gått grundig til verks i uangripelig dokumentasjon på dette og annet viktig relatert stoff.  Jeg velger å gjengi et sitat fra artikkelen Semittene har historisk base i Midtøsten – khazarene var et mongolsk krigerfolk

Litt utrivelig, men høyst nødvendig kunnskap

Det er best at alle lærer litt om hvor vanvittig rasistiske og fullstendig manglende medmenneskelighet de Talmud-tro sionist-askenasiene i virkeligheten er. Jeg advarer om at Talmud-sitatene under er sterk kost, og gjør oppmerksom på at det er frivillig om man ønsker lese dem. De har bare forakt til overs for de de kaller uverdige og umenneskelige slaver, kveg, eller goyim og gentile. Dette er en svært kort utdrag av en mengde sitater som sto i et innlegg på VGD, men som nå dessverre er slettet. Hvert eneste sitat hadde opprinnelig link til kilden.

Jøder skal kalles mennesker. Verdens folk skal ikke kalles mennesker men kveg
(Baba Bathra 114b)

Skjønt verdens folk i det ytre ligner jødene, så er de bare aper sammenlignet med mennesker (dvs. jødene)
(Schene luchot haberith 250b)

Det er tillatt for jøder å gå til akum(ikke-jøder), lede dem, gjøre forretninger med dem, snyte dem og ta pengene deres. For akums (ikke-jøders) rikdom er å betrakte som fri eiendom og tilhører den første (jøde) som får tak i den
Jøden er den levende Gud, Guds inkarnasjon; han er det himmelske menneske, andre er jordiske, av mindreverdige raser. De eksisterer bare for å tjene Jøden. De er av kvegætt.
(Kabbala)

Redd ikke en gojim (ikke-jøde) som er i dødsfare
(Hilkkoth Akum XI)

Å myrde gojim (ikke-jøder) er som å drepe ville dyr
(Sanhedrin 59a)

Selv de beste blant gojim (ikke-jøder) bør bli drept
(Abodah Zara 26b)

En gojim (ikke-jøde) som snuser, trenger inn i loven (Talmud), er skyldig med sitt liv
(Sanhedrin 59a)

Å meddele noe til en gojim om våre religiøse affærer vil være det samme som å drepe alle jøder, for hvis gojim visste hva vi lærer om dem, ville de drepe oss åpenlyst
(Libbre David 37)

Utryddelse av de kristne er et nødvendig offer

(Zohar, Shemoth)

Tradisjonen forteller oss at de beste blant gojim (ikke-jøder) fortjener døden
(Ibid. Vaikra Rabba 14b)

Psalmisten sammenlikner akum (ikke-jøder) med urene dyr i skogen

(Kethuboth 110b)

Det seksuelle samværet mellom gojim er som mellom dyr
(Sanhedrin 74b, Tosepoth)

Enhver som utgyter hedningers (kristnes) blod er like akseptabelt for Gud som den som bringer et offer
(Ialkut Simoni 245c.n.772)

En jøde kan skjende en ikke-jødisk pike når hun har fylt 3 år og 1 dag
(Aboda sarah 37a)

Seksuelt samkvem med døde slektninger er tillatt uansett om hun eller han var enslig eller gift
(Yebhamoth 55b)

Har en voksen mann seksuelt samkvem med en liten pike er det ikke noe å bry seg om, for hvis piken er mindre enn 3 år gammel er det som om man stikker fingeren i øyet;- tårene kommer i øynene igjen og igjen:- og slik kommer jomfruligheten tilbake hos den lille piken under 3 år
(Kethuboth 11b)

Vil du vite hva EKTE rasisme er for noe, så LES TALMUD og studer først og fremst Israel, sionismen og den sioniststyrte vestlige imperialisme!

