Intervju: Lytt til hva den anerkjente forfatter, journalist og geopolitiske analytiker William Engdahl sier om GMO-matens sentrale rolle i maktelitens depopulasjonsplaner

The elderly are useless eaters!
The elderly are useless eaters!

William Engdahl intervjues og foreleser om en diabolsk verden av profittdrevne politiske intriger, stats- og myndighetskorrupsjon, hvor genetisk manipulert mat og patentering av livsformer blir brukt for å oppnå global kontroll over verdens matproduksjon. Her får du viktig innsyn bak den grønne masken som også omtales og avsløres i flere artikler, bl.a. her på nettsiden (FN’s Agenda 21).

Engdahl viser bl.a hvordan den folkemorderiske maktelite pusher GMO-mat under dekke av å “ta ansvar for å brødfø den stadig voksende verdensbefolkning”.

Bilder av rotter fra GMO-studien til Gilles-Eric Seralini
Bilder av rotter fra GMO-studien til Gilles-Eric Seralini

Dette til tross for at genmodifiserte planter ikke gir noe som helst høyere avling/produksjon enn naturens egne planter, ei heller fører til reduksjon i bruk av giftige sprøytemidler (heller tvert om, i det bruk av f.eks Monstantos GMO-frø medfølger en kontraktsmessig forpliktelse til å besprøyte avlingen med glyphosat/RoundUp.  Etterhvert utvikler “ugresset” resistens mot RoundUp og blir såkalt “superweed”, som igjen medfører at bonden må øke mengenden RoundUp, og den onde sirkelen, som var diabolsk onskap allrede fra starten, blir bare enda værre.)

Du får også høre om “terminator-genes” og plantemodifisering for STERILISERING av den konsumerende befolkning!

William Engdahl intervjues av Carl Nordberg

Engdahl forklarer også forbindelsene mellom GMO (genmodifisert mat) og Rockefellers finansiering av rasehygiene. En av Monsantos største aksjonærer er Bill Gates, hvis far var visedirektør for Planned Parenthood, finansiert av Rockefeller, som arbeider med rasehygiene.

Her fra et større foredrag i Stockholm 9. april 2014:

Les også: http://monsanto.no/index.php/no/miljo/gmo/gmo-nyheter/229-reguleringsfarsen-rundt-gmo

Bilder av rotter fra GMO-studien til Gilles-Eric Seralini
Bilder av rotter fra GMO-studien til Gilles-Eric Seralini
Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*