Den SKJULTE STORPOLITISKE AGENDA bak flyktningekrisen – og hvorfor dette bør lede til et nytt LANDSSVIKOPPGJØR!

Det som foregår er planlagt storpolitisk voldtekt av folk og nasjoner - steng grensene NÅ!

Nå skal vi bevege oss til maktelitens neste steg i planen, nemlig bruk av flyktningestrømmen og den uro og kaos som denne strømmen vil generere, som brekkstang for innførelse av GLOBAL OBLIGATORISK BIOMETRISK IDENTIFISERING – RFID CHIPPINGEN AV MENNESKER SOM MANGE AV OSS, FOR DØVE ØRER, HAR ADVART OM I ÅREVIS!

Grensekontrollene har nå stort sett brutt fullstendig sammen (med hensikt selvsagt).  For det er en viktig del av planen å sørge for at grensekontrollene fungerer så dårlig at flyktningene IKKE KAN IDENTIFISERES.

Det kommende planlagte kaos som vil utløses av disse identitetsløse fremmedkulturelles konflikter med mottakerlandenes folk og kultur, hvor mange av dem allerede er i full gang med å begå omfattende hærverk, igangsette konflikter og begå overfall og voldtekt på mottakerlandenes egne innbyggere (alt går etter planen med andre ord), skal nemlig brukes i neste fase av PROBLEM – REACTION – SOLUTION, maktelitens velkjente bruk av HEGELIAN DIALECTIC SOCIAL ENGINEERING.

Hvilket vil lede til: Vi vil i media fremover, over hele Europa, se en maximering av fokus på problemer skapt av – og i konflikt med – identitetsløse (PROBLEM), hvor etter det i mediene fabrikeres et konsensuskrav i folket hvor statsmaktene avkreves å finne løsninger (REACTION), hvoretter den globalistiske maktelite kan introdusere løsningen – nemlig den på forhånd og lenge planlagte innføring av GLOBAL OBLIGATORISK BIOMETRISK IDENTIFISERING – fra fødsel til grav – systemet for RFID-CHIPPING av hele menneskeheten vil være et realisert faktum (SOLUTION).

Vi kan trygt også anta, at den pågående flyktningestrømmen også vil utnyttes maksimalt av den globale maktelite for å spre ytterligere skrekk og terror ved at makteliten kommer til å “hjelpe til” med oppblomstring og introdusering av nye “farlige sykdommer”, epidemier og pandemier, både ekte og oppdiktede, som via den samme HEGELIAN DIALECTIC modus operandi (problem – reaction – solution) vil ende opp med TVUNGEN VAKSINERING! (SOLUTION).

Og ingen grøt uten kanel….selvfølgelig skal alt dette ledsages av den like så forutsigbare fremveksten av det ÅPNE fascistiske diktatur – POLITISTATEN.

For det første kommer det garantert til å oppstå opptøyer, både av naturlige årsaker, og som resultat av maktelitens betalte falsk flagg fordekte provokatører, som naturligvis blir sendt inn for å rettferdiggjøre militariseringen av landets politistyrker, i en selvforsterkende spiral av konstruert ondskap.  Mer opptøyer, mer maktbruk, i salig forutsigbar forening.

Når samfunnet bryter sammen blir det også stor arbeidsledighet.  Alle med lav IQ, manglende empatiske evner, gjerne med voldelige tendenser (den perfekte ORDER FOLLOWER) ønskes hjertelig velkommen som kultmedlem i statsmaktens korps av bøller og overgripere.  “Vi har ubegrenset forsyning av skjold, køller, pepperspray, rambukker, rifler, pistoler og ekspandere kuler“. Alt for NW….ehh…Norge!

Resten av oss blir utstyrt med OBLIGATORISK ANGIVER-APP på smartmobilen.  Bli ikke forundret om den plutselig installerer seg selv.  Svært mange av oss vil antakelig ha veldig godt av å lese boken: Snitch Culture: How Citizens are Turned into the Eyes and Ears of the State

For disse ORDER FOLLOWERS, eksisterende og kommende nye rekrutter, slenger jeg inn følgende hilsen fra Mark Passio:

Faktisk mener jeg Mark Passios hilsen vil være nyttig for ALLE å få med seg, i det den peker på noen særdeles negative menneskelige egenskaper, som i det norske folk spesiellt kommer til utrykk via en nærmest grenseløs individuell ansvarsfraskrivelse, og nesegrus servil underkastelse og tiltro til politikere og autoriteter, som igjen har brakt land og folk hvor vi er nå – ytterst ut på kanten av stupet, mildt sagt.