En særdeles god start får du ved å lese Den dødelige rasismen hos de ‘antirasistiske’ liberale imperialistene

Et par viktige sitater:

Den triste sannheten er at altfor mange ‘antirasister’ i Vesten er mer opptatt av stygge ting visse individer sier, enn med å bekjempe den mest dødelige og brutale formen for rasisme som påvirker verden i dag; rasismen som underbygger utenrikspolitikken til USA og dets nærmeste allierte.

Den virkelig ekte anti-rasismen (i motsetning til den falske ‘anti-rasistiske’ liberale imperialismen) mener at alle land er like, og at USA og dets allierte ikke har mer rett til å true Syria enn Syria har å true USA og dets allierte. Ekte antirasister tror også at alle menneskeliv er like. Og at folkeretten skal gjelde for alle. Og at USA, Storbritannia, Israel og deres allierte ikke bør være fritatt. Det er på tide at ekte antirasister gjenvinner anti-rasisme fra de pro-krigs vestlige liberale. Før de prektige antirasistene starter sin ‘humanitære’ tredje verdenskrig.

Les også: Pass deg for anti-antikrigs-venstre

Verden regjeres nå i hovedsak ved hjelp av FALSK FLAGG TERROR, og MOSSAD’s fingeravtrykk er å finne over det hele!

Verden regjeres nå i hovedsak ved hjelp av FALSK FLAGG TERROR, og Israel/MOSSAD’s signatur er å finne stort sett overalt hvor slike terroraksjoner finner sted – DETTE FAKTUM ER UBESTRIDELIG, OG SELVFØLGELIG DØDELIG FOR SVÆRT MANGE. DU eller noen av dine nærmeste kan bli et av ofrene neste gang. Å gi etter for hersketeknikken “anti-semittisme” kan vise seg å bli rene selvmordserklæringen, for dersom vi ikke våkner opp, bevisstgjør oss om disse falsk flagg operasjoner, ideologien til folkene som står bak, og prøver å få dem stoppet, så er det rene invitasjonen til flere falsk flagg terroroperasjoner fra den kanten.

Falsk flagg operasjoner er i hovedsak av kategorien «State Crime against Democracy» (SCAD). Nedenfor lenkede slideset inneholder informasjon om mellom 60 og 100 dokumenterte planlagte og utførte falsk flagg operasjoner siste 100 år. Gitt den enorme mengde slike operasjoner – antallet øker på, og gitt de enorme kostnader og negative konsekvenser for menneskeheten og verdenssamfunnet totalt sett, kan det da være klokt og fornuftig å la enkelte ord som “konspirasjonsteori” og “anti-semittisme” avholde oss alle fra å prøve å forstå hva som egentlig foregår i samfunnet, og er det klokt og fornuftig at vi derved – ved å la oss kue og kneble – lar disse høykriminelle bandittene uforstyrret få fortsette å bruke falsk flagg operasjoner for å manipulere menneskeheten? TENK GJENNOM DET!

Maktelitens bruk av FALSK FLAGG terror de siste 100 år

Ordet “Konspirasjonsteori” – Også et begrep flittig benyttet som hersketeknikk for å skremme deg vekk fra å undersøke sannheten.

Lance deHaven-Smith er Professor Emeritus Public Administration and Policy ved Florida State University
Lance deHaven-Smith er Professor Emeritus Public Administration and Policy ved Florida State University

Lance deHaven-Smith – professor emeritus i offentlig administrasjon og politikk ved Florida State University – fikk i 2013 utgitt boken “Conspiracy Theory in America”.

deHaven-Smith dokumenterer hvordan termen «konspirasjonsteori» opprinnelig ble lansert av CIA for å svekke den voldsomme kritikken av Warren-kommisjonens rapport der det hevdes at en eneste person sto bak drapet på JFK. Siden har CIA og det amerikanske Establishment misbrukt termen til systematisk å latterliggjøre enhver påstand (godt eller dårlig dokumentert) om det han kaller for «State Crime against Democracy» (SCAD). Han kommer med flere eksempler på SCAD (som altså er REELLE overtramp og forbrytelser fra statens side.

