Den SKJULTE STORPOLITISKE AGENDA bak flyktningekrisen – og hvorfor dette bør lede til et nytt LANDSSVIKOPPGJØR!

Det som foregår er planlagt storpolitisk voldtekt av folk og nasjoner - steng grensene NÅ!

The Agenda behind the Refugee Crisis

Av James Perloff

Jeg vil innlede mine kommentarer med å understreke jeg er ikke “mot innvandring.” Min kone er en innvandrer.  De fleste amerikanere er etterkommere av innvandrere. Enhver suveren nasjon har rett til å ta imot innvandrere i samsvar med sine egne lokale lover. Hvis et lands arbeidsstyrke er i alvorlig mangel av f.eks ingeniører, vil det være godt for folket og landet  å ta imot utenlandske ingeniører. For det Illuminatiske/Zionistiske bankoligarki, derimot, har begrepet “innvandring” et annet formål og en helt annen mening. I min bok Sannheten er en ensom kriger (2013), skrev jeg følgende:

Siste årene har vi sett stort press for å oppmyke amerikanske immigrasjonslover.  President George W. Bush ble kritisert av hans eget parti for å være notorisk svak på å begrense innvandringen; i 2007 gikk han til og med sammen med den liberale demokratiske senatoren Ted Kennedy for å fremme et lovforslag som ville ha naturalisert alle ulovlige innvandrere.

Innvandring er integrert i den globalistiske plan. EU, til eksempel, oppfordrer til fri bevegelse innenfor medlemslandene. Hvorfor? Legg merke til at nasjonene blir stadig vanskeligere å karakterisere. Storbritannia hadde bare 10 700 indere og pakistanere i 1955; etter 2001 har tallet steget til over 1,8 millioner.  Frankrike har i dag over fem millioner muslimer, de fleste av dem innvandrere fra Frankrikets tidligere nordafrikanske kolonier; de utgjør en stat i staten – som vi bevitnet i det utslag av vold og branner i 2005 som det franske politiet ikke klarte å kontrollere.

Det såkalte “Establishment” oppmuntrer til slike situasjoner, fordi hvis du klarer å forvirre nasjonal identitet, svekker du samtidig den nasjonale suverenitet.  Når afrikanske muslimer kommer til Frankrike, anser de seg vanligvis ikke som franskmenn – etnisk er de det heller ikke. Et land som ikke er forent med en tydelig identitet er langt lettere å avstrippe suverenitet fordi folket selv føler liten troskap til land, flagg, og hverandre. “Multikulturalisme” er politisk korrekt i dag, men hensikten er å fragmentere nasjoner.

“Splitt og hersk”, er selvfølgelig, en velkjent og typisk taktikk for NWO (New World Order – globalistenes våte drøm, den planetære verdensregjering). Men den siste tidens press overfor vestlige land til å akseptere massive antall flyktninger fra Midt-Østen er i praksis å heve denne NWO dagsorden til et helt nytt nivå, med alvorlige og enestående implikasjoner. Først noen underliggende fakta:

Den nåværende innvandringskrisen ble skapt av Vesten. USA kjemper fortsatt i Afghanistan, selv om den angivelige grunnen for å invadere landet var at Afghanistan nektet å gi oss Bin Laden – nå død for lenge siden, selv etter den offisielle fortellingen. Vi kjempet en krig i Irak i over et tiår grunnet påstådte masseødeleggelsesvåpen som selv Bush-administrasjonen til slutt måtte innrømme ikke eksisterte. Vi bombet Libya til fullstendig kaos fordi Muammar Gaddafi ønsket å innføre gull dinar som Afrikas valuta, som kraftig provoserte USAs dollar-baserte bankoligarki. Og da president Obama ikke klarte å få offentlig støtte til krig mot Syria over den falske påstanden om at Assad brukt sarin gass på sitt eget folk, ble krig mot Syria igangsatt uansett, gjennom iscenesatte halshuggingsvideoer og ved å omdefinere “fienden” fra Assad til ISIS – dvs., få de kreftene USA selv hadde trent og utstyrt til å bekjempe Assad. For de som fortsatt ikke vet det, Pentagon hadde allerede i 2001 en plan om å gå til krig mot sju land i Midtøsten/Nord-Afrika, deriblandt Irak, Libya og Syria. Denne planene ble avslørt av general Wesley Clark allerede for mange år siden:

Krisen har blitt videre hyped av mainstream media: Prestituttene under det kontrollerte media kaster kun sine krokodille tårer når deres sjefer krever det for å tjene en agenda. Historier om grusomme barneskjebner er en sikker vinner; som bl.a bidrar til at media produserer falske historier, som eventyrfortellingen om at tyske soldater kuttet hendene av belgiske barn under første verdenskrig, eventyrfortellingen om “Shanghai Baby” fra andre verdenskrig, og de fabrikerte og beryktede historier om “baby-inkubator dødsfall” fra Golfkrigen. For den pågående flyktningkrisen valgte media en druknet gutt, “Aylan”, som det ikoniske bildet de trengte for å manipulere massene:

Denne guttens død var en tragedie. Men ikke mindre tragisk var utallige andre barnedødsfall media har ignorert, fra Holodomor til Gaza. Videre, som godt oppsummert av James Delingpole, er det mange problemer med Aylan historien, ikke minst ser man detaljer (og andre bilder fra samme begivenhet) som kan tyde på at kroppen ble nøye plassert ved vannkanten for å oppnå maksimal dramatisk og psykologisk effekt hos leserne.

Om dette dreide seg om en familie som flyktet fra Gaza, ville gutten da havnet på førstesidene?
Om dette dreide seg om en familie som flyktet fra Gaza, ville gutten da havnet på førstesidene?

De fleste “flyktninger” er ikke syrisk, som hevdet. Ifølge dette Town Hall innlegget av Leah Barkoukis, kommer om lag 80 prosent av “flykningene” faktisk fra andre land enn Syria. Selv svarte fra land sør for Shara “passerer” som “syrere.” Videre, de fleste er unge voksne menn (dvs. ISIS rekrutteringsalder), ikke kvinner, barn, familier eller eldre. For å forsterke og kjøtte ut punktene ovenfor, anbefaler jeg følgende video av “Syrian Girl”:

Selv om jeg ikke vil legge det inn i artikkelen her, vil jeg også anbefale henne meget informative video fra 2012 “Hvorfor NWO hater Syria.

SÅ HVA ER NEW WORLD ORDER AGENDAEN BAK FLYKTNINGEKRISEN?

Hvorfor fremstår disse politikerne, som lydig tjener som fronter for det globale bankoligarkiet, som gråtende og appellerende om at deres nasjoner har en “moralsk plikt” til å godta disse flyktningene? Tysklands Angela Merkel har sagt det er ingen grense for antall flyktningene Tyskland bør akseptere. David Cameron har sagt at Storbritannia vil ta 20.000. Obama har tilbudt å godta 10000; Hillary argumenterer for 65000.

Egentlig, som dette Infowars klippet fra tidligere i år avslører, så har Department of Homeland Security i det stille busset omtrent 100.000 muslimer til USA hvert år, lenge før den “syriske flyktningkrisen” dukket opp i nyhetsoverskriftene:

Selvfølgelig, de mest fornuftige steder for muslimske flyktninger å søke trygg havn fra krig og terror, er andre muslimske land, der barrierer av språk og kultur er relativt minimal (rikere islamske land, som Saudi-Arabia og Qatar, har standhaftig nektet adgang til syriske flyktninger).

Tyskland føler allerede kraftige negative konsekvenser av “immigrerende” menn som raver som trekkfugler i gatene, stalker andre innbyggere og begår seksuelle overgrep mot kvinner. Osama Bin Laden, syndebukken utpekt i forbindelse med falsk flagg operasjonen 11. september 2001, fremmet et relevant poeng i sine bemerkninger, rapportert av den pakistanske avisen Ummaut 22. september 2001:

Jeg var ikke involvert i angrepene 11. september i USA, heller ikke har jeg kunnskap om angrepene. Det finnes en skjult regjering innen regjeringen i USA.  USA bør prøve å spore gjerningsmennene bak disse angrepene blandt sine egne; blandt folk som ønsker å gjøre vårt århundrede til århundrede med konflikt mellom islam og kristendom.

“Konflikt mellom islam og kristendom” er akkurat hva zionistene bak 9/11 har klart å generere gjennom igangsetting av uendelige krigshandlinger i Midt-Østen. Den nåværende bevisste plantingen av hundretusener av unge mannlige “syriske” flyktninger i Europa og Amerika vil nå kunne gjøre også disse landene selv om til slagmarker.