The Refugee Crisis False Flag Will Usher In A UN Global Biometric ID System

The United Nations 2030 Agenda is partnering with a private company to offer a solution – a new ‘universal’ identification system that will comply with the United Nation’s sustainability goal of getting ‘legal’ biometric IDs that include iris scans, photographs and fingerprints, ‘into the hands of everyone in the world by the year 2030.

Lenker fra videoen:

http://www.wnd.com/2015/10/thousands-of-muslim-migrants-disappear-from-camps/#YYG1fDA90dfDx6Zl.99 http://findbiometrics.com/un-refugee-biometrics-project-25191 https://sustainabledevelopment.un.org/?menu=1300 http://www.radiusworldwide.com/knowledge/country-updates/2015/9/japan-new-universal-id-numbers-citizens-and-residents http://www.nytimes.com/2015/11/01/world/europe/german-village-of-102-braces-for-750-asylum-seekers.html?_r=1 http://www.worldbank.org/en/events/2015/09/23/eid-conference http://www.securitynewsdesk.com/strategic-biometric-partnership-penned-by-interpol-and-morpho/

Her er ytterligere en SYLSKARP rapport om det globale biometriske ID-systemet.

Har du forstådt at hun omtaler og beskriver SLAVEPLANETEN 2.0?  Ikke det…..vel, da bør du kanskje se den en gang til.

Bra, du er våken nå, flotte greier.  Da er det bare å koste videre nedover i artikkelen.

Snart skal vi se litt på det tilhørende kontantløse samfunn, den ene avgjørende viktige sjakkbrikken den globalistiske maktelite enda ikke har kommet i posisjon til å kunne flytte, men det vil skje innen kort tid.  Så da må vi holde oss våkne.  Dette faenskapet må vi stoppe!

En liten minidigressjon:  Svært interessant å observere, at FN’s utvalgte partner for innførelse av global biometrisk identifisering – Accenture – ligger i Sveits, og at de har blitt enig om at den kommende FN-styrte verdensregjerings GLOBALE DATASENTER(DATABASE) for biometrisk identifikasjon altså skal ligge i Sveits….hvor vi også finner FN’s underavdeling “International Labour Organization“.

unmap-1

Sveits er i grunnen et merkelig fenomen.  Det er mye jeg kunne dra frem om Sveits som ville passet utmerket i denne artikkelen, men som vi desverre må hoppe over i denne omgang. Jeg kan likevel ikke unngå å nevne at The Swiss Guard (Den Sveitsiske Garde) har tjent som Pavens og Vatikanets livvakter siden 1506, og har i samme periode i praksis tjent som Vatikanstatens militære styrker.  Paven og den globalistiske maktelite skal huse menneskehetens biometriske identifiseringsdatabase i Sveits.  Any questions?

Vice President Joe Biden Warns of Implantable Microchips Tracking People

Her er det også på sin plass å henvise til et tidligere intervju med den nå avdøde filmskaperen og aktivisten Aaron Russo, (som bl.a produserte filmen America: Fra Frihet til Fascisme), hvor han forteller om den kommende og planlagte RFID-chipping av menneskeheten, og formålet med dette, som Nick Rockefeller etter sigende betrodde ham allerede i Oktober 2000:

Et lite innslag fra den amerikanske tv-kanalen NBC fra 2006:


Det kontantløse samfunn, hvor du har gitt fra deg ALL styring og kontroll med eget liv.

Innføring av det kontantløse samfunn – De zionistiske bankoligarker har skaffet seg 100% makt og kontroll over alle individer på vegne av sine oppdragsgivere, og enhver som opponerer “vil oppleve trøbbel med RFID-chippen” som vedkommende er totalt avhengig av for å kunne kjøpe mat, ja for overhodet å kunne eksistere.

Sverige er helt i front med denne utviklingen.  Flere banker har sluttet å håndtere kontanter, og minibanker fjernes fra utkantsstrøk.  Norge er hakk i hel, hvor Nordea nå har publisert sin beslutning om å helt slutte å håndtere kontaner.  I Norge, og i særdeleshet i Sverige, har social engineeringen kommet så langt, at hvis du betaler med cash for noe som er dyrere enn kioskvarer, så er det antakelig noe galt med deg, og du står i fare for å terrorpolitiet på døra! Mer om dette kommer snart…..