Et utdrag (helt kapittel?) fra boken “Conspiracy Theory in America” har nylig, i forbindelse med 15-års makeringen av 9/11, blitt lagt ut på web’en: https://off-guardian.org/2016/09/04/are-you-a-mind-controlled-cia-stooge

Monica Sortland har oversatt utdraget til nynorsk på nettsiden derimot.no

Også Magasinet KULTURVERK har en eksepsjonellt god artikkel som avslører de fleste hersketeknikker som benyttes for å lede vår oppmerksomhet vekk fra å undersøke “saker og ting” nærmere:

“Konspirasjonsteori” – det magiske ordet som struper samfunnsdebatten

Støtende språk og støtende oppførsel – “Stop violating me with your different opinions!”

Sivilisasjonen er ved å gå til grunne i “politisk korrekthet”.  Se nedenforstående 7 minutters satire, og begynn å tenke selv.  Dersom en ikke klarer å se hvor samfunnsutviklingen bærer hen, og ikke klarer å se at det hele er ledd i maktelitens hersketeknikker, så “gud hjælpes”!  Det legges i sannhet opp til at det fremover skal bli svært så vanskelig å bedrive maktkritikk.

Oppegående mennesker MÅ stille seg selv følgende store og viktige livsanskuende spørsmål:

Hva og hvem EKSAKT er det disse hersketeknikkene er designet for å beskytte?  Er det til gode for menneskeheten og planeten at disse typer bevissthetsfengsel konstrueres og opprettholdes? Og HVEM er det som på menneskehetens vegne har opphøyd seg selv til autoriteten som skal definere KORREKT språk, meninger og holdninger, og bestemme hvilke samfunnstema vi alle må fordømmes fra å studere nærmere?

Noen bøker du kanskje bør lese før bokbrennerklanen slår til igjen

“The protocolls of the Learned Elders of Zion”, publisert i starten av 1900 men høyst sannsynlig “ruget på og raffinert” over flere hundrede år, er en bok som beskriver talmud-zionistenes planer for denne verden, og det er mildt sagt uhyggelig lesning.  Og enda værre blir det, når en sammenlikner innholdet i boken med samfunnsutviklingen i dag, over 100 år senere.  Det er så godt som identisk! Denne boken har nå blitt publisert i norsk utgave, men husk det er ikke risikofritt å lese den….du kan jo bli stemplet som “anti-semitt”.  Det er kanskje bedre å fortsette livet som uvitende og ignorant om hva vi alle har i vente dersom samfunnsutviklingen får fortsette i samme menneskefiendlige og dødelige retning denne slaveri- og folkemordmanualen skisserer?

Zion Lærde Eldstes Protokoller i enkel utgave på norsk

“Gro Gate” – Historien om ‘den fjerde tjeneste’ og Mossad i Norge.

GRO GATE - Historien om "den fjerde tjeneste" og Mossad i Norge
GRO GATE – Historien om “den fjerde tjeneste” og Mossad i Norge

Tidligere stortingsrepresentant Hans Henrik Ramm og major i det norske forsvaret, Major M. Setsaas fullførte i 1996 boken “Gro Gate” Boken ble øyeblikkelig hemmeligstemplet og unndratt offentlighet i 60 år, frem til 2056. Boken har likevel vært publisert og spredt vidt og bredt på en rekke nettsider i flere år.  Ingrid Berg, som har forbedret bokens lesbarhet (fantastisk imponerende jobb) skriver følgende: Jeg er tilhenger av at våre mer skjulte tjenester har rett og plikt til å holde enkelte opplysninger hemmelige for «allmuen», men de bør ikke ha rett til å hemmeligstemple sine egne ulovlige handlinger og unnlatelsessynder. Jeg håper mange leser dette store dokumentet, for det vil gi et godt bilde av hvordan den skjulte delen av vår «offentlighet» jobber. Dersom noen tror det er bedre i dag vil jeg på det mest bestemte protestere – kraftig! Så lenge våre største massemedier er løpegutter for vår hemmelige og skjulte makt er ingenting slik det burde være.