I tillegg til de naturlige spenninger omplasseringene skaper (bl.a konkurranse om arbeid i allerede belastede økonomier, konflikter i religion, kultur og språk, dvelende harme blant muslimer over hva Vesten har utført av elendighet i flyktningenes egne hjemland osv.), så kan noen av disse “flyktninger” være sovende ISIS jagerfly.

Alt som nå trengs for å antenne det komplette kaos vil f.eks en stor falsk flagg operasjon, for eksempel destruksjon av Dome of the Rock, begått av Mossad, men hvor andre nasjoner/grupper får skylden og pekes ut som “gjerningsmenn”. (The Dome of the Rock i Jerusalem er en av islams mest helligste helligdommer, den har blitt feilaktig hevdet å være reist på den gamle delen av Salomos tempel, som zionistene lenge har ønsket å gjenoppbygge som trone for deres falske Messias/Antikrist, herskeren av en verdensregjering.)

Kaoset som kan utløse blodige opptøyer mellom fordrevede muslimer og amerikanere/europeere vil kunne bidra til å oppnå ytterligere andre Illuminati/Zionistiske mål, inkludert innføring av nasjonale unntakstilstander og suspensjon av gjenværende individuelle friheter og rettigheter.  Omtalte type opptøyer kan også spre seg, som ild i tørt gress, og etterhvert utløse en global krig som drar inn Russland og Kina, noe som kan bidra til å oppfylle enda et Illuminati/Zionist-mål; global depopulasjon og fremveksten av en verdensregjering “som den eneste måten å avlaste planetens lidelse og skape ro, orden og “fred”.

Det er også en annen åpenbar målsetting med flyktningkrisen som er verdt å nevne: masseevakuering av muslimer fra Midtøstens krigssoner bidrar til å skape plass for zionistenes begjær om å skape “Stor-Israel”, en plan lagt ut i denne detaljerte artikkelenGlobal Research. Hva er den sanne løsningen? Putin uttalte det presist i sin FN-tale:

Jeg vil gjerne understreke at flyktninger utvilsomt trenger vår medfølelse og støtte. Men den eneste måten å løse dette problemet for godt er å gjenopprette stater som har blitt ødelagt, og å styrke offentlige institusjoner der de fortsatt eksisterer. . . .

Svaret på flyktningkrisen er ikke å transplantere utallige mennesker ut av sitt eget land, men å gjenopprette stabiliteten til disse landene, slik at folk kan bli værende i sine hjem. Og det betyr (1) sette en permanent stopper for Vestens politikk med opplæring og bevæpning av terroristgrupper de deretter påstår de “bekjemper”; (2) sette en permanent stopper for vestlig støtte til Israels program for aggresjon, utvidelser og etnisk rensing.

Oppdatering 07 oktober: Selv om jeg ikke er enig med hver bemerkning han gjør, inkluderer jeg denne kommentaren fra en russisk analytiker som fremlegger noen nyttige innsikter om Europas flyktningkrise:

Oppdatering 12 oktober. Flere tanker. Den vestlige/zionistisk-induserte “arabiske våren” har blitt en form for “Balkanisering” av MidtØsten: forsøk på å splitte opp regionen i små, oppdelte, kaotiske områder. (Med Russlands hjelp holder Assad fortsatt  ut.)  Assad, til tross, det vil være relativt enkelt for Israels militære, nå rangert blant verdens mektigste, å sende sine tanks og sitt krigsmaskinerei mot disse landene og annektere dem i sin søken etter “Greater Israel.” (Igjen, strategien er: splitt, og deretter erobre.)

Men for at Israel skal kunne gjøre dette, ville det først måtte søke støtte fra opinionen i EU og USA. Det slår meg at hvis omfattende kamper brøt ut mellom europeere og disse muslimske innvandrere, trolig utløst av falske flagg hendelser, kunne det skape europeisk sympati for Israel som med sitt militære arsenal kan sprenge bort “vår felles fiende.” Ingen tvil om at Israel vil forsøke å rettferdiggjøre sin egen aggresjon ved først å portrettere seg selv (som det alltid gjør) som et “offer”.