På neste side går vi videre til dokumentasjon av den kommende FN-styrte verdensregjering, og verdensregjeringens gode venner, den råkule Pave Francis og Vatikanet.  Vi skal vise hvordan Paven og Vatikanet er en viktig del av denne verdensregjerings-psyopen, og hvordan Global Warming/Climate Change, Geoengineering og Weather Warfare er del av dette skuespillet.

Et samfunnsengasjert levende pustende menneske av kjøtt og blod (living human - NOT a securitized hypothecated babylonian legal fiction - google: "legal name fraud"). Som en av initiativtagerne til NORGESAKSJONEN håper jeg nettportalens innhold og overordnede budskap forteller tilstrekkelig om hva jeg står for - hvilket bør være det viktigste. God lesning.

22 Comments

 1. Takk for den omfattende jobben du her har gjort for å gi folk muligheten til å lære om disse bedrøvelige overgrepene mot Europas befolkning, Pål. Dette var bra.

  • Hei Jostemikk, og takk for støttende kommentar. Og ikke minst takk for den kjempeinspirasjon du og din egen blogg gir meg. Du har skrevet en masse relevant stoff i forbindelse med disse ting, som burde vært fast innslag på nyhetene hver eneste dag. Jeg skal hjelpe til så godt jeg kan ved å bake dine artikler inn her på siden. Nå må det norske folk våkne opp fra tornerosesøvnen og oppdage at de “ledes” av et kobbel landsvikere og høykriminelle.

 2. Bra artikkel. Har delt det meste jeg har kommet over de siste par årene, men har inntrykk av at folk ikke vil forstå. Dess mer akademisk bakgrunn dess mer trangsynt. Som f eks hvorfor ikke de viser det på nyhetene. Tenker mest på barn og barnebarn som må oppleve elendigheten. Triste saker, men takk for en fin artikkel på norsk som jeg allerede har delt. Håper bare at folk våkner i et raskere tempo.

  • Selv takk for at du deler og kommenterer. Det du nevner med barna opptar også meg. Det er villt å tenke på hvilken slaveplanet vi passivt og ryggradsløst overlater til kommende generasjoner. Det er helt klart snakk om en skjult illevarslende og menneskefiendlig agenda, når til og med barna må indoktrineres ved hjelp av sublim programmering i barnetv og tegnefilm for at de skal bli fremtidens forsvarere av en verdensregjering, noe jeg snart vil tilføye i artikkelen under kapitlet Global Warming/Climate Change, Geoengineering og Global Weather Warfare.

 3. Det har jeg lest så langt er skremmende, men jeg betviler ikke sannheten i innholdet. Har lenge hatt en forutanelse at “vi er inne i de siste tider”, , og når jeg har spurt teologene jeg kjenner har de svart :, nei det tror jeg ikke…nettprestene f.eks kan IKKE gi meg bibelreferanser som understøtter sin oppfatning, det ville beroliget meg. Jeg tenker på de to jentene jeg har som er snart 20 år, og hvordan deres verden vil fortone seg etter mitt jordiske liv er over. Jeg tenker på hva vi kan gjøre for å kjempe imot den ondskapen som er menneskefientlig, sadistisk, rå og brutal.

  • Ja, det går mer og mer opp for meg hvor uhyggelig det hele egentlig er. Jeg er ikke oppvokst med bibelvers, men utelukker ikke at det kan være noe i bibelens avdvarsler som ofte siteres. Det jeg opplever som mest uhyggelig er det jevne menneskets totale ignoranse (altså selvvalgt uvitenhet) og likegyldighet. Nå kan det være at slik selvvalgt ignoranse og likegyldighet er del av den livets skole enkeltmennesket må gjennom, det er bare så forbannet trasig at vi ALLE vil få smake konsekvensene, med mindre nok mange av oss tar ansvar og stopper utviklingen. Jeg har tro på at vi er i stand til det, men usikker på om vi blir MANGE NOK som oppdager at de både kan og må gjøre noe.