Fra Setsaas og Ramm’s egen bokinnledning:

HISTORISK-POLITISK ANALYSE: Vi har vurdert kjente og ukjente politiske og samfunnsmessige forhold fra krigens dager til idag, og skritt for skritt analysert hvorfor og hvordan de skjulte maktsystemer gradvis har vokst frem og forandret seg fra å dekke et meget respektabelt behov for å trygge landets sikkerhet til et spesielt behov for å trygge bestemte politiske interessers trygghet mot avsløring av kritikkverdige og kriminelle forhold

Tenk nå gjennom det….kan det ikke rett og slett være livsfarlig for både folk og land, å la seg duppere av maktens hersketeknikker til å IKKE å prøve å forstå viktige deler av det samfunn en lever i, og hva slags fremtid de psykopate manipulerende maktklasser planlegger for menneskeheten?  Hva tenker du f.eks om at overnevnte gjeng talmud-sionister bl.a. har hovedansvaret for “sikkerheten” ved Oslo Lufthavn Gardermoen? Hvilke tanker kan du gjøre deg om det faktum, at stort sett overalt hvor falsk flagg terror aksjoner har funnet sted, så har såkalte Israelsk drevne “sikkerhetsselskaper og etterretningstjenester” vært involvert og/eller hatt ansvaret for “sikkerheten” i gjeldende “lokaliteter”?  F.eks. gjør deg et google-søk på sikkerhetsfirmaene “ICTS+Israel”, “G4S+Israel” og “Serco+Israel” og se hva du finner.  Putt gjerne inn “Mossad” som søkeord sammens med de andre søkeordene.

Kontroversen om Sion

Douglas Reed - The Kontrovers of Zion
Douglas Reed – The Kontrovers of Zion

Forfatter: Douglas Reed. Ble forsøkt gitt ut i 1956, men ingen redaktører eller trykkeri turte den gang å ta i boken. Boken ble senere funnet igjen etter Reeds død, og derfor kom den først ut i 1978. Boken er en enorm reise i tid, siden den går tilbake hele 2500 år, og viser hvilken påvirkningen religion kan ha på verden. Den tar for seg revolusjoner og kriger fra den franske revolusjon og fram til etterkrigstiden i første halvdel av 1950-tallet. Den viser hvordan presidenter, statsministre og andre viktige statsledere, som vi tror er der for å tjene folket, i realiteten tjener helt andre interesser.  Her får vi altså den historiske bakgrunn, både eldre og nyere historie, for den svært alvorlig og seriøse problematikken denne artikkelen tar opp (den blodrasistiske talmud- sionismen og deres hersketeknikk “anti-semittisme”).  Det er periodevis deprimerende lesning, men den MÅ leses hvis en skal forstå hvordan disse kreftene påvirker dagens samfunn.

Douglas Reed skriver med dyp forståelse og medfølelse for den almindelige jøde, men legger ikke fingrene i mellom når han beskriver sionismens blodrasistiske ledelse og Judaismens ekskluderende karakter.  Det er altså et SAKLIG verk av svært høy kvalitet, men som vanlig når kritikken rettes mot sionismen og disses omtrent 100% kontroll med media og opinionsdannelse, så druknes ofte sakligheten og informasjonen i uberettigede anklager om “anti-semittisme”.

Kontroversen om Sion, på norsk.
Kontroversen om Zion, på dansk.
The Controversy of Zion, orginalen på engelsk.

