“Det er jo på grunn av skadene at vi bruker mikrobølger som våpen!” ~ Jerry Flynn, pensjonert kaptein og spesialist i elektronisk krigføring

– Det er jo på grunn av skadene at vi bruker mikrobølger som våpen!

Jerry Flynn, spesialist på mikrobølger advarer
Jerry Flynn, spesialist på mikrobølger advarer

Jerry Flynn heter en pensjonert kaptein fra den kanadiske marinen. Han jobbet 22 år med elektronisk krigføring. Han advarer høylytt om farene med mikrobølget stråling fra WiFi, mobiltelefoner, datamaskiner, og mobilmaster. Jeg ble først ble klar over denne plystreren her om dagen.

(En artikkel fra bloggen til Einar Flydal)

Han er ikke minst interessant på grunn av sin bakgrunn: Flynn har en patent teknisk utdanning innen trådløs radiokommunikasjon: radioteori, antenneteori, bølgeteori, m.m., og han spesialiserte seg innen radiofrekvensspekteret, elektromagnetisk stråling, kryptografi, kommunikasjonssikkerhet, radar- og satellittsystemer. Han gikk til topps i systemet med tett samarbeid med etterretningsorgansiasjonene NSA (USA) og GCHQ (Storbritannia), og han er nok fortsatt bundet av all verdens taushetsplikter. Kanskje det er derfor han refererer til (kjente) opplysninger fra USAs forsvar i stedet for det kanadiske. Uansett bruker han kraftig skyts, også mot Canadas regjering og strålevern, og anklager dem for feighet, unnfallenhet, ukyndighet og for direkte å skade sin egen befolkning.

Jeg gir deg noen «høydepunkter» her. Kildene bak dem finner du sist:

– USAs forsvar har lenge visst at de mest skadelige radiofrekvensene for mennesker er de som brukes til mobiltelefoni, WiFi, mikrobølgeovner og induksjonstopper, det vil si fra 900 MegaHertz (MHz) til 5 GigaHertz (Ghz). De frekvensene går tvers gjennom alle organer og organsystemer og bringer dem i faresonen. Det er jo derfor disse frekvensene brukes til mikrobølgevåpen!

– Forskerne vet også med all rimelig sikkerhet at pulserende stråling, som for eksempel mobilstråling og WiFi, har spesielt skadelige biologiske virkninger. Virkningene samles opp over tid – selv om strålingen er for svak til å lage varme, som jo er kriteriet for dagens foreldete grenseverdier. Spørsmålet er derfor ikke om en elev eller lærer vil bli skadet, men hvor lang tid det vil ta før den enkeltes kropp gir etter og skadene oppstår. (Bransjen selv forsker ikke på disse tingene med mindre de vet at de får gunstige svar.)

– Det er ufattelig at vi lar våre barn og lærere oppholde seg hele skoledagen nær sterke WiFi-rutere lagd for langt mer krevende omgivelser. Disse ruterne bruker frekvenser som USAs forsvar vet er langsiktig ødeleggende for alle våre organer og organsystemer: 2,4 GHz og 5,8 GHz. Ruterne står oftest på døgnet rundt, hele året, og dekker gjerne flere titalls meter utenfor skoleområdet.

– Hvorfor er det slik? Jo, Siden starten i 1948 har WHO, Verdens helseorganisasjon, strevd med finansieringen og er nå avhengig av private givere. Private organer som gir retningslinjer (herunder ICNIRP og IEEE), strømbransjen og telekom- og trådløsbransjen følger nå samme taktikker som tobakksindustrien brukte i flere tiår: De gir pengestøtte, påvirker politikken, hindrer forskning som er skadelig for dem, og bremser strengere reguleringstiltak.

– Det er på høy tid å våkne opp og innse at barna våre blir alvorlig skadet av teknologi-ukyndige, uansvarlige myndigheter. Myndighetene og politikerne er selvsagt uten onde hensikter, men har latt seg lure med på leken av telekom- og trådløsbransjen såvel som av kraftbransjen. Bransjen selv mangler gjerne kunnskaper, og drives av jakten på inntekter. Av ren godtroenhet – og av en del korrupsjon – har politikere og myndigheter gitt bransjen skadelig stort armslag, blant annet ved å gi den rett til å sette opp antenner som bestråler oss non-stopp.