 4. Hei Pål og Alex Michael, kjempe innsats med å spre sannheten, dere er goe!!! Jeg vil gjerne bidra, om jeg får? Jeg vil gjerne skrive artikkel med lenker, etter denne disposisjonen: Pavens tittel Pontifex Maximus er konge / yppersteprest tittelen til Babylons hersker. Første romerske hersker som tok tittelen var Julius Cæsar i 63 bc. Tittelen har vært båret av samtlige herskere over Rom siden. Navnet “Babylon” er av ordene “Bab” og “El” som betyr “Porten til Gud.” slik er faktisk Romerriket og Pavekirken Babylon. Formelt ble pavekirken avsluttet som statsmakt i 1798 da Napoleon fengslet Paven. Pave Pius XI fikk igjen stat av Mussolini i 1929. Romerriket ble formelt avsluttet da keiser Wilhelm av Det Hellige Tysk-Romerske riket. Hitler var klar på og søkte markere at hans 3. Rike var fortsettelsen av Det Hellige Tysk-Romerske rike. Hitler agerte i velsignelse av Pave Pius XI, han som fikk stat av Mussolini. Frimureriet er en religiøs bevegelse med opprinnelse i det gamle Babylon, øverste leder i frimurer i et er Pontifex Maximus, dvs Paven. De revolusjonære i Russland fikk sin trening / opplæring av frimurere i USA, og revolusjonen ble finansiert av finans huset Kuhn og Loeb, som nå heter Chase Manhattan Bank. Kuhn er det jødiske preste navnet. Pave Pius stod således bak Den Russiske revolusjon, Mussolini, Hitler og endel andre. Det er på grunnlag kriger, så som 1 og 2 verdenskrig, at FN kom til. Da paven besøkte USA og FN september 2015 ble han hyllet av Generalsekretær for FN, Ban Ki Moon, å være moralsk autoritet. Dvs at Paven er autoritet over / sjefen av FN. Alle medlemslandene avsa seg sin suverenitet ved innmeldingen i FN. Paven eier således formelt hele verden, han vant den ved krig. Norge var som kjent under England da Norge ble innmeldt i FN, dvs av England, eller mer korrekt; Storbritannia, for det finnes ikke noen stat som heter England. Kronen av England derimot, finnes, den er eiet av Pontiff og Rome, dvs Paven, den er forvaltet av en trust med adresse i City of London, forvalterne er frimureriet og The Bar, dvs advokatenes relgiøse ledelse. Mange er ikke klar over at advokatene er en religiøs organisasjon under Paven. Norsk advokatforening (undret deg over hva_de er forenet for eller i mot?) er det norske underkapittelet til The Bar Association. Ingen får bli jurist eller advokat i Norge uten å avlegge troskapsed til faget / standen, -mer presist “to the Bar.”

  • Kjell Erik, dette er tema vi absolutt bør få belyst, så opprett en brukerkonto og ta kontakt når artikkelen er ferdig skrevet. Har den “kjøtt på benene” så så publiserer vi den. 🙂

  • På den annen side Pål, kan vi bare la faktaene stå her i kommentarfeltet, og så kan leserne selv finne kildebelegget.

  • Takk Rainer. Og selv takk for ditt eget gode bidrag i folkeopplysingens tjeneste. Stå på 🙂

 5. Siden jeg har studier på BI / nmh bak meg, vil jeg gjerne få tilføye av Norge sine fond er stillet til sikkerhet for lån / er belånt langt opp på pipa. Det betyr at NÅR fondene dunster vekk i finanskollaps, vil gjelden bestå. Dertil er fondene sikkerhet / gjeld i form av pensjonsforpliktelser. Så si fondene er på 7000 milliarder, utgjør de bunnløs gjeld på 14000 milliarder etter nært forestående finanskollaps. Dertil kommer selvsagt underdekningen på pensjoner, ca 1500 milliarder, pluss enda en milliard på forpliktelser til migrantene, totalt ca 16500 milliarder. Det er en festlig arv fra Gahr Støre sin generasjon ledere til våre barn.

 6. Takk for opplysningene,nå får vi bare håpe og tro at brorparten av folket stiller seg selv de riktige spørsmålene.Uansett hvor jævlig svarene blir.Jeg har alt gått ut med rop om samling og planlegging,i regi av ett par sentrale figurer,som er glad i sitt Fedreland,og tilsammen kan vi muligens få koordinert oss litt.For det vil ikke under noen omstendighet komme på tale å sette seg ned og resignere.Uansett hvor dårlig oddsen blir.1.Koordinator=kvinne,H.H.R.Mvh olej (NMI)Notodden 22.05.2017

 7. En helt naturlig og riktig handling ifra myndighetene i Østerrike.Ikke en dag for tidlig å forby dette plagget,som vel kan skremme vettet av langt flere enn eksempelvis bankfunksjonærer.Direkte galskap,som ikke har noe med relgion og gjøre,men ett plagg prakket på kvinner ifra endel land fra arabiske terrorvelde.Her i Norge,og størtstedelen av Europa,er landets myndigheter enten bundet av avtaler gjort med dette/disse land rundt 1992/93 årene,eller ledere som om ikke lenge vil måtte bli vraket til fordel for folk (politikere) som ikke styres av å måtte bli innlemmet i den nye “verdensorden”og den nye “verdensrelgionen”,som Soros og co med Pavens velsignelse prøver å innføre,og det uten at det knapt nok kommer en notis i de europeiske medier,som igjen styres av den radikale “uskyldsrene”venstresiden,der folket som spør og lurer på hva som skjer,er bannlyst og stemplet rasister og annet.Alt etter som det passer der vinden blåser til beste for disse.Skremmende og historiske tider blir skrevet,men av hvem?