Dette var James Perloff’s artikkel På neste side viser vi hvordan typer som Peter Sutherland og George Soros nå er så sikre på å få innført sin FN-styrte verdensregjering, at de ikke lengre legger skjul på at flyktningestrømmen er skapt og designet av toppsjiktet i verdens maktelite (dem selv), nettopp for å rasere europeiske lands nasjonale suverenitet og kulturelle homogenitet, som ledd i de prosesser som fasilitere innføringen av nevnte verdensregjering.

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

22 Comments

 1. Takk for den omfattende jobben du her har gjort for å gi folk muligheten til å lære om disse bedrøvelige overgrepene mot Europas befolkning, Pål. Dette var bra.

  • Hei Jostemikk, og takk for støttende kommentar. Og ikke minst takk for den kjempeinspirasjon du og din egen blogg gir meg. Du har skrevet en masse relevant stoff i forbindelse med disse ting, som burde vært fast innslag på nyhetene hver eneste dag. Jeg skal hjelpe til så godt jeg kan ved å bake dine artikler inn her på siden. Nå må det norske folk våkne opp fra tornerosesøvnen og oppdage at de “ledes” av et kobbel landsvikere og høykriminelle.

 2. Bra artikkel. Har delt det meste jeg har kommet over de siste par årene, men har inntrykk av at folk ikke vil forstå. Dess mer akademisk bakgrunn dess mer trangsynt. Som f eks hvorfor ikke de viser det på nyhetene. Tenker mest på barn og barnebarn som må oppleve elendigheten. Triste saker, men takk for en fin artikkel på norsk som jeg allerede har delt. Håper bare at folk våkner i et raskere tempo.

  • Selv takk for at du deler og kommenterer. Det du nevner med barna opptar også meg. Det er villt å tenke på hvilken slaveplanet vi passivt og ryggradsløst overlater til kommende generasjoner. Det er helt klart snakk om en skjult illevarslende og menneskefiendlig agenda, når til og med barna må indoktrineres ved hjelp av sublim programmering i barnetv og tegnefilm for at de skal bli fremtidens forsvarere av en verdensregjering, noe jeg snart vil tilføye i artikkelen under kapitlet Global Warming/Climate Change, Geoengineering og Global Weather Warfare.

 3. Det har jeg lest så langt er skremmende, men jeg betviler ikke sannheten i innholdet. Har lenge hatt en forutanelse at “vi er inne i de siste tider”, , og når jeg har spurt teologene jeg kjenner har de svart :, nei det tror jeg ikke…nettprestene f.eks kan IKKE gi meg bibelreferanser som understøtter sin oppfatning, det ville beroliget meg. Jeg tenker på de to jentene jeg har som er snart 20 år, og hvordan deres verden vil fortone seg etter mitt jordiske liv er over. Jeg tenker på hva vi kan gjøre for å kjempe imot den ondskapen som er menneskefientlig, sadistisk, rå og brutal.

  • Ja, det går mer og mer opp for meg hvor uhyggelig det hele egentlig er. Jeg er ikke oppvokst med bibelvers, men utelukker ikke at det kan være noe i bibelens avdvarsler som ofte siteres. Det jeg opplever som mest uhyggelig er det jevne menneskets totale ignoranse (altså selvvalgt uvitenhet) og likegyldighet. Nå kan det være at slik selvvalgt ignoranse og likegyldighet er del av den livets skole enkeltmennesket må gjennom, det er bare så forbannet trasig at vi ALLE vil få smake konsekvensene, med mindre nok mange av oss tar ansvar og stopper utviklingen. Jeg har tro på at vi er i stand til det, men usikker på om vi blir MANGE NOK som oppdager at de både kan og må gjøre noe.