– Nå har en håndfull selskaper planer om å dekke kloden med WiFi:

  • Google har planer om 200.000 WiFi-ballonger i 20 kilometers høyde
  • SpaceX har planer om 4.000 satellitter i 1.500 kilometers høyde
  • OneWeb tenker på 648 satellitter i litt lavere bane
  • Facebook planegger satellitter, droner og laser-stråler fra rommet
  • Outernet planlegger mikrosatellitter i lavbane

– Slike prosjekter vil innhylle kloden i permanent «elektrotåke» og true livet på kloden. Det drives fram av en blanding av markedskonkurranse, forfall i forvaltningen, fortielser, bedrageri og løgn. Media feiger ut om dette, mens rekken av forskere som advarer er meget lang.

Jerry Flynn har laget et helt ferskt notat (mars 2016) der han redegjør for forskningsfunn, korrupsjon, strålevernets utilstrekkelige grenseverdier, med mere. Dersom du savner mer om Jerry Flynns biografi og belegg for alle påstandene jeg har referert ovenfor, finner du det hele der.

Ettersom «smarte målere» i nåværende og planlagte versjoner inneholder flere pulsede, mikrobølge-kommunikasjonsformer (GSM/UMTS, Zigbee, WiFi), er Jerry Flynn selvsagt også motstander av slike målere. Dette finner du mer om i hans foredrag på «National Day of Action Against Smart Meters» fra 2012 (nedenfor).

REFERANSER:

Denne bloggposten er basert på mitt sammendrag av et oppslag i PR- og markedsføringstidsskriftet O’Dwyer’s, 28. mars 2016: http://www.odwyerpr.com/story/public/6595/2016-03-28/governments-authorities-ignore-60-years-dangers-wi-fi.html

Jerry Flynns foredrag om «smarte målere» fra 2012: https://youtu.be/c-F3nf47kAs

Jerry Flynns notat, del 1: «Radio Frequency Pulsed NON-Thermal Radiation» (PDF)

Jerry Flynns notat, del 2: «Extremely Low Frequency (ELF) or Power line (60 Hz) Electric and Magnetic Fields (EMFs) – known as “ELF EMFs”» (PDF)

 

Kilde: https://einarflydal.com/2016/05/23/det-er-jo-pa-grunn-av-skadene-at-vi-bruker-mikrobolger-som-vapen/

___

Les også: http://www.aftenbladet.no/meninger/debatt/Er-Berit-Svendsen-og-Telenor-folkeviljens-forvalter-i-kamp-mot-fordommer-3939361.html

Les også: http://www.aftenbladet.no/meninger/debatt/Mobilstraling-og-helserisiko-Smart-eller-mindre-smart-by-3938019.html

 

Hits: 1643

Viktig informasjon om artikler og forfattere på Norgesaksjonen

Formålet med publisering av denne og andre artikler her på Norgesaksjonen er hovedsakelig tredelt:

  • Vi ønsker å drive frem kritisk viktig folkeopplysning som det etablerte norske media undertrykker, manipulerer og tilbakeholder (etter direktiver “ovenfra”, fra eiere, politikere, “hemmelige” gutteklubber, såkalte “sikkerhetstjenester” og andre elitiske pressgrupper og maktmisbrukerkonstellasjoner med folkefiendtlige og skjulte agendaer
  • Vi ønsker å hjelpe frem informasjon som kan bidra til langsiktig vitalitet for individ, samfunn og miljø. Nåværende konkurranseparadigme og den fordekte føydalismen er ikke bærekraftig, og de relaterte samfunnsproblemer og utfordringer kan ikke løses ved innførelse av globalt diktatur og folkemordagendaer – som dagens globale maktelite åpenbart har hatt på tegnebrettet svært lenge .
  • Vi ønsker å bidra til å hjelpe folk å organisere seg, både i protest mot og avdekking av overgrep, maktmisbruk, svindel og bedrag, folkesvik og landsvik, og for å hjelpe folk å organisere seg for bedre å kunne formidle, fremdrive og praktisere bærekraftige løsninger.

Hver forfatter som bidrar med innlegg her på Norgesaksjonen er selvstendig ansvarlig for egne innlegg. Det siteres og videreformidles informasjon/artikler fra andre nettsider. Norgesaksjonen tar ikke ansvar for innhold som opprinnelig er publisert på andre nettsteder.

Pål
Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - not a securitized hypotheticated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

1 Trackback / Pingback

  1. Einar Flydal med kraftinnsats mot den nye foreslåtte strålevernforskriften. Flydal (og vi alle) trenger DIN HJELP! – Norgesaksjonen

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.