The Secret World Government

Cherep-Spiridovich, The Secret World Government, Or the Hidden Hand, The Unrevealed in History, 100 Historical Mysteries Explained
Cherep-Spiridovich, The Secret World Government, Or the Hidden Hand, The Unrevealed in History, 100 Historical Mysteries Explained

«The Hidden Hand» – The Unrevealed in History 100 Historical «Mysteries» Explained

Skrevet av Maj.-Gen., Count Cherep-Spiridovich i 1926. Han maktet å få sin bok gitt ut, men han overlevde ikke lenge. Han ble samme år funnet på hotellet der han bodde av gassforgiftning. Det er imidlertid litt interessant at han var høflig nok til å skru av gassen etter at han døde, siden kranen var skrudd igjen da personalet på hotellet fant ham. Det er ikke uten risiko å utfordre den virkelige makten.

Hans bok kan lastes ned i 2 utgaver:
Den opprinnelig skannede (noe tung å lese).
Og en utgave som er gjort om til normal tekst og gjort mer lettlest.

Alexandr Solzhenitsyn’s siste bok “200 Years Together”

Aleksandr Solzhenitsyn - 200 Years Together
Aleksandr Solzhenitsyn – 200 Years Together

Nobelprisvinner Alexandr Solzhenitsyn‘s siste bok “200 Years Together” er så avslørende om talmud-sionistenes sentrale rolle og groteske bestialitet i Russland, under og etter den Russiske “Revolusjon” i 1917, at ingen vestlige forlag har oversatt og utgitt boken på engelsk.  (Hvem styrer det meste av media og forlag i vesten dag?) Enkelte kapitler er dog oversatt til engelsk av et kobbel forsvarere av ytringsfriheten, og satt sammen til en nedlastbar PDF en kan lese her:

https://archive.org/details/AleksandrSolzhenitsyn200YearsTogether

Direktelenke til PDF boken

Det er på tide at vi alle begynner å stille seriøse spørsmål ved den historieversjon vi har blitt indoktrinert til å tro på!

*****

Ta makten over ditt sinn tilbake – slutt å la deg diktere og kneble av latterlige og eksistensfiendlige hersketeknikker.  Menneskeheten trenger våkne mennesker for å kunne avsette og avvæpne den globale terrormafiaen og disses arbeidsgivere – den globale superklasse LIVSENERGIPARASITTER.  Vi trenger våkne mennesker for å kunne endre kurs på samfunnsutviklingen, vekk fra maktelitens evolusjonsmessige mørkealder, og i retning av VITALITET FOR INDIVID, SAMFUNN og MILJØ!

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

6 Comments

 1. God og viktig artikkel, Pål. Spesielt viktig er dette med at vi må slutte å la oss herse med av det jeg kaller babylonske herske-ord, så som antisemitt, jødehater og konspirasjonsteoretiker. Vi må bare slutte å reagere på disse beskyldningene og forsøkene på å avspore debatten. Da mister magien sin kraft, og vi kan endelig ta et skritt ut av den hengemyra menneskeheten har sittet så lenge surklende fast i. Vi må enkelt og greit ta fra dem den makten disse ordene helt tydelig har hatt over menneskeheten.

  • Spot on, Jostemikk! Og takk for støttende kommentar. Ja det er avgjørende viktig at folk flest nå SLUTTER – S*L*U*T*T*E*R – å la seg kneble og herse med. Det er VANVITTIG at menneskeheten har latt seg forføre og fordumme noe så inn i hæstræva. Men nå må vi våkne!

 2. Bare noen tillegg: Khazarene er en blanding mellom tyrkere (edomitter) og mongolere (Ashkenazier), og ja, de hater russerne etter at russerne knuste dem i krig. Men deres virkelige hat, som kommer fra Esau (edomittenes stamfar), er mot FOLKET Israel, som er den hvite (kristne) rase. Esau var som kjent bror av Jakob (Israel), et søskenforhold som var ganske anstrengt, ikke minst etter Jakob byttet til seg førsteretten for mat og fikk sin pappas velsignelse.
  På tide å ta frem Bibelen igjen – det nærmer seg slutten, og innen da må man ha funnet tyven… “Rev 3:3 Remember therefore what thou hast received and heard, and hold fast, and repent. If therefore thou shalt not watch, I will come on thee as a thief, and thou shalt NOT know what hour I will come upon thee.”