 4. Hei Pål og Alex Michael, kjempe innsats med å spre sannheten, dere er goe!!! Jeg vil gjerne bidra, om jeg får? Jeg vil gjerne skrive artikkel med lenker, etter denne disposisjonen: Pavens tittel Pontifex Maximus er konge / yppersteprest tittelen til Babylons hersker. Første romerske hersker som tok tittelen var Julius Cæsar i 63 bc. Tittelen har vært båret av samtlige herskere over Rom siden. Navnet “Babylon” er av ordene “Bab” og “El” som betyr “Porten til Gud.” slik er faktisk Romerriket og Pavekirken Babylon. Formelt ble pavekirken avsluttet som statsmakt i 1798 da Napoleon fengslet Paven. Pave Pius XI fikk igjen stat av Mussolini i 1929. Romerriket ble formelt avsluttet da keiser Wilhelm av Det Hellige Tysk-Romerske riket. Hitler var klar på og søkte markere at hans 3. Rike var fortsettelsen av Det Hellige Tysk-Romerske rike. Hitler agerte i velsignelse av Pave Pius XI, han som fikk stat av Mussolini. Frimureriet er en religiøs bevegelse med opprinnelse i det gamle Babylon, øverste leder i frimurer i et er Pontifex Maximus, dvs Paven. De revolusjonære i Russland fikk sin trening / opplæring av frimurere i USA, og revolusjonen ble finansiert av finans huset Kuhn og Loeb, som nå heter Chase Manhattan Bank. Kuhn er det jødiske preste navnet. Pave Pius stod således bak Den Russiske revolusjon, Mussolini, Hitler og endel andre. Det er på grunnlag kriger, så som 1 og 2 verdenskrig, at FN kom til. Da paven besøkte USA og FN september 2015 ble han hyllet av Generalsekretær for FN, Ban Ki Moon, å være moralsk autoritet. Dvs at Paven er autoritet over / sjefen av FN. Alle medlemslandene avsa seg sin suverenitet ved innmeldingen i FN. Paven eier således formelt hele verden, han vant den ved krig. Norge var som kjent under England da Norge ble innmeldt i FN, dvs av England, eller mer korrekt; Storbritannia, for det finnes ikke noen stat som heter England. Kronen av England derimot, finnes, den er eiet av Pontiff og Rome, dvs Paven, den er forvaltet av en trust med adresse i City of London, forvalterne er frimureriet og The Bar, dvs advokatenes relgiøse ledelse. Mange er ikke klar over at advokatene er en religiøs organisasjon under Paven. Norsk advokatforening (undret deg over hva_de er forenet for eller i mot?) er det norske underkapittelet til The Bar Association. Ingen får bli jurist eller advokat i Norge uten å avlegge troskapsed til faget / standen, -mer presist “to the Bar.”

  • Kjell Erik, dette er tema vi absolutt bør få belyst, så opprett en brukerkonto og ta kontakt når artikkelen er ferdig skrevet. Har den “kjøtt på benene” så så publiserer vi den. 🙂

  • På den annen side Pål, kan vi bare la faktaene stå her i kommentarfeltet, og så kan leserne selv finne kildebelegget.

  • Takk Rainer. Og selv takk for ditt eget gode bidrag i folkeopplysingens tjeneste. Stå på 🙂

 5. Siden jeg har studier på BI / nmh bak meg, vil jeg gjerne få tilføye av Norge sine fond er stillet til sikkerhet for lån / er belånt langt opp på pipa. Det betyr at NÅR fondene dunster vekk i finanskollaps, vil gjelden bestå. Dertil er fondene sikkerhet / gjeld i form av pensjonsforpliktelser. Så si fondene er på 7000 milliarder, utgjør de bunnløs gjeld på 14000 milliarder etter nært forestående finanskollaps. Dertil kommer selvsagt underdekningen på pensjoner, ca 1500 milliarder, pluss enda en milliard på forpliktelser til migrantene, totalt ca 16500 milliarder. Det er en festlig arv fra Gahr Støre sin generasjon ledere til våre barn.

 6. Takk for opplysningene,nå får vi bare håpe og tro at brorparten av folket stiller seg selv de riktige spørsmålene.Uansett hvor jævlig svarene blir.Jeg har alt gått ut med rop om samling og planlegging,i regi av ett par sentrale figurer,som er glad i sitt Fedreland,og tilsammen kan vi muligens få koordinert oss litt.For det vil ikke under noen omstendighet komme på tale å sette seg ned og resignere.Uansett hvor dårlig oddsen blir.1.Koordinator=kvinne,H.H.R.Mvh olej (NMI)Notodden 22.05.2017

 7. En helt naturlig og riktig handling ifra myndighetene i Østerrike.Ikke en dag for tidlig å forby dette plagget,som vel kan skremme vettet av langt flere enn eksempelvis bankfunksjonærer.Direkte galskap,som ikke har noe med relgion og gjøre,men ett plagg prakket på kvinner ifra endel land fra arabiske terrorvelde.Her i Norge,og størtstedelen av Europa,er landets myndigheter enten bundet av avtaler gjort med dette/disse land rundt 1992/93 årene,eller ledere som om ikke lenge vil måtte bli vraket til fordel for folk (politikere) som ikke styres av å måtte bli innlemmet i den nye “verdensorden”og den nye “verdensrelgionen”,som Soros og co med Pavens velsignelse prøver å innføre,og det uten at det knapt nok kommer en notis i de europeiske medier,som igjen styres av den radikale “uskyldsrene”venstresiden,der folket som spør og lurer på hva som skjer,er bannlyst og stemplet rasister og annet.Alt etter som det passer der vinden blåser til beste for disse.Skremmende og historiske tider blir skrevet,men av hvem?