 8. For ca 3 uker siden var jeg totalt uvitende om Agenda 2030 og det globale nettverket rundt om i verden som støtter opp og prosederer fremdriften i denne helt vannvittige plan.Det er mange år siden jeg sluttet å tro på en politiker. de siste årene har det fremkommet så mye tunge bevis på at ledende politikere helt klart er landssvikere og så absolutt må de ikke slippe unna men stilles for riksrett. Det er bare det at det er ikke lett og få satt igang den prosessen fordi hele statsapparatet er gjennomsyra av korrupte indoktrinerte lydige slaver under Agenda 2030. Det er nok folket som må våkne og forstå dette meget alvorlige overgrep som er iscenesatt og truer menneskeheten som vi kjenner den. Etter siste krigen var det mange som sviktet fedrelandet og støttet nazistene. mange ble straffet for sitt landssvik men også mange som ikke ble det av ulike årsaker. av de sistnevnte har jeg hørt historier om at mange fikk nok sin straff likevel. Borte ble de ihvertfall mange av dem. Noen ble åpenlyst drept andre forsvant for eksempel på “fisketur” Vi skylder våre barn og deres etterkommende slekter og nedkjempe disse kreftene som i det skjulte har klart og komme altfor langt allerede. Jeg tror på fremtiden og at utmelding av EØS og andre steder som kun er verktøy for å gjennomføre Agenda 2030 og selvfølgelig ikke bli EU medlemmer. Ganske utrolig at våre politikere har klart og holde sitt landssvik hemmelig i så mange år men også det at de deltar over en lav sko og faktisk øker sin deltagelse og rundlurer befolkningen med løgner og velregisserte produserte fake news. jeg tror “grotte ulykken” og den massive media dekningen i altfor mange land ble til for å fjerne fokuset på den intense møtevirksomhet som foregår nettopp i disse dager. Vår statsminister Erna Solberg skal den 16/7-2018 rapportere inn Norges fremdrift og status i Agenda 2030
  Agenda 2030 er så vannvittig at det er viktig at befolkningen leser den og forstår at det ikke er science-fiction men et ekte dokument og en plan som vil endre alt vi kjenner til nå, den er en meget alvorlig trussel for menneskets eksistens. Jeg oppfordrer daglig på sosiale nettverk folk om å lese og søke informasjon. En endring av det politiske systemet/modellen i Norge må på plass da det vi benytter i dag er uopprettelig ødelagt

8 Trackbacks / Pingbacks

 1. Prøverørs-politikere og flyktningekaos | Jostemikk
 2. FN’s Agenda 2030 – Rystende FAKTA myndigheter og media holder skjult for befolkningen | Norgesaksjonen
 3. Paris Falsk Flagg Terror 13.11.15: Terrorløken i flere lag – denne gangen med hovedformål å true statsledere til holde formasjonen i FN Agenda 2030 (NWO) marsjen. | Norgesaksjonen
 4. Orbán: Forræderi bak innvandringen til Europa | Norgesaksjonen
 5. Filmserien Hunger Games – Din fremtidige slavetilværelse under VERDENSREGJERINGEN – den kommende FN-styrte NEW WORLD ORDER (FN’s Agenda 2030) | Norgesaksjonen
 6. Jonas Gahr Støre om «Global Governance for Health» (Agenda 21/2030) – «I am pretty sure that the next government….if there is a next government…» | Norgesaksjonen
 7. Arbeiderpartiregjeringen Nygaardsvold og det 89. Storting – En ULOVLIG regjering, og et ULOVLIG storting. – Norgesaksjonen
 8. FN skal fremover diktere våre barns «utdannelse» (les: indoktrinering) slik at de kan bli gode hjernevaskede globalister og «Global Citizens» – Nasjonalstaten skal undergraves fra innsiden, ved hjelp av DINE Agenda 21 indokt

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*