KLIMAREALISTENE er på sporet, men sliter åpenbart stadig i PK-tvangstrøyen. Kan vi hjelpe dem?

Min favoritt: Lille Jack på NRK. Det er simpelthen ikke mulig å finne en eneste episode som ikke er stappfull av sublim chemtrailsprogrammering. Nesten HVER ENESTE SCENE i HVER EPISODE er forpestet med denne type indoktrinering.
Min favoritt: Lille Jack på NRK. Det er simpelthen ikke mulig å finne en eneste episode som ikke er stappfull av sublim chemtrailsprogrammering. Nesten HVER ENESTE SCENE i HVER EPISODE er forpestet med denne type indoktrinering.

KLIMAREALISTENE leverer rekke på rekke med solide artikler om den pågående klimasvindelen, men har først den siste tiden servert noen artikler som tyder på at de begynner å få øye på det store bildet. Til tross for dette fremskrittet tør de stadig ikke nevne ordet “geoengineering”.

Den våkne oppegående leser vil selv kunne benytte KLIMAREALISTENES ellers utmerkede artikler til å få verifisert det faktum at hele verdenssamfunnet i dag FORLEDES og LYVES TIL, i en gigantisk maktelitestyrt KLIMASVINDEL. Svindelpropagandaen fra politikere og media har nå gått over på steorider, noe som utmerket kan illustreres i denne ferske artikkelen fra yr.no. Mer intens propaganda har man tidligere måttet anstrenge seg kraftig for å finne, men nå tyder det på at intensiteten i hjernevaskepropagandaen a la yr.no blir standard fremover.

KLIMAREALISTENE har siste tiden (og prisverdig) publisert sterkt kritiske artikler til det faktum at våre barn og unge nå utsettes for massiv klimahjernevask, klimaindoktrinering og klimaskremselspropaganda i absolutt alle tenkelige mediakanaler.

Les f.eks: UiO med propaganda rettet mot skolebarn

Les f.eks: Stans klimaskremsel mot barn!

KLIMAREALISTENE har til og med gått så langt som å anerkjenne og erkjenne maktelitens depopulasjonagenda (planer om å redusere verdens befolkning til 250 – 300 millioner mennsker), samt den samme maktelites planer om innførelse av en kommunistisk/fascistisk verdensregjering.  Det kan du lese om her: Life Hour – slå på alt lys hjemme lørdag kl 20.30!

MEN DEN VÆRSTE ÅPENLYSE HJERNEVASKEN OG INDOKTRINERINGEN AV VÅRE BARN OG UNGE ER IKKE KLIMAREALISTENE VILLIG TIL Å TA I, IKKE ENGANG MED EN 10 METER LANG ILDTANG!

Denne type hjernevask kan du lese om her på Norgesaksjonen i artikkelen #ErnaMeetTheKids – Våre barn hjernevaskes og indoktrineres nå MASSIVT for fremme av en GLOBALISTISK GIGANTISK KLIMASVINDEL iverksatt av eliten for å gi dem 100% KONTROLL og DOMINANS over hele menneskeheten!

Årsaken til at KLIMAREALISTENE unngår det tema vi her på Norgesaksjonen retter søkelyset mot, er at KLIMAREALISTENE enn så lenge er fange av den politiske korrekthet (PK).

Kan du gjøre oss alle en tjeneste?  Les vår artikkel #ErnaMeetTheKids – Våre barn hjernevaskes og indoktrineres nå MASSIVT for fremme av en GLOBALISTISK GIGANTISK KLIMASVINDEL iverksatt av eliten for å gi dem 100% KONTROLL og DOMINANS over hele menneskeheten! og konfronter KLIMAREALISTENE med spørsmål om hvorfor de unngår å omtale FN’s Agenda 21/2030, og hvorfor de nekter å kommentere den værste hjernevask av gigantiske proposjoner som våre barn og unge konstant utsettes for, nemlig INDOKTRINERINGEN i media, skole, fritidsordninger, reklame, barne-tv, videospill, tegneserier, leketøysreklamer osv, om at en himmel full av chemtrailstriper skal være normalt!

Noen smakebiter, som bør være mer enn tilstrekkelig til å få folk flest til å undersøke dette nærmere:

Min favoritt: Lille Jack på NRK. Det er simpelthen ikke mulig å finne en eneste episode som ikke er stappfull av sublim chemtrailsprogrammering. Nesten HVER ENESTE SCENE i HVER EPISODE er forpestet med denne type indoktrinering.
Min favoritt: Lille Jack på NRK. Det er simpelthen ikke mulig å finne en eneste episode som ikke er stappfull av sublim chemtrailsprogrammering. Nesten HVER ENESTE SCENE i HVER EPISODE er forpestet med denne type gjennomsyrede hjernevask av våre barn. Hvem har beordret dette? Gro Harlem Brundtland?

Her fra en barnebok:

12309960_944159658983714_5039649185297868852_o

And you haven’t seen ANYTHING yet!

Det følgende er en 16 minutters video sammenfattet av et (eller flere) høyst oppegående medmennesker. De første 3 minuttene viser deg forskjellen på normale contrails (vanndamp) og chemtrails. Resten av videoen er en kompilasjon av eksempler på at chemtrailskondisjoneringen nå brukes OVER ALT, i produktreklamer, i filmer for voksne, krimserier, dokumentarer, underholdning, i filmer for barn, tegneserier, animasjonsfilm, leketøy, leketøysreklame, videospill, pc-spill, oppslagstavler, til og med på VISA/kredittkort etc. etc.

Hele vår “mediavirkelighet” er gjennomsyret av svineriet. Det er omtrent umulig å se på TV, bla i et magasin, lese avisen, gå på “nettet” uten å bli SERVERT en eller annen scene med CHEMTRAILSTRIPER/KJEMIKALIETÅKE på himmelen i bakgrunnen.

Vi er nødt til å stille spørsmålet: Hvorfor er de så DESPERAT og ENORMT PÅTRENGENDE for å få oss alle til å tro at geoengineering/chemtrailspraying er et helt normalt fenomen?

Denne hjernevasken har nå også blitt del av barnas opplæring og skolehverdag. På tide å studere skolebøkene til barna dine?

Hjelp oss å hjelpe KLIMAREALISTENE, og oss alle med. Spør KLIMAREALISTENE hvorfor de unngår å snakke om geoengineering, og den massive geoengineeringshjernevask våre barn, unge og vi alle utsettes for hver helvetes dag!

Så til selve geoengineeringsaktiviteten som foregår verden over. Her kan du se antakelig den beste dokumentar om fenomenet, en film ved navn “Tanker Enemy – Chemtrails, the secret war“. Filmen er italiensk men har engelsk tekst:

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*