 8. For ca 3 uker siden var jeg totalt uvitende om Agenda 2030 og det globale nettverket rundt om i verden som støtter opp og prosederer fremdriften i denne helt vannvittige plan.Det er mange år siden jeg sluttet å tro på en politiker. de siste årene har det fremkommet så mye tunge bevis på at ledende politikere helt klart er landssvikere og så absolutt må de ikke slippe unna men stilles for riksrett. Det er bare det at det er ikke lett og få satt igang den prosessen fordi hele statsapparatet er gjennomsyra av korrupte indoktrinerte lydige slaver under Agenda 2030. Det er nok folket som må våkne og forstå dette meget alvorlige overgrep som er iscenesatt og truer menneskeheten som vi kjenner den. Etter siste krigen var det mange som sviktet fedrelandet og støttet nazistene. mange ble straffet for sitt landssvik men også mange som ikke ble det av ulike årsaker. av de sistnevnte har jeg hørt historier om at mange fikk nok sin straff likevel. Borte ble de ihvertfall mange av dem. Noen ble åpenlyst drept andre forsvant for eksempel på “fisketur” Vi skylder våre barn og deres etterkommende slekter og nedkjempe disse kreftene som i det skjulte har klart og komme altfor langt allerede. Jeg tror på fremtiden og at utmelding av EØS og andre steder som kun er verktøy for å gjennomføre Agenda 2030 og selvfølgelig ikke bli EU medlemmer. Ganske utrolig at våre politikere har klart og holde sitt landssvik hemmelig i så mange år men også det at de deltar over en lav sko og faktisk øker sin deltagelse og rundlurer befolkningen med løgner og velregisserte produserte fake news. jeg tror “grotte ulykken” og den massive media dekningen i altfor mange land ble til for å fjerne fokuset på den intense møtevirksomhet som foregår nettopp i disse dager. Vår statsminister Erna Solberg skal den 16/7-2018 rapportere inn Norges fremdrift og status i Agenda 2030
  Agenda 2030 er så vannvittig at det er viktig at befolkningen leser den og forstår at det ikke er science-fiction men et ekte dokument og en plan som vil endre alt vi kjenner til nå, den er en meget alvorlig trussel for menneskets eksistens. Jeg oppfordrer daglig på sosiale nettverk folk om å lese og søke informasjon. En endring av det politiske systemet/modellen i Norge må på plass da det vi benytter i dag er uopprettelig ødelagt

8 Trackbacks / Pingbacks

 1. Prøverørs-politikere og flyktningekaos | Jostemikk
 2. FN’s Agenda 2030 – Rystende FAKTA myndigheter og media holder skjult for befolkningen | Norgesaksjonen
 3. Paris Falsk Flagg Terror 13.11.15: Terrorløken i flere lag – denne gangen med hovedformål å true statsledere til holde formasjonen i FN Agenda 2030 (NWO) marsjen. | Norgesaksjonen
 4. Orbán: Forræderi bak innvandringen til Europa | Norgesaksjonen
 5. Filmserien Hunger Games – Din fremtidige slavetilværelse under VERDENSREGJERINGEN – den kommende FN-styrte NEW WORLD ORDER (FN’s Agenda 2030) | Norgesaksjonen
 6. Jonas Gahr Støre om «Global Governance for Health» (Agenda 21/2030) – «I am pretty sure that the next government….if there is a next government…» | Norgesaksjonen
 7. Arbeiderpartiregjeringen Nygaardsvold og det 89. Storting – En ULOVLIG regjering, og et ULOVLIG storting. – Norgesaksjonen
 8. FN skal fremover diktere våre barns «utdannelse» (les: indoktrinering) slik at de kan bli gode hjernevaskede globalister og «Global Citizens» – Nasjonalstaten skal undergraves fra innsiden, ved hjelp av DINE Agenda 21 indokt

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*