  • Mange takk for påminnelsen, jeg skal oppdatere artikkelen med henvisning til dette. Utrolig viktig at folk flest formidles informasjon om dette urgamle hatet, og hvor det kommer fra. Det bidrar til å forklare mye av denne gjengens ansvar for det mørket av maktelitisk ondskap menneskeheten sliter med i dag. Det folk må forstå, er at hersketeknikken “anti-semitt” er designet, nettopp med det formål å forsøke å hindre mennesker å gjøre seg bevisste om denne gjengens historie, planer og “virke” i verdenssamfunnet. Vi må bygge opp vår egen ustoppelige folkeopplysningens-dampveivals slik at vi kan bryte den makten disse psykopatene har skaffet seg.

 3. En veldig viktig del av beskyldningen “Antisemittisme” er ved gjentagelse indoktrinere at de blir kalt Semitter av dem som ikke liker handlingene deres.
  Det stemmer jo ikke.

  Hvordan Rothschildene og Rockefellere skulle bli misforstått som Semittisk er uforståelig.

  På den annen side passer det jo godt å kalle enhver som har arbeidet for NWO for Judas folket, dette uten hensyn til rase, hudfarge eller noe annet.

  • Enig med deg. Problemet er ikke at de er globalister, eller hva som helst for den saks skyld. Hovedproblemet er at de forbryter seg mot menneskeheten ved å innføre og iverksette sine agendaer i det skjulte, med høykriminelle og udemokratiske metoder. Å kalle dem “Judaser” syns jeg passer godt. Sosiopater!

11 Trackbacks / Pingbacks

 1. Det nye Israelske anti-semittismepolitiet – FACEBOOK – oppfordrer nå til å «drepe nazister»! – Norgesaksjonen
 2. Morsomt: Det ungarske kommunistpartiets avis går konkurs, Sionist-Washington i panikk – Norgesaksjonen
 3. Etterkrigstidens JØDISK DIKTERTE «omskoleringsprogram» og vedvarende sannhetsembargo i Vesten. – Norgesaksjonen
 4. Vi er alle nødt til å bidra til å STOPPE SIONISMEN. Disse 3 videoer viser HVORFOR!
 5. 6 millioner jøder, allerede i 1839? – Et zionist-talmudisk okkult mantra gjentatt i offentlighet ad nauseam fra 1839 og frem 1945 for å kick-starte mytene om «anti-semittisme» og folkemord på 6 millioner jøder? – Norgesaksjonen
 6. «6 MILLIONER JØDER», allerede i 1839? – Et sionist-talmudisk okkult mantra gjentatt i offentlighet ad nauseam fra 1839 og frem til 1945 for å kick-starte mytene om «anti-semittisme» og «folkemord på 6 millioner jøde
 7. Om «jødene» som SLAKTET over 60 millioner russere og sovjetborgere, og kamuflerte seg selv som «nazi holocaust survivors» – Norgesaksjonen
 8. «6 MILLIONER JØDER», allerede i 1839? – Et sionist-talmudisk okkult mantra gjentatt i offentlighet ad nauseam fra 1839 og frem til 1945 for å kick-starte mytene om «anti-semittisme» og «folkemord på 6 millioner jøde
 9. Pengefyrstenes hemmeligheter: Hvorfor Forbes Rich List ikke inkluderer de rikeste familiene på planeten. – Norgesaksjonen
 10. NRK på integritetskurs hos Norgesaksjonen – Her er sakene de interesserte seg for – Norgesaksjonen
 11. “6 MILLIONER JØDER”, allerede i 1839? – Et sionist-talmudisk okkult mantra gjentatt i offentlighet ad nauseam fra 1839 og frem til 1945 for å kick-starte mytene om “anti-semittisme” og “folkemord på 6 millioner jøde

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*