Amerikansk kongressrapport fra 1978 bekrefter og ytterligere avslører GLOBAL GEOENGINEERING (Forbrytelse mot menneskeheten).

Hundredetusenvis, og kanskje millioner av mennesker verden over har de siste par tiår påtalt, informert om, og aksjonert for å skape offentlig oppmerksomhet om, åpen demokratisk debatt rundt – OG FOR Å FÅ STOPPET – den konstant pågående høykriminelle hemmeligholdte GLOBALE aktiviteten VÆRMODIFISERING/GEOENGINEERING (på folkemunne kalt “chemtrails” fordi geoengineeringen hovedsakelig foregår via kjemidumping fra fly i regi av NATO og FN og disses underkontraktører.)

ALLE som i kritiske ordlag åpner munnen om dette tema, blir av media og offentlige myndigheter forsøkt latterliggjordt, stemplet som konspirasjonshuer og potensielle psykiatriske tilfeller, og på den måte forsøkt bragt til taushet.  Men det vil det snart bli slutt på – “noen” bør helt klart forberede seg på en fremtid bak murene – for de ansvarlige og kollaboratørene skal stilles til ansvar, det er ingen vei utenom!

Dette foregår i full skala, verden over, også i Norge selv om aktiviteten i norsk territorium enda ikke er på høyde med hva en kan observere sør i Europa og i USA.
Dette foregår i full skala, verden over, også i Norge selv om aktiviteten i norsk territorium enda ikke er på høyde med hva en kan observere sør i Europa og i USA.

KONGRESSRAPPORTEN SOM EN GANG FOR ALLE BEKREFTER OG YTTERLIGERE AVSLØRER DEN PÅGÅENDE GEOENGINEERINGSFORBRYTELSEN MOT MENNESKEHETEN

(Forvent dog selvsagt ikke at corporate mafia media og folkesvikende politikere vil komme med innrømmelser.  De har investert hele sjela si i opprettholdelse av monsterløgner, fortielser og gigantiske samfunnsbedrag….men noen av dem vil komme til å synge, når alvoret innhenter dem….og det vil måtte skje.)

The power structure is beginning to panic as the public wakes up to the criminal climate engineering insanity. The growing police state is completely out of control and becoming unimaginably blatant with their actions. In recent weeks Washington has placed “gag orders” on the following agency employees, “The National Weather Service”, the “National Oceanic and Atmospheric Administration”, and the “US Department of Commerce”. This is a massive red flag that should trigger alarm bells everywhere.

Følgende er hentet fra Dane Wigington – geoengineeringwatch.org

How big does the climate engineering elephant in the room need to be before it can no longer be hidden in plain site? How much more historical proof do we need of the ongoing climate engineering/weather warfare before the denial of the masses crumbles? When will populations around the globe bring to justice all those responsible for the ongoing and rapidly worsening worldwide weather warfare assault? At the bottom of this post is a PDF file containing the entire congressional report from 1978 that we have recently located.

This report is just under 750 pages in length (20 key excerpts are posted below to give a general overview). It is a mountain of information that further confirms the ongoing extensive involvement of our government in climate modification/weather warfare. This document also confirms the involvement of foreign governments around the globe, even governments that would otherwise have been considered “hostile to US interests”. Within this text a great many aspects and consequences of the ongoing national and global weather modification programs are discussed.

Legal implications (including the need for total immunity from any form of prosecution), biological implications, societal implications, environmental implications, etc. Named in the document are federal agencies involved as well as major universities. Again, because the entire document is a long and arduous read, some excerpts are posted below to give insight into the documents contents. The mountain of data to confirm the ongoing climate engineering insanity continues to grow. One additional example of documents already located is an ICAS report to the executive office of the president on climate engineering from 1966, it can be found HERE.

The attached extensive congressional document is a revealing and detailed addition to the data that has already been compiled. My most sincere gratitude to Steve Grimwood for locating this very important document.


Klikk pdf-knappen under for å laste ned hele kongressrapporten

Pdf icon

Her får du et lite mikroskopisk utvalg skjermdumper fra den ellers svært så omfattende kongressrapportens innhold. Som Dane Wigington påpeker ovenfor, og som du vil få bekreftet i rapporten, så viser den at aktiviteten er GLOBAL, det samarbeides landene i mellom, de involverte sørger for å verne seg mot rettsforfølgelse, i det de med klar intensjon og fullt bevisst vet at de deltar i en gigantisk forbrytelse mot menneskeheten.

geo1

geo2

geo3

geo4

geo5

geo6

geo7

geo8

geo9

geo10

geo11

geo12

geo13

geo14

geo15

geo16

geo17

geo18

geo19

geo20

All the attached excerpts shown above are only a small glimpse into this massive congressional document. For many decades those in power have plotted and planned for “full spectrum dominance” of the planet and its populations. The military industrial complex has long since openly expressed its desire to “own the weather“. If the geoengineering juggernaut of insanity can be fully exposed, it could then be brought to a halt as people around the world demand its cessation. All are needed to join this critical effort, don’t sit this one out. Dane Wigington

Monsterhykleren Obama om syringasshendelsen i Syria i 2014
Monsterhykleren Obama om syringasshendelsen i Syria i 2014
Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

2 Comments

  1. Bildet som skal bevise «cemtrails», ser jo bare ut som to «fly gater» som krysser hverandre.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Klimaforsker, professor Tim Lenton: «Dagens pågående geoengineering er et UKONTROLLERT eksperiment» | Norgesaksjonen
  2. #ErnaMeetTheKids – Våre barn hjernevaskes og indoktrineres nå MASSIVT for fremme av en GLOBALISTISK GIGANTISK KLIMASVINDEL iverksatt av eliten for å gi dem 100% KONTROLL og DOMINANS over hele menneskeheten! | Norgesaksjonen
  3. GEOENGINEERING: Kampsportlegenden Chuck Norris med knockoutartikkel om den gale maktelites pågående verdensomspennende, helsefarlige, miljøskadelige og høykriminelle værkrigføring og chemtrailspraying fra fly – Norgesaksjonen

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*